Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

Каквото повикало такова се обадило. Продължавай да викаш и ще продължа да ти обаждам!

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

" Мила" , за ЕГО -то , ако искаш можем да поспамим. Това ми е любииииииима тема. Отдавна съм открила точно какво е его- то и точно в момента никоя от нас не го разбира.

Е, разнообрази си деня достатъчно , мисля аз.

и разбира се и аз да се изкажа

1. никой не го ИНТЕРВА(моля те накажи ме, че не използвм книжовен език) , че някой написал с О не с У

2. по-важно,може би, е съдържанието на поста,а не една пропусната грешка

3. мисля, че никой не влиза тук за да си гледа правописа и да бъде гледан с лупа,сякаш е направил ужасна грешка

4. не гледай правописа на хората, а това, което правят( в нашия случай - качване на книги,споделяне на инфо и т.н.) и въпреки че момичето е написало такава ужасна(да я набучим на кол,моля ви се)грешка ти си тук - тоест може би и сваляш книги,които то е качило

и последно - ОК видяла си грешка,не можеш ли просто да я подминеш,а не да правиш проблем за глупости и накрая да казваш, че момичетата са ти направили проблем за тази твоя така малка и незначителна, разбира се,с най-добър умисъл изказана забележка.

благодаря за вниманието...

хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност

не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красота и да си заявиш претенциите

Разбирам, че агресивността ти е породена от факта, че ти наврях недостатъците в очите , нещо което особено обичаш да навираш на другите.

Ще ти отговоря и на този пост и за мен темата е приключена!

Можеш да започнеш с това да натискаш клавишите правилно, а после да продължиш с поправянето на правописните грешки "на семейството си, можеш да ги строиш в две редици по красота и да си заявиш претенциите" относно граматика и пунктуация.

За агресивността ми мога да кажа, че тя е равна на твоята наглост. Рядко си изтървам нервите, по принцип гледам да съм учтива, да помагам с каквото мога, но някои неща просто преминават границата. Ласкаеш се, ако си мислиш, че си ми навряла нещо в очите.

ПП: До бутона "Публикувай" има още един - "Преглед". Аз го ползвам редовно, а ти? gentleman.gif

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

iovi

И най накрая по темата!

Започвам Бък, стискайте палци да ми остане вврме за спане :D

Трябва да те разочаровам, просто Бък и спането са трудно осъществими по едно и също време. Аз докато не я сръфах не мигнах. Ама аз я започнах една хубава съботна сутрин :cool:

Трябва да те разочаровам, просто Бък и спането са трудно осъществими по едно и също време. Аз докато не я сръфах не мигнах. Ама аз я започнах една хубава съботна сутрин :D

мм на мен ми трябваха 3 вечери,просто не можах да издържа,ама и на части пак ми се отрази добре :cool:

Достатъчно, момичета!

Убийте "интересните" с мълчание и пренебрежение!

Ах, прочетох "Роуз" на Лий Гринууд. Много приятна книжка, макар че Джордж не ми хареса много като персонаж. Някакси, за мен е малщо монотонен. Нямаше изблици на ярост или остър език. Монти, Зак и Хен ми станаха любимци. Просто така контрастираха в книгата, много им се радвах.

Сега съм подхванала "Крадец на сърца" на Тереза Медейрос. Изглежда интересна и малко по-малко ще я прочета. Лошото е, че нямам време да дочета "Черният отмъстител" понеже нямам време да седна на компютъра, а не мога да я намеря в текстов формат за телефона. Ако някой я има в такъв моля да свирка! :whist:

Какъв формат ти чете телефона?

...

Лошото е, че нямам време да дочета "Черният отмъстител" понеже нямам време да седна на компютъра, а не мога да я намеря в текстов формат за телефона. Ако някой я има в такъв моля да свирка! :mad:

Вече е отредактирана и е включена в последната партида, която ще пусна до десетина дни.

Ах, прочетох "Роуз" на Лий Гринууд. Много приятна книжка, макар че Джордж не ми хареса много като персонаж. Някакси, за мен е малщо монотонен. Нямаше изблици на ярост или остър език. Монти, Зак и Хен ми станаха любимци. Просто така контрастираха в книгата, много им се радвах.

Сега съм подхванала "Крадец на сърца" на Тереза Медейрос. Изглежда интересна и малко по-малко ще я прочета. Лошото е, че нямам време да дочета "Черният отмъстител" понеже нямам време да седна на компютъра, а не мога да я намеря в текстов формат за телефона. Ако някой я има в такъв моля да свирка! :)

А защо като си изчела "Роуз" не опаткаш и останалите. Аз книгите ги четох разбъркано и през доста големи интервали, просто защото много трудно се намираха, а тогава не бяха сканирани, но като се четат подред е много по интересно. Във всяка книга се срещаш с персонажи от предишната и виждаш как се е развил живота им. :blink:

:blink:

Май има нещо такова,ама ме боли заради Джордж.Стабилен,отговорен,държи момчетата в правия път - а накрая скучен.То май и в живота е така.Все се сещам,за филма "Легенди за страстта",там големия брат казваше нещо такова "Живях по законите, божиите и човешките,но никога....", ееее в смисъл,че не е харесван както "дивия" си брат.

Но наистина е добър съвет да прочетеш последователно и начестичко за всичките братя.

Ами да прочета "Крадец на сърца" и пак ще ги подхвана. Но точно това е, че Джордж е прекалено сериозен и това докарва до скука.

И телефона ми между другото чете тхт формат.

Ами да прочета "Крадец на сърца" и пак ще ги подхвана. Но точно това е, че Джордж е прекалено сериозен и това докарва до скука.

И телефона ми между другото чете тхт формат.

Спокойнооо, ще я имаш книжката и в txt-формат, в папките, които качвам има по 3 формата, като единия е txt :yanim:

Благодаря ти много! :cool:

....

Ох, не мога да не се обадя - "Роуз" ми е толкова любима (не че не харесвам много и всички останали!) и толкова си падам по мъже като Джордж - дето на пръв поглед са кротки, но на втория - сърцето ти пада в петите! Нали знаеш, тихите води са най-дълбоки...!

Непременно прочети и останалите книжки до края! И си мисля, че ако решиш след няколко години да препрочетеш "Роуз" мнението ти може би вече ще е различно...

Аз лично съм ги чакала с години да излязат, и съм треперала да не изтърва някоя. Сега ги имам всички, и с огромно удоволствие всяка година си ги препрочитам!

P.S. Снощи довърших "Pearl cove"(Донован 3) на ЕЛ - разтреперваща е!!! Фейт ще я мятам към края на седмицата. Толкова се надявам да ги издадат някой ден на български...

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Почнах "Ярост" на Лора Паркър. Да си призная, с доста страх я подхванах, но сега, макар и в началото ми се вижда интересна. Главния е Ирландец, има дълго дълго име в което се съдържат четири имена на архангели. Той е беден, незаконно роден ирландец. От 15 годишна възраст, той сега ена 29, той е винаги на бойното поле. Започва как той и хората му, които се наричат "Ангелите на Гейбриъл" са във разгара на последната битка на Ватрелоо. Там вижда врага и за предупреди хората си, изскача от укопа. Ранен е на няколко места от коршуми, и губи съзнание. Неговите хора обаче го откриват и го закарват в лазарета. Там няколко дни е между живота и смъртта. Тогава една нощ се буди, един мъж, му говори тихо, че му е време да умре и забива нож в гърдите му. Тогава той вижда "ангел", всъщност това е главната, която му се притича на помощ. После дават година по-късно. Главната, която е с благороден произхд, е била в лазарета с приятелка на майка й, да търсят сина й. И се е случило нещо толкова травмиращо, че тя не си спомня нищо. Дори, че е спасила главния. И докато се опитва да отбие авансите на един ухажор, вижда малкия си брат с един мъж. По-късно брат й води мъжа в дома им. Той е главния, и веднага си я позна. Почна да й разказва как го е спасила, ама тя не помни нищо. Брат й има заповед от Уелингтън да обучи главния да се държи като джентълмен, защото иска да му даде висок пост, и главната решава да се заеме с тази задача вместо брат си. Действоето се развива в Лондон. Главния е голям чаровник, а до сега като гледам главната е доста цапната в устата, затова май книжката ще е хубава. :cool:

УУУу книжката изглежда много хубава!

Ще чакам да кажеш по нататък какво се случва!

Ине,адски интересно звучи...Много яко си го разказала и определено ми грабна вниманието.Имах резерви към книжката,заради тая война...представях си,че цялото действие се развива на бойното поле из разни лагери и прочие...А то какво било в действителност.Благодаря,че ме просветли,отдавна искам да я прочета и сега вече нищо не ме спира :whist:

Поемам дълбоко въздух и започвам да чета "Кид" с автор Джоан Джонсън. Подарък ми е.Сигурно после ще ми питат и за какво се разказва! Това май ще е първия любовен роман, който ще чета, ако не се брои "Птиците умират сами" и "Вечната Амбър".

Пък знам ли може и да ми хареса и да съм ви чест гостенин на дърти години!

Ще се върна да споделя!

Хубав ден!

Поемам дълбоко въздух и започвам да чета "Кид" с автор Джоан Джонсън. Подарък ми е.Сигурно после ще ми питат и за какво се разказва! Това май ще е първия любовен роман, който ще чета, ако не се брои "Птиците умират сами" и "Вечната Амбър".

Пък знам ли може и да ми хареса и да съм ви чест гостенин на дърти години!

Ще се върна да споделя!

Хубав ден!

Споко хубава е книжката :yanim:

Ине,адски интересно звучи...Много яко си го разказала и определено ми грабна вниманието.Имах резерви към книжката,заради тая война...представях си,че цялото действие се развива на бойното поле из разни лагери и прочие...А то какво било в действителност.Благодаря,че ме просветли,отдавна искам да я прочета и сега вече нищо не ме спира :)

Ми не като гледам действието ще се върти в Лондон. Ще разказвам като я прочета ;)

УУУу книжката изглежда много хубава!

Ще чакам да кажеш по нататък какво се случва!

Обезателно :clap:

• Автор

Дочетох "Тази нощ или никога" и съм предоволна! Много ми хареса книжлето ;) няма нищо общо с "Надареният", който в сравнение с тази книга, направо не струва!

Момичета, препоръчайте нещо подобно за четене :P

Моя милост излезе много изпълнителна и още миналата вечер си дочетох "Големият лош вълк". Книгата е страхотна, направо да ми се чуди човек защо я бях изоставила за известно време /като изключим факта, че я четох на компа, а не обичам така/. Имаше един-два момента, когато Улф ми идеше да го перна зад врата, но на фона на цялата книга, се губеше това. :P

Сега мисля да настъпя "Джейк", че и той горкия беше изтикан на заден план заради сесийното време.

Пете, щом ти е харесал Лорд Секс, значи може и Синджън Сейнт Джон да ти хареса :blink: Освен ако не си го чела. Аз формално си ги наричам Лорд Секс и Лорд Грях :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.