Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Аз не съм веща в жанра като вас, до този момент съм прочела не повече от дузина розови романа, но на обръщението "келешче" този ме спечели. Другия уикенд, живот и здраве, ще отганизирам "Нежен бунт".

Много добре си се ориентирала...Чак ти завиждам,че ще четеш поредицата за първи път...просто няма такова удоволствие :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Аз тези дни съм на вълна Марлис Мелтън и съм много приятно изненадана от нея.

Без сън останах,само и само да приключа с почнатта книга.

Сега остава някоя добра душа да качи и "Време за бягство",

за да има с какво да продължа след като тази нощ приключа с "В тъмнината".

А след това почвам да се надявям от Хермес да изададат и следващити книжки от поредицата.

Аз тези дни съм на вълна Марлис Мелтън и съм много приятно изненадана от нея.

Без сън останах,само и само да приключа с почнатта книга.

Сега остава някоя добра душа да качи и "Време за бягство",

за да има с какво да продължа след като тази нощ приключа с "В тъмнината".

А след това почвам да се надявям от Хермес да изададат и следващити книжки от поредицата.

Ако не се лъжа "Време за бягство" е качена. Колкото до това дали Хермес ще издадат останалите книжки, преди две седмици им писах с точно това питане , но още нямам отговор.Вярата крепи човека. :baby:

Аз малко зациклих с трилогията на Нора - "Кръстът на Мориган", дано днес да свърша с втората.

Май третата най-ще ми хареса, защото тук Нора е акцентирала върху любовта м/у вампир и бъдещата кралица на Галия. Но да видим.

Чстно казано книгите и с криминална интрига, по ми се нравят. Не че имам нещо против вещиците, магьосниците и други всякакви странности, ама нещо не и се е получило на 100%.

Последната ще ти хареса.Е,аз много харесвам фантастични истории,но любовта между човек и вампир винаги е интересна.Още повече ако има добър край.

Кийън ми е любимия характер -циничен,практичен,запазил частица от човешкото в себе си.

Скоро си препрочетох книжките и да си кажа честно другите две сякаш единствено водят към третата.Не,че не ги харесвам,но непрекъснато ми лети мисълта към книга номер 3.

Аз в момента чета на Кренц - Най-дългата нощ и преди малко щях да падна от смях на следното:

- Реших, че част от определението да бъдеш нормален означава да се ожениш и да създадеш семейство.

- Джейсън спомена нещо за годеж, който се е провалил.

- Партньорът на баща ми, Гордън Фут, има дъщеря Кати. ... Познавал съм я през целия й живот.

- Решил си да се ожениш за Кати?

- Сега като се замисля, мога само да кажа, че ми се струваше съвсем логичен ход. Изглежда Кати също смяташе така, защото прие. Семейството беше във възторг. Но нещо липсваше.

- Като например?

той махна с ръка.

- Романтика. Страст. Секс.

- Сексът е липсвал във вашата връзка?

- Няколко приятелски целувки и прегръски и това беше всичко. И тъй като бях опитен мислител-стратег, аз реших, че проблемът е в това, че постоянно сме заобиколени от близките си. Предположих, че се нуждаем от малко време за нас двамата. Дълги разходки по плажа. Вечери на свещи. Знаеш шаблона.

- Всъщнот не мисля, че романтиката е шаблон - замислено отвърна тя.

Той пренебрегна забележката й, решен да продължи започнатото.

- Поканих Кати да прекара с мен дълъг уикенд в един усамотен хотел край морето.

- И нещо се обърка?

- От самото начало. Осъзнах, че правим огромна грешка. Кати се съгласи. Върнахме се у дома и съобщихме на всички, че разваляме годежа.

- Tъжно, но едва ли може да се нарече катастрофа. Какъв е проблемът?

- Проблемът е, - след кратко мълчание заговори Люк - че всичко, включително и Кати, са убедени, че причината да разваля годежа е неспособността ми да изпълня задълженията си в спалнята.

Тя се втренчи в него, разкъсвана между смайването и смеха.

- О, Боже - прошепна само.

- Tи си мислиш, че д те цапардосат с диагноза посттравматично стресово разстройство е голям удар? Добре е, че не можеш да разбереш какво е да ти лепнат и еректилна дисфункция!

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Ако не се лъжа "Време за бягство" е качена. Колкото до това дали Хермес ще издадат останалите книжки, преди две седмици им писах с точно това питане , но още нямам отговор.Вярата крепи човека. ;)

Мнееееееее,качени са 1,2 и 4-та.

То 2-рата ти си я сканирала де:D

Като от издателството ти отговорят драсни и тук моля.

Тръпка ми е да го видим Соломон какви ще ги забърка.

Още от заигравката с Пени ми е интересен образ.

А аз сега скътавам кинти ,за да си ги заимам и на хартия.

Мнееееееее,качени са 1,2 и 4-та.

То 2-рата ти си я сканирала де:D

И 3-тата е готова.Изпратих я за качване в тракера.

Много добре си се ориентирала...Чак ти завиждам,че ще четеш поредицата за първи път...просто няма такова удоволствие :)

Напълно права си! Аз профилактично всеки месец си я препрочитам и винаги когато я чета се спуквам от смях. Няма просто такива други книги като тези за Малори! :)

И 3-тата е готова.Изпратих я за качване в тракера.

Гоооооооооооолеми целувки от мен:D

Прочетох и тричките от поредицата за Аркейн на Кренц.Много ми харесаха и ако нещо ново се появи ще си го купя със сигурност.

Напоследък често ми се случва да почна някоя книга и да я зарежа по средата.Някак след като се поразплетат интригите ми се губи интереса.

Сега почнах "Изкущение " на Катрин Харт.Много е интересна и дори забавна на моменти.

Главната героиня е много оправна и до сега не дава на главния да диша спокойно.

Само така,стига с тези чайки,които все чакат някой да ги опъти.

Адски забавен бе момента,когато питаше иконома за скопяването на конете.Той милия се чудеше от къде му дойде.

Прочетох и тричките от поредицата за Аркейн на Кренц.Много ми харесаха и ако нещо ново се появи ще си го купя със сигурност.

Напоследък често ми се случва да почна някоя книга и да я зарежа по средата.Някак след като се поразплетат интригите ми се губи интереса.

Сега почнах "Изкущение " на Катрин Харт.Много е интересна и дори забавна на моменти.

Главната героиня е много оправна и до сега не дава на главния да диша спокойно.

Само така,стига с тези чайки,които все чакат някой да ги опъти.

Адски забавен бе момента,когато питаше иконома за скопяването на конете.Той милия се чудеше от къде му дойде.

ОО на мен тази книга ми е в челните класации.

Обажавам темперамента на Аманда и Грант.

Имат страхотни сблъсъци.

Чела съм я поне 20 пъти и всеки път ме грабва.

Прочетох "Правилата на играта" на Нора. Много яка книжка. Главната е на 28 и е режисьор на реклами, израснала е по приемни семейства, и затова когато на 17 среща млад развей прах, тя се влюбва лудо в него, щом заживяват заедно, тя го издържа, докато той измисли с какво да се занимава, тя решава, че най-накрая ще има свой дом и семейство. Но след 3 месеца, главната се прибира, всичките й вещи и спестявания ги няма, чака я само една бележка в която оня й обяснява, че бил сгоден още от малък и вече му е време да се ожени за годеницата си, но си е профукал всичките пари, дадени му от родителите му, и сега за да се върне у дома трябва да "заеме" нейните вещи и пари. Сърцето й е разбито и тя се заклева никога да не се довери повече на мъж. но сега трябва да заснеме дузина реклами за известен моделиер, който не иска актьор за представя дрехите му, а много известен бейзболист. Наща никога не е гледала бейзбол, но покрай нашия започва да става фенка. А той е толкова красив, сексапилен и сладък, че всеки път щом го види й се подкосяват краката. За него тя е най-прекрасното момиче което е виждал някога и още щом я зърна, разбра, че ще е негова. С много чар и романтични жестове той я печели само за себе си. Прекрасна книжка, много много сладка.

Напоследък хич не ми остава време за четене, но вчера свърших "Синеокият дявол" на Лайза Клейпас. Доста интересна беше книжката... Отначало не ми хареса как главната се омъжи за един льохман и той я малтретираше през половината време, ама после като се съвзе и си хвана пътя работата се оправи...

Прочетох "Правилата на играта" на Нора.

А какво й е името на английски?

Rules of the Game :cheers:

"Rules of the game". А сега почнах "Магията на виното" на Сюзън Уигс :)

Напоследък хич не ми остава време за четене, но вчера свърших "Синеокият дявол" на Лайза Клейпас. Доста интересна беше книжката... Отначало не ми хареса как главната се омъжи за един льохман и той я малтретираше през половината време, ама после като се съвзе и си хвана пътя работата се оправи...

Повечето май харесват "Синеокият дявол",но аз съм почитател на първата част "Захарче",ако можеш прочети си я поне няма да се разочароваш,ако и да не подскачаш.

В началото си беше брутална книжката,но пък после стана страхотна.

Прекрасно развитие на отношенията м/у Хейвън и Харди.

Толкова ми беше сладък и мил като и каза,че

него лесно може да направи доволен.

И определено ми допаднаха разговорите за нефтените сонди :angry:

Сега чакам да ми намерят и "Захарче",та да видя и историята на

Либърти и Гейдж.

В началото си беше брутална книжката,но пък после стана страхотна.

Прекрасно развитие на отношенията м/у Хейвън и Харди.

Толкова ми беше сладък и мил като и каза,че

него лесно може да направи доволен.

И определено ми допаднаха разговорите за нефтените сонди :angry:

Сега чакам да ми намерят и "Захарче",та да видя и историята на

Либърти и Гейдж.

Имам я ,ама как да стане,можа би някоя варненка да я сканира?

Ще е супер ,ако някой я качи.

Аз я чакам от библиотеката,но за жалост нямам скенер и не мога да я кача :angry:

Аз съм насреща, момичета. Пишете ми на ЛС и ще се разберем :angry: Винаги съм готова да помогна.

ОО на мен тази книга ми е в челните класации.

Обажавам темперамента на Аманда и Грант.

Имат страхотни сблъсъци.

Чела съм я поне 20 пъти и всеки път ме грабва.

Ами аз авторката не я познавам добре и все очаквам да изкочи заек отнякъде.

Почти я привърших и много ми харесва.Препоръчвам я смело на всички.

На повечето автори като прочетеш една книга можеш да добиеш представа за стила и т.н.-ако една ти е харесала и другите ще ти харесат.Смятам да се запозная отблизо и с другите й книги.

Много добре си се ориентирала...Чак ти завиждам,че ще четеш поредицата за първи път...просто няма такова удоволствие :whist:
Вие ме ориентирахте добре, с вашите коментари. Ометох и втората т.е. "Нежен бунт" и наистина останах доволна. Ако не греша, това ми е едва петата книга от така наречения жанр исторически любовни романи. В пубертетските си години бях чела няколко, но предимно съвременни любовни романи. Приятно изненадана съм и леко шокирана, че ми харесват, но е така. Инатенето (характерна за мен черта) е изнесено на преден план, а и историята е увлекателна. Персонажите са симпатични и описани умело заедно с всичките роднински връзки, които в един момент се съмнявах, че ще успея да разплета. Раздирани от едни самотни вътрешни терзания, без тягост и грам скука. Авторката ме спечели с това, че в създадените ситуациите дори цупенето вместо досадно - изглежда забавно, поднесено с доза ирония. А за успокоение и облекчение - има задължителен щастлив край. Нямам търпение да ми остане малко свободно време през идващите почивни дни.

Напълно права си! Аз профилактично всеки месец си я препрочитам и винаги когато я чета се спуквам от смях. Няма просто такива други книги като тези за Малори! :cheers:
Еееее, недейте сега така де! Като ги прочета какво ще правя? Ще трябва да ми препоръчате още нещо.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор

Еееее, недейте сега така де! Като ги прочета какво ще правя? Ще трябва да ми препоръчате още нещо.

Туй да ти е проблема, чети си спокойно - щом си харесала до тук поредицата и нататък няма да останеш разочарована, а като я изчетеш ще те зарибяваме с нещо друго :ph34r:

Аз не издържах на напрежението дето ме тормози и от чиста магария реших, че ще си прочета 50-60 странички от някое книжле за удоволствие. Съвсем случайно хванах "Вярвай" на Виктория Александър и след първите 60 страници мога да кажа - Уауу. Не съм кой знае какъв фен на сюжет тип time travel, ама книжлето има доста добро начало - главната Теса е преподавателка по литература и история в университет, остават й три седмици до лятната почивка и мечтаната ваканция в Гърция, ноооо голямото й неВярване в историята за Артур и кръглата маса принуждават Мерлин да я върне няколко века назад във времето, за да я убеди в истинността на легендата. А за екскурзовод в миналото й е назначен сър Галахаад, или както главната го нарича сър Парче :D

До тук главната си мисли, че или е изпаднала в кома или е умряла, а главния я има за леко побъркана, но пък за сметка на това -

чаровна :)

Екстра върви книжлето, по-подробен коментар като я дочета ;)

Пете, а дали случайно я има сканирана тази книга, че ме заинтригува с коментарчето си :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.