Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да знам нещо случайно и то да стане ?

Featured Replies

Незнам как да го опиша...

Първо: НЕ СЪМ НИКАКЪВ ЯСНОВИДЕЦ. На 17 съм - 1 нормален ученик , с веселбите му , с всички норми за 1 младеж. Вчера случайно докато си мислих за 1 приятелка ( не гадже ) я гледах как е в Болница - 2 медицински сестри и голяма Спринцовка но нищо ПОВЕЧЕ. Днес са я оперирали по спешност от Апандасит sad.gifsad.gif Сега в момента си мислих за нея , не само за нея.Всъщност за всичките ми приятели и пак подозирам следваща случка. Това нещо което видях вчера - в същност ми идваха знания в Главата и незнам как и в 1 момент си го представих , дано сега това което ми се върти в главата да не стане :huh:. Между другото и преди много пъти ми е идвало знания - но не винаги вярно. Ако мога да определя в проценти - вярно и грешно то съотношението е 40% вярно и 60% Грешно. Въпроса е от къде ми идват тези идеи. Предимно знанията ми идват при цървки,манастири,джамии и в 1 Синегога която се намира в Гоце Делчев или докато лежа. Когато се забавлявам , стоя пред PC - тоест не скучая това нещо го няма. Да не е психическо заболяване... кам кого,какво да се обърна ?

Редактирано от LIS (преглед на промените)

• Отговори 93
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Възможно е, разбира се. Не е психическо заболяване и не се паникьосвай. След време ще ти се изясни ситуацията кое, как и какво...

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

Защо толкова се притесняваш да не се окажеш ясновидец? Със сигурност не ти си причината за събитията, за които пишеш. Когато става въпрос за материализиране на мисли, има желание (скрито или явно) нещ

• Не е психично заболяване. Просто си хиперсензитивен и "хващаш" събитията. Това идва от силна интуиция. Не се тревожи. Приеми го спокойно, няма къде да ходиш. Защото не е много приятно да з

еми братле може да имаш някфа дарба един господ си знае раотата нали знаеш но си мисли готини раоти все пак ти си знаеш ама кфо си представи как си го видял кфо почувства !!!

Първо: НЕ СЪМ НИКАКЪВ ЯСНОВИДЕЦ. На 17 съм - 1 нормален ученик , с веселбите му , с всички норми за 1 младеж. Вчера случайно докато си мислих за 1 приятелка ( не гадже ) я гледах как е в Болница - 2 медицински сестри и голяма Спринцовка но нищо ПОВЕЧЕ. Днес са я оперирали по спешност от Апандасит sad.gifsad.gif Сега в момента си мислих за нея , не само за нея.Всъщност за всичките ми приятели и пак подозирам следваща случка. Това нещо което видях вчера - в същност ми идваха знания в Главата и незнам как и в 1 момент си го представих , дано сега това което ми се върти в главата да не стане :huh:. Между другото и преди много пъти ми е идвало знания - но не винаги вярно. Ако мога да определя в проценти - вярно и грешно то съотношението е 40% вярно и 60% Грешно. Въпроса е от къде ми идват тези идеи. Предимно знанията ми идват при цървки,манастири,джамии и в 1 Синегога която се намира в Гоце Делчев или докато лежа. Когато се забавлявам , стоя пред PC - тоест не скучая това нещо го няма. Да не е психическо заболяване... кам кого,какво да се обърна ?

По принцип тези знания идват от източника, силата. Не можеш ти да ги контролираш, но за да ти идват такива знания (информация) значи ти си някакъв по-oсобен човек, нали?

Редактирано от ultraracer (преглед на промените)

• Автор

Докато си лежах (след даскало точно това ми дойде като някаква енергия) .легнала на лего с 2 медицински сестри до нея - и безмълва.Според мен това е предизвикване на съдба - не е дарба. Мислиш си нещо - то става. По-интересното е че като се наспах и мръкна трябваше да излизам и да мина през тях да я закарам ,звънях на скапания звънец поне 100 пъти и никой нямаше , никой не се показа. Днес а да влезне сега а по-късно - в Скайп я няма.Звъня на телефона й но пак никой не отговаря та чак преди 1 час ми каза 1 братовчед.

Докато си лежах (след даскало точно това ми дойде като някаква енергия) .легнала на лего с 2 медицински сестри до нея - и безмълва.Според мен това е предизвикване на съдба - не е дарба. Мислиш си нещо - то става. По-интересното е че като се наспах и мръкна трябваше да излизам и да мина през тях да я закарам ,звънях на скапания звънец поне 100 пъти и никой нямаше , никой не се показа. Днес а да влезне сега а по-късно - в Скайп я няма.Звъня на телефона й но пак никой не отговаря та чак преди 1 час ми каза 1 братовчед.

"Предизвикване на съдба" не съществува, защото самата съдба съществува, просто си видял нея.

• Автор

diadla - не знам какво е , не искам да се правя на герой,ясновидец и тнт. Просто съм изумен от това което получавам , виждам.Ако съм за Психолог ще отида , няма проблеми...интересно ми е какво да е , взимам да се плаша. Когато разправям нещо подобно на приятелите ми - те ми се изсмиват в лицето. Да разбирам ги , поне те са щастливи и весели ..

diadla - не знам какво е , не искам да се правя на герой,ясновидец и тнт. Просто съм изумен от това което получавам , виждам.Ако съм за Психолог ще отида , няма проблеми...интересно ми е какво да е , взимам да се плаша. Когато разправям нещо подобно на приятелите ми - те ми се изсмиват в лицето. Да разбирам ги , поне те са щастливи и весели ..

Точно за това питах какъв човек си, защото тези "дарби" не ги получава всеки.

Не мисля, че си за психолог.

Видението си е видение, а това много странно е било... Като материализирана мисъл...

Не мисля, че си за психолог.

Видението си е видение, а това много странно е било... Като материализирана мисъл...

Материализирането на мислите не се осъществява когато е замесен друг човек.

Какво трябва да значи "когато е замесен друг човек"?

Първо: НЕ СЪМ НИКАКЪВ ЯСНОВИДЕЦ. На 17 съм - 1 нормален ученик , с веселбите му , с всички норми за 1 младеж. Вчера случайно докато си мислих за 1 приятелка ( не гадже ) я гледах как е в Болница - 2 медицински сестри и голяма Спринцовка но нищо ПОВЕЧЕ. Днес са я оперирали по спешност от Апандасит sad.gifsad.gif Сега в момента си мислих за нея , не само за нея.Всъщност за всичките ми приятели и пак подозирам следваща случка. Това нещо което видях вчера - в същност ми идваха знания в Главата и незнам как и в 1 момент си го представих , дано сега това което ми се върти в главата да не стане :P. Между другото и преди много пъти ми е идвало знания - но не винаги вярно. Ако мога да определя в проценти - вярно и грешно то съотношението е 40% вярно и 60% Грешно. Въпроса е от къде ми идват тези идеи. Предимно знанията ми идват при цървки,манастири,джамии и в 1 Синегога която се намира в Гоце Делчев или докато лежа. Когато се забавлявам , стоя пред PC - тоест не скучая това нещо го няма. Да не е психическо заболяване... кам кого,какво да се обърна ?

това, което се случва с теб е ужасно. Дано да не продължава повече.

това, което се случва с теб е ужасно. Дано да не продължава повече.

Айде бе, ти ще кажеш.

Когато човек има нужда от помощ, я получава.

Айде бе, ти ще кажеш.

Когато човек има нужда от помощ, я получава.

Защо бе ?

Че той само неприятни работи си мисли.

А и щом изпитва страх, редно е да потърси специализирана помощ.

• Автор

Ken - не е точно така. Имал съм случаи в които като си помисля мещо положително което няма никаква вързка с моето АЗ - то става.

Щом и дуги хора са го усещали,значи има нещо.

Ето и още няколко 6-ти чувства ...

А когато бях 8-ми клас имах много, ама найстина много добра приятелка- съученичка. Едната вечер към 11ч много ме сви корема, ниско долу- към апендисита. Няколко минути спазми и ми мина. Но ми беше напрегнато, дискомфортно. На другия ден си тидох на училище и приятелката ми я нямаше, а тогава нямаше джиесеми. Когато звъннах в тях баща й ми каза,ч е вечерта към 11ч са я оперирали спешно от апендисит.

Другия такъв случай беше за един мой близък приятел. Отиде на дискотека, а ние с приятелката ми останахме в едно барче. Когато тръгнахме да се прибираме към 2.30ч много гадно ме проряза нещо в корема, за секунди и пак това дискомфортно усещане. Не се замислих дали е станало нещо. На другия ден разбрах, че приятеля ми е бил наръган с нож в дискотеката към 2:30 ч.

DeSsy

Възможно е, разбира се.

Не е психическо заболяване и не се паникьосвай. След време ще ти се изясни ситуацията кое, как и какво...

cool.gif

Първо: НЕ СЪМ НИКАКЪВ ЯСНОВИДЕЦ. ...

Защо толкова се притесняваш да не се окажеш ясновидец? Със сигурност не ти си причината за събитията, за които пишеш. Когато става въпрос за материализиране на мисли, има желание (скрито или явно) нещо да се случи или страх от това. При тебе видението ти се случва. Ако се появи някакъв страх и желание, то е след видението, а не преди него. Май не се изразявам достатъчно точно, но ако ти предизвикваше дадено събитие, то видението щеше да се появи след желанието ти или нежеланието ти да се породи това събитие, а не преди него. Част от събитията които предстоят да се случат могат да бъдат видени от хора чувствителни към определени астрални енергии. Тези събития понякога са на 100% определени (т.е. не могат да се променят), но в повечето случаи, особено ако до настъпването им отава много време, те могат да бъдат изменени или съвсем да не се случат. Дали ще го наречеш ясновидство, предчувствие или случайност няма никакво значение. Няма смисъл да се притесняваш, просто защото не ти си причина за събитията, а единствено успяваш да ги видиш като възможност малко преди да се случат. Всъщност ясновидците не виждат бъдещето. Това, което те виждат съществува „тук и сега”, но на по-фините планове. Още не се е материализирало физически, а може и въобще да не се материализира, или да се материализира с повече или по-малко изменения.

Конкретно в случая който описваш ultraracer е прав:

доколкото не можеш да повлияеш несъзнателно с мисълта си върху здравословното състояние на друг човек. Можеш да повлияеш целенасочено и с умисъл, и то пак доколкото другият човек ти позволи. В твоя случай няма съзнателно желание приятелката ти да постъпи в болница. Скритите желания и страхове могат да променят средата на живот на човека, но не и да засегнат други хора, освен ако не са извънредно интензивни, но тогава те няма да са скрити, а ще бъдат явни и осъзнати.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Първо: НЕ СЪМ НИКАКЪВ ЯСНОВИДЕЦ. На 17 съм - 1 нормален ученик , с веселбите му , с всички норми за 1 младеж. Вчера случайно докато си мислих за 1 приятелка ( не гадже ) я гледах как е в Болница - 2 медицински сестри и голяма Спринцовка но нищо ПОВЕЧЕ. Днес са я оперирали по спешност от Апандасит sad.gifsad.gif Сега в момента си мислих за нея , не само за нея.Всъщност за всичките ми приятели и пак подозирам следваща случка. Това нещо което видях вчера - в същност ми идваха знания в Главата и незнам как и в 1 момент си го представих , дано сега това което ми се върти в главата да не стане ;). Между другото и преди много пъти ми е идвало знания - но не винаги вярно. Ако мога да определя в проценти - вярно и грешно то съотношението е 40% вярно и 60% Грешно. Въпроса е от къде ми идват тези идеи. Предимно знанията ми идват при цървки,манастири,джамии и в 1 Синегога която се намира в Гоце Делчев или докато лежа. Когато се забавлявам , стоя пред PC - тоест не скучая това нещо го няма. Да не е психическо заболяване... кам кого,какво да се обърна ?

Не е психично заболяване. Просто си хиперсензитивен и "хващаш" събитията. Това идва от силна интуиция. Не се тревожи. Приеми го спокойно, няма къде да ходиш.

Защо толкова се притесняваш да не се окажеш ясновидец?

Защото не е много приятно да знаеш нещата. Това изолира и прави човека неразбран. Различните винаги са отхвърлени от стадото. И остават сами.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Моята приятелка пък сънува една нощ, че хамстера и умира. Още на сутринта пича скочил през терасата и се разцепил. Силните емоции се предусещат, така си го обяснявам аз... Дори като някаква подготовка, като защитна реакция може да идва, един вид да преодолеем събитието... Колкото по-чувствителен човек е, толкова по-широк спектър от емоции и информация събира.

Редактирано от deyan4 (преглед на промените)

Не е психично заболяване. Просто си хиперсензитивен и "хващаш" събитията. Това идва от силна интуиция. Не се тревожи. Приеми го спокойно, няма къде да ходиш.

Защото не е много приятно да знаеш нещата. Това изолира и прави човека неразбран. Различните винаги са отхвърлени от стадото. И остават сами.

Какви събития се "хващат" ?

Те още не са станали такива.

Не е ли странно, че "хваща" чужди "събития", а дори не е наясно какво се случва в момента със самия него ?

Какви събития се "хващат" ?

Те още не са станали такива.

Не е ли странно, че "хваща" чужди "събития", а дори не е наясно какво се случва в момента със самия него ?

Отдавна спрях да си губя времето да обяснявам на такива като теб. Те няма да разберат и не защото не могат, а защото не искат. Това е лицето на страха от непознатото. А това занимание на мен е безкрайно чуждо и далечно...

Бъди здрав и си мятай провокациите където искаш другаде. При мен те нямат стойност, защото прозирам зад тях и виждам същността им перфектно.

Прави чест на детето, което е отворило темата, откровеността и желанието за обективност спрямо себето си. Точно на такива хора се дава и да виждат невидимите за повечето неща...

Да не е психическо заболяване... кам кого,какво да се обърна ?

Начална фаза на тежко психическо разтройство е.

Обаче не се бой, не си длъжен да развиеш още болестта ти. То е по желание тая работа.

Ако ти харесва да си ясновидец можеш да се тренираш всеки ден и ще станеш голям майстор. Ще ги шашкаш разни хорица около тебе особено когато им предсказваш неща за които те вече са разсъждавали и са обедени че няма вероятност да се случат. Пример:

- някоя кака се явява за трети път на изпит по фофиране в голям град и е убедена предварително че пак ще я скъсат щото се паникьосва. Ти пък й викаш че си я видял (flash на английски) в компания с леко пийнали хора около нея и тя гордо показва шофьорска книжка на всеки един по отделно да я види.

Какво ще спечелиш от това да им познаваш?

Ми ще спечелиш сигурно развитие на тежко психическо заболяване.

И проблема е че, психиатрите няма да могат да ти помогнат, защото те самите не са с ясновидски дарби и не знаят как става връщането назад към нормално ясновидство с редки видения и без пренатоварване на психиката ти. Би богла да ти помогне врачка която знае как да се контролира и владее за да не преминава границата към болестно състояние. Ама каде ще я търсиш такава и дали ще има мерак да ти разкрива тайни на тебе точно, не знам. Ако практикува е 99% сигурно че няма да ти помогне. Ако е спряла да изкарва пари с този талант и ако си й симпатичен евентуално може да ти помогне.

Ако отидеш при психиатър има опастност той да ти докаже че си развил вече симптоми на определено психическо разтройство. Ако иска да те зариби още по-яко за да му станеш редовен клиент т.е. да си изкарва парички от тебе през следващите 30 години, може даже и книга да ти извади и да ти покаже написано черно на бяло че на когото му се случват едикакви си халюцинации е болен от едикакво си там готино и доходоносно (за него ) психическо разтройство.

Психиатрите не са те карали да имаш видения, те имат семейство да изхранват хорицата и им трябват клиенти.

Първо: НЕ СЪМ НИКАКЪВ ЯСНОВИДЕЦ. На 17 съм - 1 нормален ученик , с веселбите му , с всички норми за 1 младеж. Вчера случайно докато си мислих за 1 приятелка ( не гадже ) я гледах как е в Болница - 2 медицински сестри и голяма Спринцовка но нищо ПОВЕЧЕ. Днес са я оперирали по спешност от Апандасит sad.gifsad.gif Сега в момента си мислих за нея , не само за нея.Всъщност за всичките ми приятели и пак подозирам следваща случка. Това нещо което видях вчера - в същност ми идваха знания в Главата и незнам как и в 1 момент си го представих , дано сега това което ми се върти в главата да не стане :). Между другото и преди много пъти ми е идвало знания - но не винаги вярно. Ако мога да определя в проценти - вярно и грешно то съотношението е 40% вярно и 60% Грешно. Въпроса е от къде ми идват тези идеи. Предимно знанията ми идват при цървки,манастири,джамии и в 1 Синегога която се намира в Гоце Делчев или докато лежа. Когато се забавлявам , стоя пред PC - тоест не скучая това нещо го няма. Да не е психическо заболяване... кам кого,какво да се обърна ?

LIS,нямаш причина за притеснения!Даже късно си получил виденията.Това преди време си е било нормално и очаквано събитие.Това са умения и усещания които би трябвало всички да ги имат.Ама са закърнели при почти 99% от хората,защото когато един орган или умение не се използва и развива,то закърнява.

Не обръщай внимание на Кен и Гизмото,те си нямат идея за какво става въпрос,или имат,но нарочно те заблуждават-което е все едно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.