Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да знам нещо случайно и то да стане ?

Featured Replies

Само от преди няколко дена, преди тази тема.

По темата:

има тука един много съществен проблем с боговете, поне с християнските. Значи христосчо се е пръкнал преди 2000 години. А ясновидството го има от както има членоразделна реч при човеците. Освен това го има и в районите където няма бог в християнски смисъл. После в католическа Европа през средновековието е имало лов на вещици. Който се е правел на ясновидец, магьосник, вълшебник и др. е заминавал да се опече жив на клада. Значи ако християнският бог му е дал дарба, после църквата го е убила по жесток начин заради дарбата му. Кофти, кофти се получава с тези божествени обяснения. Бил даден той специалния дар от божеството, а па после църквата (и българската православна) всячески се стреми да отклони миряните да не ходят по врачки.

Що така бе?

Ами на въпросите ти отдавна е отговорено в останалите теми в раздела.Ама ти явно не обичаш много да четеш,обичаш да пишеш.Това християнство за което говориш е фалшиво,всичките тия църкви са менте,затова има такова разминаване.И не само християнството е фалшиво,исляма е същата бира ,че и по лошо-няма оригинал,той е менте на ментето.....

А БПЦ и ГМ са си обикновени търговски дружества и е естествено да не искат конкуренция.Монополисти с една дума,макар и маскирани като монотеисти.

А дарбите съм сигурен всеки си ги има,но много малко успяват да ги развият достатъчно. :offtopic_s:;)cool.gif

• Отговори 93
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Възможно е, разбира се. Не е психическо заболяване и не се паникьосвай. След време ще ти се изясни ситуацията кое, как и какво...

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

Защо толкова се притесняваш да не се окажеш ясновидец? Със сигурност не ти си причината за събитията, за които пишеш. Когато става въпрос за материализиране на мисли, има желание (скрито или явно) нещ

• Не е психично заболяване. Просто си хиперсензитивен и "хващаш" събитията. Това идва от силна интуиция. Не се тревожи. Приеми го спокойно, няма къде да ходиш. Защото не е много приятно да з

Само от преди няколко дена, преди тази тема.

По темата:

има тука един много съществен проблем с боговете, поне с християнските. Значи христосчо се е пръкнал преди 2000 години. А ясновидството го има от както има членоразделна реч при човеците. Освен това го има и в районите където няма бог в християнски смисъл. После в католическа Европа през средновековието е имало лов на вещици. Който се е правел на ясновидец, магьосник, вълшебник и др. е заминавал да се опече жив на клада. Значи ако християнският бог му е дал дарба, после църквата го е убила по жесток начин заради дарбата му. Кофти, кофти се получава с тези божествени обяснения. Бил даден той специалния дар от божеството, а па после църквата (и българската православна) всячески се стреми да отклони миряните да не ходят по врачки.

Що така бе?

Без да прозвучи като заяждане(не искам да си създавате такъв образ за мен),само пояснявам,че между пророк,медиум и гадател има разлики.Тези разлики водят до различно възприемане на различните видове пророци,проводници на енергии и самозванци.Това е причината и те да бъдат третирани по различни начини.

Много невинни са изгорели на кладите.Това е кървав отпечатък от миналото на католическите общества,който е заровен в прахът на миналото.И тези грехове тежат на тези души,а са допуснати точно поради това погрешно схващане на много неща,заложени в Писанията.

Тц! Не е шарлатанка. Има доказателства за това.

:angry:angry.gif:hush::no-no:

За Ванга,(ако си беше направил труда да прочетеш темата,щеше да си наясно ,че и без да ми го е казал някой велик професор знам ,

че е шарлатанка.

• 2 седмици по-късно...

Здрасти LIS,

Има хора, които са (как да кажа) по-отворени, по-реагиращи, по-възприемливи и чувствителни към енергията, към заобикалящото ни, което далеч не означава, че всеки по-чувствителен го умее. Къде и защо има разлика - при едни става, при други не - не знам точно. Мисля, че може би е на състояние на духа в даден момент от една страна, а от друга като цяло развитието му. За всичко си има причина и повечето "случайности" не са случайни. Хехехе сетих се за 1 приказка - Бог дал на едни, на други взел. Тя, темата е дълга и широка. Някои го наричат дарба и ако така е по-лесно - нека е. Аз не знам как да го наричам - възприемане, приемане на информация под формата на енергия, виждане, израстване на по-високо ниво... Всичко се свежда до енергия - факт. При мен са се случвали разни неща. Някои са ме плашили страшно много, чак съм треперела буквално цялата - и краката ми, и ме накараха да повярвам в някои работи. Други са ми били интересни - като например сънувам неща, които стават и/или носят послание за мен, за в бъдеще и още други. А, си спомням на 1 от останалите, последните, се смях хахах. Понякога си задавам в-си дали, какво и защо, но няма смисъл да се задълбава, тормози човек с в-си като "Защо на мен?". Винаги има в-си, които да си задаваш. Ти сега си задаваш тези - дерзай. От една страна, докато му обръщаш внимание, докато дерзаеш ще има и развитие на нещата, ще получаваш и повече 'инфо', ще върви напред, ще си отговаряш и задаваш нови в-си, и ще се случват нови неща. Спреш ли и задълбаеш ли прекалено много в материалното и дребнавото някак си, забравяйки, че има и повече - губиш нишката. От друга страна - каквото има да ти се "дава" ще ти се даде без да те пита и то в точното време, когато трябва да знаеш. В-са е, дали ще съумееш да го разбереш. И при всички случаи хехехе трябва да си стоиш здраво стъпил на земята, независимо другото - има баланс - не трябва да се губи хехехехе. Нито трябва да се задълбава толкова човек, че чак да загуби реална преценка, нито да губи "нишката".

Мен, ако питаш си приел/а информация (както казват някои) от Цялото. Уловил/а си. Това е. И ще продължава най-вероятно.

Видения - те идват изневиделица и както виждаш картината от реалността в дадения момент, така в следващата секунда виждаш нещо напълно различно - все едно си в друго време, друга реалност. И изведнъж пак същата картина от преди това. Вълнуващо е. Случи ми се. Искам пак :lol6:))). Само да не е нещо плашещо, че не ми понася. И определено си личи по изражението на лицето, че си получил видение - поне при мен си пролича и ме питаха.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Напротив. Тук не става дума за зрителни халюцинации, така присъщи на някои от психичните заболявания. Момчето говори за нещо, което някои от пишещите тук дори не са и чували, че съществува. Но, независимо от този факт и от нежеланието на някои хора да разгледат нещата в по-дълбокия им смисъл с леката ръка категоризирайки хората погрешно, само защото с шаблониране им е по-лесно да си обяснят нещата, които са непознати за тях, а и от които си личи, че се боят немалко, те си съществуват.

Абсолютно! Подкрепям.

Ще добавя само, че си има и доказателства понякога, които ясно показват, че не е халюцинация, фантазия, а реалност. Например, не знаеш за съществуването на дадено нещо, но имаш видение за него и/или го сънуваш, след което проверяваш дали наистина съществува и се доказва, че е така. При мен така се случи.

Времето и пространството са мрежа, изтъкана от нас, зад която се крие реалността.

Алберт Айнщан

Темата за времето е доста дълга и сложна. Има много за размисъл. Както си мислиш, че е измислена величина от човека, за да обоснове някои процеси като стареенето (елементарен пример), така в следващия момент се сещаш .. има ли движение - има и време и обратно.

Незнам как да го опиша...

Първо: НЕ СЪМ НИКАКЪВ ЯСНОВИДЕЦ. На 17 съм - 1 нормален ученик , с веселбите му , с всички норми за 1 младеж. Вчера случайно докато си мислих за 1 приятелка ( не гадже ) я гледах как е в Болница - 2 медицински сестри и голяма Спринцовка но нищо ПОВЕЧЕ. Днес са я оперирали по спешност от Апандасит sad.gifsad.gif Сега в момента си мислих за нея , не само за нея.Всъщност за всичките ми приятели и пак подозирам следваща случка. Това нещо което видях вчера - в същност ми идваха знания в Главата и незнам как и в 1 момент си го представих , дано сега това което ми се върти в главата да не стане :P. Между другото и преди много пъти ми е идвало знания - но не винаги вярно. Ако мога да определя в проценти - вярно и грешно то съотношението е 40% вярно и 60% Грешно. Въпроса е от къде ми идват тези идеи. Предимно знанията ми идват при цървки,манастири,джамии и в 1 Синегога която се намира в Гоце Делчев или докато лежа. Когато се забавлявам , стоя пред PC - тоест не скучая това нещо го няма. Да не е психическо заболяване... кам кого,какво да се обърна ?

Здравей LIS

според мен ти не би трябвало да се притесняваш по този въпрос

всеки човек има тези способности стига да им позволи те да се провят

в този си перийод ти си им позволил те да се проявят

обърнал си внимание на неща които и преди са се случвали

има много интересна литература по тази тема

пожелавам ти успех :-)

Имаш предвид, че едва ли не си материализираш мислите...

На мен ми се е случвало много пъти...

И ми е молко страшничко по някога sad.gif

• Автор

Стана отново днес , сутринта като се събудих в мислите си видях Стринка - и бяха за няколко часа на гости. Това не е Ясновидство - това е като - не мога да го опиша...

Стана отново днес , сутринта като се събудих в мислите си видях Стринка - и бяха за няколко часа на гости. Това не е Ясновидство - това е като - не мога да го опиша...

Ами, недей го описвай – нито като ясновидство, нито като неясновидство. Като преживееш повече такива случаи ще започнеш да ги разбираш по-добре и може би да ги използваш. Не знам накъде си се разбързал. Просто събирай впечатления; разсъждавай над това, което се случва – как се проявява, кога, кое подпомага проявлението на тези събития (както вътре, така и извън тебе - умора, нервност, спокойствие), кое им пречи, по кое време се проявяват най-често. Това ще ти е необходимо и в трите случая – и ако решиш че имаш нужда от тези видения, и ако решиш да се бориш с тях, и ако просто ги оставиш да се случват и изчезват отново така, както са се появили, без да им обръщаш специално внимание.

Човешкият мозък трудно се справя с обяснение на това. Не се впечатлявай толкова силно, затова ти казах и преди - по-добре за сега не му търси обяснение, макар в един по-горен пост да се опитах да ти го дам, отпусни се и просто го приеми.

Ако това си ти на аватра си, Лиско, то мога да ти кажа, че се "заяждаш с пушкалото". biggrin.gif

Peace, bro, mama put my guns in the ground -I can't shoot'em anymore I feel like knockin' on Heaven's door. :P

This is the dawning age of Aquarius! cool.gif

• Автор

Вижте.... не се чуствам изобщо добре.Всяка вечер се напивам - не мога да мисля. Само на 17 години съм мисля за купони не ми се умира.. не ми се ни живее... НЕ ЗНАМ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ СЪМ ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ГО. Наркотици не взимам...

Ако някой се съмнява в това че предвиждам неащата .. може да си остави малкото име... на ЛС и ще му кажа поне 3 факта. Разбрах го. Всичко около нас Е ЕНЕРГИЯ. Тази енергия при допир с тялото се възприема и ако тази енергия е изпратена от сърцету ти 3 дни след това което ще се случи към 3 дни преди това което ще се случи ти го виждаш,възприемаш. Случвало се е някой път... и на вас просто може би не помните. Не мога да го опиша - тоя пост не е свързан с последните 3 , на място на нова тема постнах тук .Не мога да се съсредоточа просто съм в някаква криза... не съм щастлив , пари и да има и да няма.. доволен съм. Физически не съм добре.. психически мисля че вече също не... разсъждавам като някой 11 годишен но... незнам. На 17 съм и който иска да ми се смее да го прави не мога да издържа скъпи пряители...

Вижте.... не се чуствам изобщо добре.Всяка вечер се напивам - не мога да мисля. Само на 17 години съм мисля за купони не ми се умира.. не ми се ни живее... НЕ ЗНАМ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ СЪМ ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ГО. Наркотици не взимам...

...

Като начало спри да пиеш толкова често. Най-добре е въобще да не пиеш за една-две седмици.

Ако някой се съмнява в това че предвиждам неащата .. може да си остави малкото име... на ЛС и ще му кажа поне 3 факта. Разбрах го. Всичко около нас Е ЕНЕРГИЯ. Тази енергия при допир с тялото се възприема и ако тази енергия е изпратена от сърцету ти 3 дни след това което ще се случи към 3 дни преди това което ще се случи ти го виждаш,възприемаш. Случвало се е някой път... и на вас просто може би не помните. Не мога да го опиша - тоя пост не е свързан с последните 3 , на място на нова тема постнах тук .Не мога да се съсредоточа просто съм в някаква криза... не съм щастлив , пари и да има и да няма.. доволен съм. Физически не съм добре.. психически мисля че вече също не... разсъждавам като някой 11 годишен но... незнам. На 17 съм и който иска да ми се смее да го прави не мога да издържа скъпи пряители...

Здравей! Ако желаеш ще ти помогна. Аз съм Станислав Панайотов - www.ekstrasens-bg.info

• 15 години по-късно...
на 25.05.2009 г. в 12:32, X.S.09 написа:

Да възможно е.

Та,значи...

Аз една вечер сънувах,че якой идва до леглото ми,пък то е до компютъра ми точно и ми вика ''Компютъра ти е включен!''.Събуждам се веднага след съня и чувам странно бучене.Помислих си дали не е нещо от някоя кола навън.Обърнах се и видях,че компа се е самовключил и лампчката му свети.Веднага го изключих!

Не се притеснявай,да знаеш какво ще се случи е хуабво,за да го предотвратиш.Напр. знаеш че след 5 мин. жената пред теб ще я блъсне кола ако пресче.И ти отиваш и заговаряш,докато колата отмине.

Хубаво е да знаеш какво ще ти се случи.И на мен така понякога съм предсказвал какво ще каже друг.

Нещо подобно на филмът ,, Утрешният вестник " 

на 18.06.2009 г. в 9:21, Theros написа:

Ами, недей го описвай – нито като ясновидство, нито като неясновидство. Като преживееш повече такива случаи ще започнеш да ги разбираш по-добре и може би да ги използваш. Не знам накъде си се разбързал. Просто събирай впечатления; разсъждавай над това, което се случва – как се проявява, кога, кое подпомага проявлението на тези събития (както вътре, така и извън тебе - умора, нервност, спокойствие), кое им пречи, по кое време се проявяват най-често. Това ще ти е необходимо и в трите случая – и ако решиш че имаш нужда от тези видения, и ако решиш да се бориш с тях, и ако просто ги оставиш да се случват и изчезват отново така, както са се появили, без да им обръщаш специално внимание.

А сега какво би отговорил след толкова години ? 

И аз имах подобни  случаи , при които съм избягвал инциденти , но по друг начин - просто все едно чувам някой да ми говори и заповядва да постъпя по някакъв начин , за да се променят събития за добро или промяна на човек за добро или просто да се успокои ...

преди 17 часа, Anzhel Dimitrov написа:

А сега какво би отговорил след толкова години ? 

Воже би нещо подобно. Думата "ясновидство" е плашеща за доста хора. В случая виждам (а вероятно и тогава съм видял) едно отричане на възможността за ясновиждане. А то може да се случи епизодично на всеки. Всеки може да има моменти на виждане на части от бъдещето. Но в повечето случаи ще бъдат отхвърлени от самия човек. Особено ако го смята за нещо ненормално. В случая отпреди години реакцията беше "абе нещо друго е, ама не е ясновидство". 

Това още е наречено ,, шесто чувство " или ,, интуиция " , които могат да се развиват като умение . Полезно е за по - добро стечение на обстоятелствата и подобряване на бъдещето .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.