Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си компания за море :)

Featured Replies

Здравейте :P

Оказва се, че не мога да си намеря компания за отпуската за моренце :scared: А аз адски много го обичам (моренцето де):wub: и не бих си го простила ако не отида да си го видя и да му се порадвам:) По принцип отпуската ми започва на 17 юли ...нямам претенции къде ще бъде, само да е на морето... :) Ако има желаещи може да ми пишете не скайп - cassidi1 :)

еиии колеги колко сте сериозни, момичето прости си търси компания за море и да прекара отпуската си по-различно от друг път cool.gif

какво да кажем пък тези, който постоянно сме на морето ..... ще взема и аз да си потърся някоя кака за компания в някоя вила само че за балкан biggrin.gif

пп. не е лоша идея да дадеш профил някъде(hi5, facebook, myspace,..) да добие човек представа дет се казва laugh.gif

Редактирано от vladata (преглед на промените)

• Автор
еиии колеги колко сте сериозни, момичето прости си търси компания за море и да прекара отпуската си по-различно от друг път cool.gif

какво да кажем пък тези, който постоянно сме на морето ..... ще взема и аз да си потърся някоя кака за компания в някоя вила само че за балкан biggrin.gif

пп. не е лоша идея да дадеш профил някъде(hi5, facebook, myspace,..) да добие човек представа дет се казва laugh.gif

Мдам ...викаш първо да ме огледа целия форум дали ставам :) пък тогава да решите да ми пишете...имам снимки и фейсбук, но няма да ги постна тук :)

гледай сега, това дето ти го казвам е не за да те обидя или нещо подобно или както казваш да те огледа целия форум, просто без човек да те види ..., не ти ли се струва иначе странно момиче което сега се е регистрирало в форума и веднага тема "търся компания за море" като се замисля е донякъде нормално че колегите те базикат че работиш почасово. Не го приемай лично, не искам да те обидя! :)

Мдам ...викаш първо да ме огледа целия форум дали ставам :) пък тогава да решите да ми пишете...имам снимки и фейсбук, но няма да ги постна тук :)

И какви са ти изискванията за компания,ако не е тайна,разбира се :)

• Автор

Да може би е странно да се регистрирам и да пусна такава тема :) просто не искам да прекарам сама почивката си .....може би не беше добра идеята да си търся компания тук :) Но пък знае ли човек ...тук може да се крият много готини и забавни хорица:) Изискването ми е да си говорим....за това оставих проклетия скайп, защото тук разговора се получава някак колективен и може би Вие се забавлявате на мой гръб, но не търся този ефект :)

Редактирано от looney.tones (преглед на промените)

Хей,извинявай,аз бях сериозен във въпроса си,нищо,че се усмихнах накрая!

Ами желая ти приятна почивка тогава :)

Да може би е странно да се регистрирам и да пусна такава тема :) просто не искам да прекарам сама почивката си .....може би не беше добра идеята да си търся компания тук :) Но пък знае ли човек ...тук може да се крият много готини и забавни хорица:) Изискването ми е да си говорим....за това оставих проклетия скайп, защото тук разговора се получава някак колективен и може би Вие се забавлявате на мой гръб, но не търся този ефект :)

... никога не знаеш кой стои от др. страна , обаче в сайта има мн. добри и приятни , за компания хора !

П.П. НЕ го пиша това с цел кандидатстване за обявата .....

Успех с намирането на правилната компания ! ;)

• Автор
:speak: Мисля, че доста хора посещават този форум ....и за това избрах него ;) Както и да ....излизам когато си искам, правя каквото си искам и не ми пука дали това не харесва на някой. Искам да Ви кажа, че живота е прекрасен и трябва да му се наслждавате всеки ден, всяка секунда. Има толкова много време до отпуската ми ...повече от месец, кой знае какво може да се случи до тогава. Иначе Ви изпращам много слънчеви усмивки ... Дано се усмихнете и Вие и деня Ви стане малко по-хубав :)

:speak: Не виждам нищо лошо в желанието на looney.tones. Защо така се заядохте, не можах да разбера...

Пожелавам й успех в намирането на компания, ако тази година ходехме на почивка щяхме да те поканим, за съжаление обаче ще пропуснем.

...Искам да Ви кажа, че живота е прекрасен и трябва да му се наслждавате всеки ден, всяка секунда.... Иначе Ви изпращам много слънчеви усмивки ... Дано се усмихнете и Вие и деня Ви стане малко по-хубав :)

;)

А така. Благодарим и за усмивките. Между другото имаш весел аватар :) Хубавите хора не остават сами за дълго, така че ще си намериш компания за моренцето. И да пуснеш някоя и друга снимка после!

Така:

1. В желанието на авторката няма нищо лошо - много хора правят така (явно не и в България). Дори във форумите на Interrail непрекъснато има хора от целият свят, които си търсят с кого да пътуват по Европа. Това, че на вас ви се струва странно, не означава, че хора по цял свят не прилагат тази практика. Аз също съм го правила и е доста забавно.

2. Удрям една метла на спама и всеки следващ пост, който не отговаря пряко на темата - в коша.

looney.tones - 17-ти юли ми е малко късно за съжаление, иначе бихме те поканили с едни датчанки да се шматкаш с нас ;) Лично аз ти пожелавам успех в намирането на приятна компания - дано да си изкараш хубаво почивката!

Така:

1. В желанието на авторката няма нищо лошо - много хора правят така (явно не и в България). Дори във форумите на Interrail непрекъснато има хора от целият свят, които си търсят с кого да пътуват по Европа. Това, че на вас ви се струва странно, не означава, че хора по цял свят не прилагат тази практика. Аз също съм го правила и е доста забавно.

2. Удрям една метла на спама и всеки следващ пост, който не отговаря пряко на темата - в коша.

1. знаеш ли колко момичета ги намират изнасилени и заколени по света след подобни интернет-познанства?

2. трий ме, ако искаш

1. знаеш ли колко момичета ги намират изнасилени и заколени по света след подобни интернет-познанства?

2. трий ме, ако искаш

Take a fucking chance, will ya?

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• Автор

Истината е, че както си пресичаш улицата може да те блъсне кола ..може да получиш инфаркт докато си спиш в леглото:)Shit happens every day ;) Въпроса е какво правиш докато това се случи ...нека мислим малко по-позитивно ;) мога да ти препоръчам да гледаш един филм "The secret" ;)

Истината е, че както си пресичаш улицата може да те блъсне кола ..може да получиш инфаркт докато си спиш в леглото:)Shit happens every day ;) Въпроса е какво правиш докато това се случи ...нека мислим малко по-позитивно ;) мога да ти препоръчам да гледаш един филм "The secret" ;)

принципно си права, трябва да се мисли позитивно, само че има доста хора в наше време които се възползват от това. Давам ти пример как например твоята тема може да събуди интерес в нечия главица и както каза един колага по нагоре в темата "никога не можеш да си сигурен кои/я стой насреща. Има много по чатове, форуми, запознанства с женски профили пък като одидеш на среща с въпросното момиче остановяваш че е някой дърт пергиш с овиснали топки, който обича да се забавлява с млади момченца ...... Доста кофти но факт!

Самата тема е за триене, но както ти си знаеш, трий "избирателно", и както и да е sad.gif

• Автор
Самата тема е за триене, но както ти си знаеш, трий "избирателно", и както и да е sad.gif

И що да е за триене..какво ти преча лично на теб?????????

Ех , Мая sad.gif токова ли няма свободни колеги в Студентски град , че да си търсиш така компания ( за морето) ... ?

Аз пък се чудя, как един човек няма да има чак пък 2-3 души компания за море или за почивка?!!

Това теоретично е възможно, разбира се, ама на практика все ще има някой близък или по-далечен приятел, познат, който също ще ходи на море или му се ходи...

А места като форуми и сайтове за запознанства едва ли са най-удачните за подобни търсения... Според мен, разбира се, де...

Аз пък се чудя, как един човек няма да има чак пък 2-3 души компания за море или за почивка?!!

Това теоретично е възможно, разбира се, ама на практика все ще има някой близък или по-далечен приятел, познат, който също ще ходи на море или му се ходи...

А места като форуми и сайтове за запознанства едва ли са най-удачните за подобни търсения... Според мен, разбира се, де...

Търси непознати момичето, тръпката е къде-къде по-голяма :angry:

Еми сега като се замисля, от моите познати бих отишъл на море с 3-ма човека. Тъй като те са си заети, оставам без подходяща компания. В крайна сметка идеята е не просто да отидеш с някой на море, а с някой с когото ще ти е приятно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.