Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На коя героиня от любовните романи се оприличавате

Featured Replies

Момичета, всяка от нас има любима героиня от даден роман, на която се възхищава (може би възхищавам не е най-точната дума) било заради красотата й, характер й, поведението й, дори стила на обличане! Съдейки по себе си, забелязвам че когато героинята поне малко прилича на мен, ми харесва още повече. Това е въпросът ми към вас - на коя героиня се оприличавате най-силно, като моля да обясните защо сте избрали точно нея, кое в нея прилича на вас. Например тя има същия цвят коса и очи, и като се ядосате и ви е хвърляте тежки предмети, и сте добър приятел като нея или сте също толкова грижовна, или сте скандална като нея и т.н. да не ви давам още идеи! Така като най-скромна започвам аз - значи задължително тъмна коса и очи (въпреки че в момента правя опити да стана блондинка, но главата ми упорито се съпротивлява), трябва да е много общителна - аз съм голямо дрънкало, откъм характер трябва да е супер инат, но пък да не е много независима - аз си мечтая като се омъжа и да си стоя вкъщи и да въртя домакинство, мъжа ми да ме гледа, не да градя кариера, да не е горделива, но пък да има известно самочувствие и задължително да има чувство за хумор! Още първия път като се замислих се сетих за Реджи Малори, определено е с характер, но не е прекалено дива, много е бъбрива, харесва ми как се справя със всяка ситуация, много е изобретателна и умна, имах възможност да я проследя в доста книги и определено смятам че си приличаме по характер. Осъзнавам че е доста нарцистично от моя страна да се сравнявам с нея по красота, далеч съм от тази мисъл, наистина мисля че сравнението е само в характерите. Пък и да съм честна с кеф бих й живяла живота, особено с такъв мъж :baby: Айде момичета вие сте наред!

• Отговори 60
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Solenkata88
    Solenkata88

Съжалявам че си пострадала така, но аз умирам от смях, като го чета това, пък и бях свидетел на подобна случка с най-добрата ми приятелка, която само с глава откърти кабинката от мястото й Сега да с

• Кръстена съм на Йовковата Албена и съм същата като нея

• На Пепеляшка.Всеки ден чистене,готвене и служба при лошите сестри( в главната роля мойта щерка,която ме бърка с камериерка и какво ли още не). Принца го намерих иначе. Това в кръга на шегата. Както ка

Публикувани изображения

Еми Пете какво да ти кажа имам си една героиня, на която много, много се възхищавам....Лейди Реа Клер Доминик от Мрак преди зората....просто за мен тя е най - най....толкова мила и добра, толкова позитивна...и руса :-)))) но иначе като се върна назад, в началото на моята връзка, мога да кажа че преследвах мъжа си точно като Ейми Малори....Въпреки че на външен вид не си приличаме, по упоритост в преследването на любовта имам много общо с нея.....та така....

Леле Пете каква тема само! :rolleyes:

От половин час се чудя над въпроса, на кого ли пък приличам аз? То всички главни ми харесват но на кого мога да се оприлича?

Останах с впечатлението че по външност приличам на Джудит (Джуд Девъро) "Джудит имаше същите невероятни очи като майка си — златни ириси, които щяха да подлудяват мъжете. Той ги намираше по-скоро обезпокояващи. Тежката й коса беше наситено кестенява. Челото й беше високо и зад него се криеха ум и енергия. Брадичката беше решителна и упорита. Носът й беше прав, устните пълни и червени." не занам дали ирисите ми подлудяват мъжете (а за червенината на устните слава че го има червилото Публикувано изображение ) но общо взето описанието горе долу ми пасва Публикувано изображение

А по характер мисля че е Сабрина (Д.Линдзи-Наследникът) общителна, добра приятелка, пряма, с чувство за хумор, обичаща да се смее и да разсмива разсейвайки дори най мрачното настроение. Вярвам в приятелството, привързвам се много към приятелите си и не искам да загубя никой от тях за това съм правила много компромиси в живота си... значи съм и малко инат Публикувано изображение

Да,обикновенно четейки се отъждествявам с героинята,затова обичам да са с тъмни коси,но за разлика от мен обичам да са с екзотични очи-зелени,сини.Харесвам екзотичния вид-контраст между цвета на очите и косите.Може би затова харесвам тъмнокоси(червенокоси) със светли очи. Общото м/у мен и тях е в характера.Не съм по крайностите,но харесвам умните жени,които знаят какво искат,не се държат глупашки,капризно чакайки някой да се погрижи за проблемите.Същевременно не са твърде независими(почти невъзможно за онези времена),твърде феминистки настроени.А,да имат чувство за хумор,да могат да се надсмиват над себе си,да са бъбриви(като мен),да гледат положително на живото без да са с розови очила. Без много да приличат на мен харесвам Мегън Пенуърти,героините на Аманда Куик,Джоана Линдзи. Колкто до русите герои съм предубедена.Трудно си представям привлекателни руси жени,а за руси мъже-абсурд.Когато главния е рус веднага в главата ми се появява образа на Фабио от кориците.Този човек ми е изкл. противен като вънщност,но това си ми е вкуса,какво да сторя.

Колкто до русите герои съм предубедена.Трудно си представям привлекателни руси жени,а за руси мъже-абсурд.Когато главния е рус веднага в главата ми се появява образа на Фабио от кориците.Този човек ми е изкл. противен като вънщност,но това си ми е вкуса,какво да сторя.

И аз не обичам руси мъже но си имам и изключения (макар че са само две: Brad Pitt и Kivanc Tatlitug) затова когато чета описанието на рус мъж повиквам в съзнанието си образа на един от двете ми любими руси Публикувано изображение Ако ще ти е от полза можеш да го използваш тоя номер Публикувано изображение

Ех тоз брад пит... Аз пък си падам по руси и с дълги коси и затова любимец ми е орландо в ролята на елф от властленина. колкото до това коя героиня ме описва най точно.? Ами трудно ми е да кажа, но тези които ме познават ги предизвиквам да ме оприличат да видим дали моята представа за нещата ще съвпадне.

По външен вид, незнам на кого да се оприлича, може би се доближавам най-много до Джордж на Джеймс Малори, но по характер съм по-скоро на Реджина, като имам черти на Джордж , Розалин и Шана, иначе любимия ми образ си остава Мегън :rolleyes::grimace::blink: - страхотен образ е !!!!!!!!

Пете, определено ме накара да се замисля, но ти си знаеш. :)

Харесвам доста героини, но с почти никоя не мога да се оприлича, не знам дали защото нямам ясна представа за себе си или заради нещо друго. Факт е, че не поне до сега не съм срещала персонаж, с който напълно да се асоциирам. Особено по външен вид. Има само една героиня, която е много близо, но тя не се брои Публикувано изображение и по харектер сме приблизително на една вълна, но си е идеализирам образ. Разбира се, не си струва да я коментирам, по разбираеми причини.

Но ако трябва да посоча сходства в характерите, веднага ще заложа на Херцогинята от "Цената на рая" (Катрин Каултър). Който е чел книгата ще разбере за какво говоря. И аз като нея съм страшно търпелива по отношение на некоректно държание, но си имам оптимални граници, след които "хвърлям седла по хората"... ако може така да се изразя :) Такава съм си, мога да съм тиха и спокойна (името ми е показателно в случая), но мога и да се променя за стотна от секундата. Освен това, както и Херцогинята, и мен са ме задявали за името ми (или по-точно за едно съкращение), да не говорим, че по същия начин често оставям впечатление у хората, че съм прекалено сериозна, малко студена (е, когато съм в непозната обстановка, иначе има кой да потвърди как на моменти не ми спира устата).

Така че... това е което мога кажа по темата за сега. Факт е, че такива сравнения се появяват в хода на четене на дадената книга. Публикувано изображение

Пете, определено ме накара да се замисля, но ти си знаеш. ;)

Харесвам доста героини, но с почти никоя не мога да се оприлича, не знам дали защото нямам ясна представа за себе си или заради нещо друго. Факт е, че не поне до сега не съм срещала персонаж, с който напълно да се асоциирам. Особено по външен вид. Има само една героиня, която е много близо, но тя не се брои Публикувано изображение и по харектер сме приблизително на една вълна, но си е идеализирам образ. Разбира се, не си струва да я коментирам, по разбираеми причини.

Но ако трябва да посоча сходства в характерите, веднага ще заложа на Херцогинята от "Цената на рая" (Катрин Каултър). Който е чел книгата ще разбере за какво говоря. И аз като нея съм страшно търпелива по отношение на некоректно държание, но си имам оптимални граници, след които "хвърлям седла по хората"... ако може така да се изразя :) Такава съм си, мога да съм тиха и спокойна (името ми е показателно в случая), но мога и да се променя за стотна от секундата. Освен това, както и Херцогинята, и мен са ме задявали за името ми (или по-точно за едно съкращение), да не говорим, че по същия начин често оставям впечатление у хората, че съм прекалено сериозна, малко студена (е, когато съм в непозната обстановка, иначе има кой да потвърди как на моменти не ми спира устата).

Така че... това е което мога кажа по темата за сега. Факт е, че такива сравнения се появяват в хода на четене на дадената книга. Публикувано изображение

Миличка като намериш "съкровището" да почерпиш ейййй......, иначе се сещам защо точно на нея се оприличи, както се и сещаш аз защо имам нещо общо с Джордж. А относно мъжа(относно дебата за блондините) не трябва да е рус - това е сигурно за мен :super: и да не е кото Пърси................ха ха ха ха ха ха...............ха ха ха. Моите любимци винаги са били Девилин, Джерами, Кит , Ги и Рурк. :angry::angry:

Миличка като намериш "съкровището" да почерпиш ейййй......, иначе се сещам защо точно на нея се оприличи, както се и сещаш аз защо имам нещо общо с Джордж. А относно мъжа(относно дебата за блондините) не трябва да е рус - това е сигурно за мен :super: и да не е кото Пърси................ха ха ха ха ха ха...............ха ха ха. Моите любимци винаги са били Девилин, Джерами, Кит , Ги и Рурк. :angry::angry:

Хихи, разбира се, че ще почерпя, само да се намери! Публикувано изображение

След дълго умуване се сетих за една книга, която много обичам. Това е "Безразсъдното ангелче" на Джейн Фийдър. Ако трябва да се оприлича на някого по характер, бих се спряла на главната героиня от този роман: Хенриета (Хари) Ашби:

"Да, тя беше понякога същинско непослушно момиченце, друг път лекомислена и смела, а след това отново предпазлива млада жена, — но винаги ясна и честна във всички постъпки, пряма и откровена в отношението си към света."

По принцип се опитвам да се оприлича с всеки един от персонажите,за които чета,но Херцогинята-това съм си направо аз. Всяко нейно действие е мое,всички нейни чувства са мои. Високомерна,безчувствена,самото спокойствие-често чувам подобни мнения за себе си.Но това,че не се виждат емоции съвсем не означава,че ги няма. Истинските ми приятели ги оценяват. Добро сърце съм и обичам да помагам на хората(тя прибира Маги от улицата,жени се за Маркъс,за да му върне наследството).Съвсем като нея не мога да моля за помощ и все разчитам на себе(тя започва да пише и композира песнички,когато остава на улицата вместо да отиде в имението на баща си).Абсолютно горда съм и мразя да се оправдавам(тя до последно не казва на никого как е успяла да се издържа). Май че сме една зодия-аз съм Дева,тя е родена през септември. И моето име малко хора го знаят :rolleyes: -наричат ме с някое производно или прякор.Даже по едно време си имах моя "Маркъс",който успяваше да ме докара до абсолютен бяс.Е,не съм мятала по него юзди и седла,но то беше защото само това нямах под ръка . ;) Още ми липсва понякога... :P Е,това съм аз,момичета. Приятно ми е да се запознаем и смятам и за напред да обменяме идеи,защото определено харесвам и вас,и малкото женско царство,което си имате тук :) Надявам се, нямате нищо против

С огромен интерес изчетох всичко написано до тук Публикувано изображение

Темата наистина е много интересна и ме хвърли в дълбоооок размисъл Публикувано изображение

Четейки даден роман несъмнено търся сходство с героинята и дали заради непостоянния ми характер или поради друга причина, но в различни моменти се отъждествявам с различни по характер героини. Публикувано изображение

Определено в много моменти от живота ми се чувствам близо до характера на Аугуста от "Рандеву" - безрасъдна, безгрижна, с готовност да загърбя общоприетите правила и да се втурна като хала в поредното начинание. Без да се интересувам от последствията.

Но много по-често ми се струва, че се доближавам до характера на Елизабет Бенет от "Гордост и предразсъдъци" - абсолютно трезво мислеща дама, готова на всичко за семейството и близките си. Допускайки грешки в първоначалната си преценка за хората, тя съумява да разбере заблудата си и да се отърси от предрасъдъците си. Дори когато тя и семейството й са в най-тежко и окаяно положение, тя има достатъчно сили да окуражава всички и да им вдъхва от смелостта и оптимизма си. Е, аз не съм точно това, но наистина изключително много се възхищам от Елизабет Бенет. Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И аз не обичам руси мъже но си имам и изключения (макар че са само две: Brad Pitt и Kivanc Tatlitug) затова когато чета описанието на рус мъж повиквам в съзнанието си образа на един от двете ми любими руси Публикувано изображение Ако ще ти е от полза можеш да го използваш тоя номер Публикувано изображение

Знам го този номер,но рядко ми действа.Докато зацепя и ей го на Фабио се е наместил,нахалника.После хабя нерви да не си го представям.Така,че като прочета,че главния е тъмнокос и ми олеква.

Знам го този номер,но рядко ми действа.Докато зацепя и ей го на Фабио се е наместил,нахалника.После хабя нерви да не си го представям.Така,че като прочета,че главния е тъмнокос и ми олеква.

Това за русите мъже ми напомня за нещо, което една от лелите ми обича да повтаря: "Русите мъже са безсилието на природата." Все още се опитвам да го схвана, когато не се хиля. Иначе, защо, има и хубави русокосковци :P Винаги съм харесвала Каспар Ван Дин, май беше русоляв като го гледах за последен път. :clap:

Това за русите мъже ми напомня за нещо, което една от лелите ми обича да повтаря: "Русите мъже са безсилието на природата." Все още се опитвам да го схвана, когато не се хиля. Иначе, защо, има и хубави русокосковци ;) Винаги съм харесвала Каспар Ван Дин, май беше русоляв като го гледах за последен път. :)

Това за безсилието на природата ми хареса, незнам дали съм права, но повечето руси мъже не се отличават с кой знае какъв характер - е има едно две изключения в романите - например Девицата и звяра и повечето за викинги - като класацията за рус с характер води Господарят на Вълците и Джеймс Малори.

Това за безсилието на природата ми хареса, незнам дали съм права, но повечето руси мъже не се отличават с кой знае какъв характер - е има едно две изключения в романите - например Девицата и звяра и повечето за викинги - като класацията за рус с характер води Господарят на Вълците и Джеймс Малори.

ееееее, ама как може така - безсилие и липса на характер? на мен пък ми харесват руси мъже! и то много - даже ги предпочитам, нали съм си черничка, освен това, моят възлюбен е рус, рус ... Брат ми е рус, дядо ми е рус - въобще цял живот съм била заобиколена от руси мъже и много си ги харесвам. Даже като чета дадена книга винаги ми е много хубаво, когато главния е рус, а тя задължително да е тъмна, защото и двамата да са руси нещо не пасва :speak:

ееееее, ама как може така - безсилие и липса на характер? на мен пък ми харесват руси мъже! и то много - даже ги предпочитам, нали съм си черничка, освен това, моят възлюбен е рус, рус ... Брат ми е рус, дядо ми е рус - въобще цял живот съм била заобиколена от руси мъже и много си ги харесвам. Даже като чета дадена книга винаги ми е много хубаво, когато главния е рус, а тя задължително да е тъмна, защото и двамата да са руси нещо не пасва :rolleyes:

Не винаги, сещам се за "Чаровникът, който я уктори" на Джоана Линдзи :nono: Там и двамата са руси със сини очи :angry:

Не мисля,че русите са по-зле(ей,това си е дискриминация :) ).Просто не познавам достатъчно руси хора и въображението ми куца сериозно.Сещам се за пустия Фабио и изрусена плейбойка(без да искам да засегна някой или вкуса му Публикувано изображение ).

Но като размислих при американците се среща една русоляво-кестеняво визия,която е страхотна,особено съчетана със сиви,сини или зелени очи.А и като,чели е и често срещана.

Не мисля,че русите са по-зле(ей,това си е дискриминация :) ).Просто не познавам достатъчно руси хора и въображението ми куца сериозно.Сещам се за пустия Фабио и изрусена плейбойка(без да искам да засегна някой или вкуса му Публикувано изображение ).

Но като размислих при американците се среща една русоляво-кестеняво визия,която е страхотна,особено съчетана със сиви,сини или зелени очи.А и като,чели е и често срещана.

хахаха Фабио и мен не ме радва, но пък него го има по кориците на различните книги и в чернокос вариант, така че и за двата цвята коса не е добра асоциация. Публикувано изображение

хахаха Фабио и мен не ме радва, но пък него го има по кориците на различните книги и в чернокос вариант, така че и за двата цвята коса не е добра асоциация. Публикувано изображение

Мале кой е пък тоз Фабио който никой не го харесва и не го бива нито рус нито чернокос? Има ли снимка?

Не винаги, сещам се за "Чаровникът, който я уктори" на Джоана Линдзи ;) Там и двамата са руси със сини очи ;)

Malory/Anderson Family Tree

Това ми хареса , но съм разочерована от образа на Реджи , Итън, Дрю и Джерами а също и на Дани - предлагам ви да предложим по-добри образи ето един пример -

http://media.photobucket.com/image/men/vol...0men/men-25.jpg това отговаря за представата ми за

Джерами или Итън Публикувано изображение

Мале кой е пък тоз Фабио който никой не го харесва и не го бива нито рус нито чернокос? Има ли снимка?

Ето го палавника Фабио Публикувано изображение (и май много се отклонихме от основната тема, за което се извинявам!)

post-194257-1244669373_thumb.jpg

post-194257-1244669399_thumb.jpg

Ето го палавника Фабио Публикувано изображение (и май много се отклонихме от основната тема, за което се извинявам!)

Кофти корици, ако по тях трябва да преценяш дали да четеш...

Редактирано от sanian (преглед на промените)

ееееее, ама как може така - безсилие и липса на характер? на мен пък ми харесват руси мъже! и то много - даже ги предпочитам, нали съм си черничка, освен това, моят възлюбен е рус, рус ... Брат ми е рус, дядо ми е рус - въобще цял живот съм била заобиколена от руси мъже и много си ги харесвам. Даже като чета дадена книга винаги ми е много хубаво, когато главния е рус, а тя задължително да е тъмна, защото и двамата да са руси нещо не пасва :rolleyes:

'tanushi' , аз говорех за романите , не за истинския живот , естествено че има свестни руси мъже, но в романите преобладават тъмнокосите, а и всичко е въпрос на предпочитания. Аз съм брюнетка и се доближавам до Джрджина Андерсън и колкото и да ми харесва Джеймс като образ и характер в романа, в истинския живот предпочитам тъмнокоси също като мен.

Клипчето в ю-туб за Малори и Андерсън -представя образа на Джеймс като Sean Bean е много точно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.