Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На коя героиня от любовните романи се оприличавате

Featured Replies

абе откъдето и да го погледнеш"сродни души" сме И аз съм все синкава и не знам откъде ми е дошло, ама мъжа ми ми прави списък на ударите ,които е видял Няма да забравя последното си голямо падане-гоня автобус, две стъпала ,аз не ги уцелих и в резултат надуто коляно и т.н Много болка и лежане в къщи ,ама най-гадното беше доктора,едно старче на 60 се изказа"за ваште години госпожо костите ви са учудващо добре" Е ,от това ако заете как боли,че на 36/тогава/ да не съм за боклука я!

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 60
  • Прегледи 15k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Solenkata88
    Solenkata88

Съжалявам че си пострадала така, но аз умирам от смях, като го чета това, пък и бях свидетел на подобна случка с най-добрата ми приятелка, която само с глава откърти кабинката от мястото й Сега да с

• Кръстена съм на Йовковата Албена и съм същата като нея

• На Пепеляшка.Всеки ден чистене,готвене и служба при лошите сестри( в главната роля мойта щерка,която ме бърка с камериерка и какво ли още не). Принца го намерих иначе. Това в кръга на шегата. Както ка

Публикувани изображения

Току-що прочетох "Сезони на любовта" на Нора Робъртс от поредицата за Макгрегър и мога да кажа, че се оприличавам на Нейъми. За първи път ми се случва да чета книга и да разпознавам действията на героинята толкова добре. Нейната притеснителност, свитост и промяната, която е преживяла са ми доста познати. И сега понякога когато не съм в настроение си купувам шоколад и гледам да се скрия в някой ъгъл да го схрускам.:rolleyes:

Кръстена съм на Йовковата Албена и съм същата като нея :)

• 4 месеца по-късно...

Героинята , която най-точно ме описва / и на, която аз се оприличавам / е Лорън Данър от "Гордост" на Джудит Макнот. То като се има предвид моята слабост към тази авторка , не можеще да не се оприлича на някоя нейна героиня, нищо че приятелките ми се смеят и ми казват "Кралицата" :cool:

Отказвам се тържественно от това, което съм писала.Може би тогава съм си мислела, че е вярно ...Сега мога да кажа само, че се"оприличавам" на Даяна от "Спомни си кога" на Джудит Макнот .И тя е обсебена от маниоята всичко да е подредено и то този начин да контролира всичко, аз съм абсолютен маниак на тема подреденост.Винаги имам своя си система за пореждане на нещата/цветове, хронология и т.н./Не звучи много добре, но всички си имаме своите лудости... ;)

Момичета започнх да се отчайвам в края на първа страница. Моят характер никога не съм го сравнявала с някоя от героините. За сметка на това обаче, мъжете в книгата - винаги все едно гледам през техните очи. Не знам защо, но винаги мъжа ме привлича повече като персонаж и като характер, да не говорим как съм съпреживявала с някои от тях. За мен една книга без добре изграден мъжки персонаж не струва, колкото и добра да е иначе. Това, което ме е вбесявало на моменти е безхабериято я на някои автори, я на някои преводачи относно "подробностите" в мъжа. Често бъркат цвета на очите в някои книги, Започва със сиви, в средата са тъмни, а после изведнъж стават сребристи. Кощунство! Т.к. аз съм много чувствителна на тази тема (моя мъж си го избрах по очите) силно се възмущавам на такива глупости. Затова, аз смятам, че моя характер е по-близък до мъжкия, като начин на мислене, стереотипи и възприемане на околния свят. Единственото ми по-женствено е склонността да се глезя и да искам да ме глезят понякога, както и пословичния ми мързел. Но иначе смятам, че е трябвало да се родя момче ;)

някоя цапната в устата...

• 1 месец по-късно...

Честно казнао не знам с коя да се сравня.По външен вид на момента ми хрумва Лея,от едноименната книга от трилогията.Въпреки,че аз съмс тъмни очи...не си спомням тя с какви беше.Но в представите ми е с тъмни.Косата и беше червеникаво кестенява.Другите героини са все руси,чернокоси...червенокоси.Но Лея я бяха описали точно с кестенява коса с червен оттенък. По характер не знам...Не съм хрисима като Никол от трилогията,не съм и чак толкова уверена като Реджина например от Обичай само веднъж,или като Шана.Може би трябва да помисля...ТРябва да е някоя лудичка,пускаща непрекъснато разни шеги..на моменти малко повърхностна,но пък отдадена много на мъжа до себе си... DeadSmurf маватара ти много ми прилича на снимка на една моя приятелка.Всъщност не знам дали е точно нейна снимка,но съм я виждала из нейни албуми :D...

• 4 месеца по-късно...

Аз си намерих героинята :angry: ПО външен вид не прилича на мен,но поне по моите впечатления по характер сме почти еднакви. Мегън от Мъжът на моите мечти-малко разглезена,много разговорлива-поне с най-близките си приятелки,обожава да се дрънка..хваща се за най-малкото нещо и винаги другия и е виновен,но не и тя :ph34r: Просто докато четях книгата все едно аз казвах нейните реплики..в дадените ситуации аз щях да направя и изтърся същото нещо.Също така съм изключително любопитна и ..не знам как да го нарека...харесвам флирта и сексуалните.."въпроси".Точно като нея едно време си поисках от едно момче да ме научи да се целувам :cool: Тя не е твърде вироглава като Шана,също така понякога се притеснява и се чувства засрамена..не е като Реджина-толкова уверена,не е и заблеяно агне като ..хмм сега не ми идва някоя хрисима и прекалено "сладка" героиня. Сега остава да си намеря героинята по външен вид :ph34r:

На Пепеляшка.Всеки ден чистене,готвене и служба при лошите сестри( в главната роля мойта щерка,която ме бърка с камериерка и какво ли още не). Принца го намерих иначе. Това в кръга на шегата. Както каза някой героите в нашите романи са малко преувеличени в една или друга степен.Можеш да откриеш нещо общо,но ...

Е да..доста са преувеличени,но нали трябва д аима въздействие.Но при този роман много не усетих да е преувеличена главната героиня.Имаше 1-2 момента,колкото до оценката на поведението и..иначе самото и поведение си беше добре.Аз самата се държа така-като запънала се капризна магарица... :rolleyes:

На мен Меган ми е много симпатична.Не мисля,че е прекалено разглезена.Тя се държи опърничаво предимно с главния иначе се вижда,че е много добричка и разбрана.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.