Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрата/подходяща комбинация за защита под Windows OS

Featured Replies

Цитирам мнението на потребителя georgiev_4 не твое :angry:

Беше отворил тема и му отговориха няколко души тук,после се включи ти и се почнаха препирните.

Какво да ти се извинявам? За това,че те критикувам за твоят непрестанен спам,за твоите обиди?

Баста :angry:

хОди да се гръмнеш бе....

• Отговори 383
  • Прегледи 86,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да бъда обстрелян с огромно количество минуси, това, което си написал е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ!!!

• Недостатъчно е - доста скрити процеси си остават скрити - заради това не използвам метода и за мен той е безсмислена загуба на време. При защитните стени са възможни съвместявания - не е като при анти

• Прав си. Privatefirewall 6.1 Free и Mamutu 2.0 определено са подходящи за всички категории потребители.Защитната стена е с максимални настройки на сигурност - функционира автоматично и рядко пита. На

Публикувани изображения

Айде да се успокоите малко... Не можем с колегите да ви разтърваваме във всяка тема !

Спазвайте добрия тон !

Темата се затваря.

engineer , заедно с колонингите си отива в дълга почивка.

nikssi - да се счита за предупреден.

• 4 седмици по-късно...

Според мен Norton Antivirus плюс Comodo Firewall-сонара и хипса доста добре се припокриват :)

Avast

Malwarebytes' Anti-Malware

A-Squared Free

Spybot

Hitman за бързи проверки :wub::lol6:

Антивирус и файъруол: Eset Smart Security IV(просто името и казва всичко)

Спайуеър чистачи: Суперантиспайуър, Спайбот Сърч енд Дистрой (пускам ги от време на време, не действат като резидентни скенери)

Ccleaner за почистване на историята и любопитни бисквитки

Рег Органайзър за изправяне на системата - единствената програма от този вид, която не ти прецаква компютъра (руснаците знаят как).

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Моите са няколко и са в приложение при различни компютри. Най-добрата/подходяща комбинация за защита под Windows OS едва ли съществува - субективни са предпочитанията на всеки ползвател. Няма смисъл по-конкретно да пиша и умни замервачи с минуси пак да се изявяват.

В момента ползвам NIS 2010 и страшно ме дразнят рекламите.Отделно при влизане в някои сайтове като http://allday.ifolder.ru/4204139 непрекъснато ми се предлагат да инсталирам разни добавки :cool:

Става ми смешно понякога но повечето потребители например ще се подлъжат и после директно стават пациенти на HJT екипа. Банерите трябва да се блокират на всяка цена,там се крият доста приятелчета,които пък ми стават на мене пациенти... :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

аваст! 5.0.418 про версията платена за антивирус за стена използвам пс тоолс фаерлол плюс за оптимизация адвансед систем каре про и цц клеанър а за гадовете спауер сум с уиндоус дефендер и за сега всиччко ми е на 6 и компа мми е чист като момина сълза :))) поздравии ;)

Моята комбинация е ESET Smart Security 4 и Opera 10.50, която има доста добър анти-фишинг. Като ми изтече лиценза, може да мина на COMODO Internet Security за да спестя малко пари.

• 3 седмици по-късно...

Dr.Web anti-virus за мен е най добре!!!

Аз използвам себе си за защита и Kaspersky-това е достатъчно :biggrin:

• 3 седмици по-късно...

За мен и за другите дето се ръчкаме за вируси такава няма -иначе ако спокойно влизаш в познати и безвредни сайтове е идеална всякаква защита :)

Avast

Comodo Firewall

Ad-aware

Opera

Ами с Windows 7 съм и от моето ISP не ми виждат компа и казват да си махна firewall-а a ползвам този на windows-a, което определено радва.;-)

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Чудя се какво да бацна за wi-fi security

Не ти трябва,само главоболия от подобни защити.

Всеки един съвременен рутер в днешно време си има защитна стена.

Какво излиза ако сложиш допълнителна wi-fi защита:

1.Веднъж има защитна стена на самия рутер,който разпръсква сигнала.

2.Имаш защита на самия wi-fi,ще има да ти мрънка,тази мрежа не я познава,тази мрежа не е безопасна и пр.

3.Имаш защитна стена на Windows или ако ползваш различен Firewall ,като Comodo Firewall например.

За мен е напълно излишна подобна програма за домашни потребители търсещи забавление и удоволствие от сърфирането.

• 1 месец по-късно...

Здравейте. Искам да Ви помоля за съвет. Много се колебая коя антивирусна да избера. Конфигурацията ми не е от най-новите- 1,6 ГХц процесор, 1,5 GB RАМ, 160 GB HDD. Имам едногодишни лицензи за NOD32 Antivirus 4, Norton IS 2010, Kaspersky AV, IS 2010, BitDefender Antivirus 2010. Обаче имам проблем. Много искам да ползвам Windows 7, с който съм в момента. Но когато сложа Kaspersky IS 2010 системата се забавя значитено и се усеща. В момента ползвам NOD32 Antivirus 4,Какво ще ме посъветвате. Компютърът ми изобщо подходящ ли е за Windows 7? Много искам да ползвам Касперски,но..

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Компютърът ми изобщо подходящ ли е за Windows 7?

Трябва ти още RAM.

Баровец,ако си XP KIS 2011 ще ти лети,W 7 иска поне 2 ГИГА да работи без тормоз. Препоръчва се 1 Гига но като добавиш и други приложения и изискванията скачат.

Сложи KIS 2011 на компа и провери как се държи.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Здравейте. Искам да Ви помоля за съвет. Много се колебая коя антивирусна да избера. Конфигурацията ми не е от най-новите- 1,6 ГХц процесор, 1,5 GB RАМ, 160 GB HDD. Имам едногодишни лицензи за NOD32 Antivirus 4, Norton IS 2010, Kaspersky AV, IS 2010, BitDefender Antivirus 2010. Обаче имам проблем. Много искам да ползвам Windows 7, с който съм в момента. Но когато сложа Kaspersky IS 2010 системата се забавя значитено и се усеща. В момента ползвам NOD32 Antivirus 4,Какво ще ме посъветвате. Компютърът ми изобщо подходящ ли е за Windows 7? Много искам да ползвам Касперски,но..

Както nikssi каза трябвати още RAM. Ако не мини си на XP SP3

Най-добре си ползвай NIS 2010 :blink:

За скaнер можеш да добавиш MBAM.

Както nikssi каза трябвати още RAM. Ако не мини си на XP SP3

Най-добре си ползвай NIS 2010 :blink:

За скaнер можеш да добавиш MBAM.

Благодаря за отговорите. А какво ще кажете за Windows 7+ NOD32?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.