Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрата/подходяща комбинация за защита под Windows OS

Featured Replies

безплатния касперски с яндекс онлайн + стената на комодо нищо повече не ви трябва.!!!

Трябва ми. Лекота на работа на компютъра. Знаеш ли с Avira + Online Armor как хвърка компютъра? Даже новия Kaspersky не може да се мери с тази комбинация по лекота. И още нещо - няколко пъти сменях Avira и Kaspersky и почти всеки път като сложа Avira, ми намира след Kaspersky някакви неща в C/Sistem_Volume_Information/_restore... което Kaspersky не е видял. :P

• Отговори 383
  • Прегледи 87,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да бъда обстрелян с огромно количество минуси, това, което си написал е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ!!!

• Недостатъчно е - доста скрити процеси си остават скрити - заради това не използвам метода и за мен той е безсмислена загуба на време. При защитните стени са възможни съвместявания - не е като при анти

• Прав си. Privatefirewall 6.1 Free и Mamutu 2.0 определено са подходящи за всички категории потребители.Защитната стена е с максимални настройки на сигурност - функционира автоматично и рядко пита. На

Публикувани изображения

• 3 седмици по-късно...
http://www.download.com/Dynamic-Security-A...4-10544097.html - безплатна програма.....Една от многото - и кое и какво в случая е впечатляващо ? Поздрави

Не е това виж тук

http://www.privacyware.com/personal_firewall.html

Благодаря - защото се увеличават продуктите за пробване- тези са интересни! Поздрави

Благодаря - защото се увеличават продуктите за пробване- тези са интересни! Поздрави

Ok

Извинявам се ако нещо не съм разбрал,но...

Откъде мога да си изтегля ProSecurity Free ??? sad.gif

Не става... sad.gif

"We have bought ProSecurity, the new name of ProSecurity will be Real-time Defender!

All registered users will get supports and free updates as before.

We Apologize for Any Inconvenience."

ProSecurity 1.30 Free e твърде орязана спрямо платената версия - надеждността и пада с много и няма смисъл... Поздрави

• 3 седмици по-късно...

Нешто като за мен сега сам с кис 2009 + malwarebytes

1GB RAM

1.67 AMD 2000+

ATi 9550 256MB

Нешто като за мен сега сам с кис 2009 + malwarebytes

1GB RAM

1.67 AMD 2000+

ATi 9550 256MB

За мен Кис 2009 е достатъчна защита.И имаш сигурна артилерия на заден план Malwarebytes' Anti-Malware веднъж на две седмици сканиране с нея е достатъчно.Можеш и за допълнително периодично сканиране да добавиш и a-squared Free аз съм много доволен от нея.

Поздрави!

Предпочитанията са ми ясни.Но сега мисля,че Avira AntiVir Premium Product version 8.1.0.362 и Outpost Firewall Pro версия 6.5.2358.316.0607 е достатъчно добро решение.Плюс сканиране с "другите чистачи на въшки"

Леле пак съм влюбен май biggrin.gif

Нещо екзотично -> що не пробваш

sbs-box-sss.pngSophos Security Suite

http://www.sophos.com/products/small-busin...security-suite/

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

В момента съм с тези програмки:

Anti-Virus: Nod32

Anti-spy: Malware Bytes Anti-Malware

FireWall: Comodo FireWall

Други програмки: HijackThis , auto-runs , ESET SysInspector :rolleyes:

Поздрави!

Михнев , ако ти се експериментира - защо не пробваш Икарус !? И аз го предвиждам - но Twister не допуска грешки засега .... Поздрави

Михнев , ако ти се експериментира - защо не пробваш Икарус !? И аз го предвиждам - но Twister не допуска грешки засега .... Поздрави

ТНН , Twister за момента още ли прецаква winexplorer или каквото беше там?

и аз съм зa Eset Smart Security много е добра и откакто съм с нея нищо даже и не смее да ми припари до PC-to

Давай предложенията, със съответния линк ,това го приемам за първото

На nikssi е второто Sophos Security Suite ,доста интересно ми изглежда

ТНН , Twister за момента още ли прецаква winexplorer или каквото беше там?

При мен преди около 2 месеца беше унищожил рестартиращия файл на Win - поради заразеност ....Сега обаче и аз и мамута внимаваме ...Защо ли Нод 32 е със 71% и е на 26-то място - според статистиките с данни на Вирустотал - считам ги за приблизително реални . Какво се случва с доказалата се програма? Поздрави

http://www.ikarus-software.at/ Пожелавам успешни преценки и резултати ! Поздрави

Така за интегрираните пакети получих достатъчно предложения,а сега малко индивидуални.

За момента съм със следната конфигурация за защита:

Антивирус---> avast! Home Bulgarian 4.8.1229

Защитна стена--->Online Armor 2.1.0.131 Free Edition

ОС-Windows Pro SP 2

...това си ми остава една от най- добрата безплатна конфигурация до сега,тестването ще е на друга машина с нов инсталиранWindows XP SP3

...

Имам едно предложение за FireWall и мисля да се възползвам: Filseclab Personal Firewall

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

За мен Кис 2009 е достатъчна защита.И имаш сигурна артилерия на заден план Malwarebytes' Anti-Malware веднъж на две седмици сканиране с нея е достатъчно.Можеш и за допълнително периодично сканиране да добавиш и a-squared Free аз съм много доволен от нея.

Поздрави!

Аха аз си сканирам с Malwarebytes' Anti-Malware когато ми кеф а ина4е за a-squared Free тази ли или някоя по горна версия http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=33338?

Аха аз си сканирам с Malwarebytes' Anti-Malware когато ми кеф а ина4е за a-squared Free тази ли или някоя по горна версия http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=33338?

Няма "по-горна" версия това е най-актуалната за сега.

Няма "по-горна" версия това е най-актуалната за сега.

Аха ок аз в4ера си инсталирах AVG Anti-Rootkit какво ти е мнението за ния? по принсип не харесвам АVG Anti-virus

Аха ок аз вчера си инсталирах AVG Anti-Rootkit какво ти е мнението за ния? по принцип не харесвам АVG Anti-virus

Не съм я ползвал,знам само ,че третира DEAMON Tools ,за целта ползвам gmer и Avira Rootkit Detection

Тези дни ще пробвам Online Armor-a. Мнения за него? :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.