Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От 'А' до 'Я' за сериалите - тема за зарибени

Featured Replies

2009 Fall TV Season Premiere Schedule

Defying Gravity August 2 (ABC) - НОВ

Shark Tank September 6 (ABC) - НОВ

Castle September 21 (ABC) - втори сезон

The Forgotten September 22 (ABC) - НОВ

Dancing with the Stars September 23 (ABC) - девети сезон

Modern Family September 23 (ABC) - НОВ

Cougar Town September 23 (ABC) - НОВ

Flash Forward September 24 (ABC) - НОВ

Grey’s Anatomy September 24 (ABC) - шести сезон

Desperate Housewives September 27 (ABC) - шести сезон

Hank September 30 (ABC) - НОВ

Ugly Betty October 9 (ABC) - четвърти сезон

Публикувано изображение

Glee September 9 (Fox) - НОВ

So You Think You Can Dance September 16 (Fox) - шести сезон

Bones September 17 (Fox) - пети сезон

Fringe September 17 (Fox) - втори сезон

Brothers September 18 (Fox) - НОВ

Til Death September 18 (Fox) - трети сезон

Dollhouse September 18 (Fox) - втори сезон

House September 21 (Fox) - шести сезон

Lie To Me September 28 (Fox) - втори сезон

Hell’s Kitchen September 29 (Fox) - шести сезон

Публикувано изображение

90210 September 8 (The CW)

Melrose Place September 8 (The CW)

America’s Next Top Model September 9 (The CW)

Vampire Diaries September 10 (The CW)

Supernatural September 10 (The CW)

Gossip Girl September 14 (The CW)

One Tree Hill September 14 (The CW)

The Beautiful Life September 16 (The CW)

Smallville September 25 (The CW)

America’s Next Top Model September 25 (The CW)

The Biggest Loser September 15 (NBC)

Heroes September 21 (NBC)

Parks and Recreation September 17 (NBC)

The Office September 17 (NBC)

Community October 8 (NBC)

Parenthood September 23 (NBC)

Southland September 25 (NBC)

Dateline NBC September 26 (NBC)

Trauma September 28 (NBC)

30 Rock October 15 (NBC)

Публикувано изображение

Survivor: Samoa September 17 (CBS)

How I Met Your Mother September 21 (CBS)

Accidentally On Purpose September 21 (CBS)

Two and a Half Men September 21 (CBS)

The Big Bang Theory September 21 (CBS)

The Good Wife September 22 (CBS)

The New Adventures of Old Christine September 23 (CBS)

Gary Unmarried September 23 (CBS)

Criminal Minds September 23 (CBS)

The Mentalist September 24 (CBS)

Ghost Whisperer September 25 (CBS)

Medium September 25 (CBS)

Numbers September 25 (CBS)

Crimetime Saturday September 26 (CBS)

48 Hours Mystery September 26 (CBS)

60 Minutes September 27 (CBS)

The Amazing Race September 27 (CBS)

Cold Case September 27 (CBS)

Three Rivers October 4 (CBS)

ПП: Махнах The Simpsons, Supernanny, "Закон и ред", NCIS, CSI, съботното им ръгби и няколко подобни.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 285
  • Прегледи 103,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Месри yvsot,за инфото - доста е полезно! :speak: Оооо "Шепот от отвъдното" ли мернаха очите ми? Страхотно! Толкова го чакам тоя 5ти сезон! Обзалагам се,че ще е още по- интересен и от 3ти и 4ти,които определено си заслужаваха. Сега по BTV почва( или вече и почнал) 3ти - съветвам твзи,които не са го гледали да му хвърлят едно око-заслужава си - имаше един епизод...3тия май беше,от който аз лично настръхнах.Не беше толкова страшен,по-скоро бих го нарекла стряскащ,защото в същност серияла като цяло не е от най-страшните и не му е това замисъла. Дано само се намери някой който да записва сериите и да ги качва в замунда.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iEP3hFkclSo

Месри yvsot,за инфото - доста е полезно! :cool:

Радвам се. :)

Madonna ме подсети да спомена за няколкото сериала, които вървят или са приключили по: Публикувано изображение

http://thetvaddict.com/wp-content/uploads/2008/04/weeds.jpg

http://images.salon.com/mwt/feature/2008/08/05/call_girls/story.jpg

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

За любителите на Sci-Fi има => Eureka

Към момента са излезли 43 епизода, като 3ти сезон завършва скоро.

Публикувано изображение

А за феновете на Дани ДеВито, започва пети сезон на комедията: It's Always Sunny in Philadelphia

Публикувано изображение

Тук някой гледа ли

Публикувано изображение

Аз съм на 4-ти сезон

Моя приятелка го гледа,а в 8ми сезон участва любимата ми актриса,така,че мернах един-два епизода,но не съм особено голяма фенка...може би защото не го гледам от началото до края.

Започнах да гледам"Менталистът.Крадецът на мисли".

Публикувано изображение

Редактирано от Severina (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Какво мислите за сериала Leverage/Разплата лятото го даваха по Нова, а сега в Замунда има и половината втори сезон!

Публикувано изображение

сериал за екип от крадци, хакери и измамници, които възприемат себе си като съвременна група на Робин Худ, отмъщавайки на богати бизнесмени и корумпирани политици, които спекулират и използват властта си, за да се налагат над обикновените хора.

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

Cougar Town - Не знам докога ще се задържи на това ниво, но засега ме побърква. Кортни Кокс е неописуемо забавна и секси в тази си роля.

Modern Family - Отново семейна комедия по abc като горната. Има свежи моменти в нея, но въпреки повечето герои, действието сякаш върви по-бавно.

• 2 седмици по-късно...

Някой фен на "V" има ли? Какво мислите за римейка?

IMDB

Публикувано изображение

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

On October 6, the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. The whole world saw the future.

Вчече се отличава от останалите нови сериали. Първи сезон, осми епизод, и още не ми е омръзнал.

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Хитовият американски сериал „Експериментът“ (Fringe) започва по PRO.BG на 10 декември и ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 22,15 часа, съобщиха за „Класа“ от телевизията. Сериалът е фантастичен трилър от... Здравейте, искам да ви попитам заслужава ли си този сериал? Има ли смисъл да го следя? В последно време не гледам сериали, защото ако почна много се зарибявам и не мога да спра! :D

On October 6, the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. The whole world saw the future.

Вчече се отличава от останалите нови сериали. Първи сезон, осми епизод, и още не ми е омръзнал.

И на мене много ми хареса сериала. С нетърпение чакам новите епизоди :rolleyes:

Хитовият американски сериал „Експериментът“ (Fringe) започва по PRO.BG на 10 декември и ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 22,15 часа, съобщиха за „Класа“ от телевизията....

Здравейте, искам да ви попитам заслужава ли си този сериал? Има ли смисъл да го следя? В последно време не гледам сериали, защото ако почна много се зарибявам и не мога да спра! :)

За мен най-доброто бе пилотния епизод. Той е двоен т.е. с времетраене като филм. Гледай него, заслужава си. После не е кой знае какво. Естествено има интересни моменти, разследване на мистериозни смъртни случаи, паралени светове и т.н. но изненади вече няма.

И на мене много ми хареса сериала. С нетърпение чакам новите епизоди :baby:

Имаше спекулации за спирането му след излъчване на първоначално заявените 13 епизода, но ето я новината:

As expected, ABC has picked up FlashForward for a full season. The Lost wannabe (and could be) has been a solid performer on Thursday night, boosting ABC’s 8 pm time period 32 percent over last year (when Ugly Betty aired there). Even more impressive, its premiere episode was the first regular program since Friends to beat Survivor in the 18-49 demo. ABC ordered an additional (and above-average) 12 episodes of the show, bringing its season 1 total to 25.

Хм. пропуснала съм да спемена за новото сериалче на Крисчън Слейтър (предходното ми харесваше повече).

Публикувано изображение

The Forgotten е нещо като "Студени досиета" и "Безледно изчезнали", от този тип. Екип от доброволци разрешава случаи от които полицията се е отказала. Открива самоличността на мъртви и неизвестни лица, както и какво и защо се е случило с тях. Всеки епизод е за себе си.

A някой гледа ли Harper's island? Aз го гледам по Про.бг. Там го превеждат "Островът на обречените".

Публикувано изображение

http://www.imdb.com/title/tt1232320/

Tagline: 13 weeks. 25 suspects. 1 killer.

Хм, imdb си мълчи в оценката за него. Аз за първи път го чувам, но понеже е приключил - може да си направя маратон с 14-те му епизода.

http://sharereactor.com/release/12537-harpers-island-season-01-hdtv-xvid.htm

Публикувано изображение

Този коментар ми се стори интересен:

Endure the first 5 episodes. After that it does get better!, 11 July 2009

Author: brucev13 from Netherlands

After having seen the first 4 episodes I was ready to throw in the towel and completely ignore this show. Still,I wanted to find out who the killer was. If only to find out if I was right. To inquire if this show showed some improvement I started to read the user comments on this site. And all the positive (especially the recent) ones did get me curious. I must admit that I didn't really expect much improvement. Was I glad to be proved wrong. And trust me to admit something like that isn't easy for me to do. The last fifteen minutes of the fifth episode this show suddenly changes it's tone and pace. While the pace still is not that fast it does however provide the suspense I was craving for from the beginning. From the sixth episode until the final,this show never let's down. Even when you can predict the outcome the writers do have succeeded to build in some traps to mislead us. Of course this show is full of clichés and doesn't do anything new. It does however manage to entertain you till the last minute. Too bad it does take more than five episodes to really grab the viewer. But if you can endure those tedious first five episodes than you will be treated for some solid suspense. And that is the main reason for watching a show like this isn't it?

ПП: Гале, надявам се да окуражително написания текст да е и правдив. Изгледах първите 3 епизода и не съм заинтригувана.

Tagline: 13 weeks. 25 suspects. 1 killer.

Хм, imdb си мълчи в оценката за него. Аз за първи път го чувам, но понеже е приключил - може да си направя маратон с 14-те му епизода.

ПП: Гале, надявам се да окуражително написания текст да е и правдив. Изгледах първите 3 епизода и не съм заинтригувана.

Поправка- епизодите не са 14, а 13 :)

А аз по принцип си падам по такива филми и ми допадна още от първия. Единствено сякаш нещо ми липсваше не самия край, май нещо не беше доизпипано...

Поправка- епизодите не са 14, а 13 :(

А аз по принцип си падам по такива филми и ми допадна още от първия. Единствено сякаш нещо ми липсваше не самия край, май нещо не беше доизпипано...

Епизодите са 13+1=14 Аз броя и този (филм за сериала, актьорите, сюжета...) който са направили и пуснали преди финалните три епизода. :yanim:

В интерес на истината не съм гледала нещо от този тип. Както казаха, това е 10 часов филм на ужасите. Психопатийка :mad: не знам какво намираш в нея, но пък аз не си падам по този жанр.

• 2 седмици по-късно...

В момента съм на Fringe, който на един дъх почти го изгледах. Много ми харесва.. и Анна Торв определено играе перфектно ролята ;)

Dexter следя, но скоро ще го свършва. Няяяяма по-готин сериен убиец от него. Че и готин задник има :D

Melrose Place 2.0 - няма серия, която да не ми хареса. Все още са в 1ви сезон.

P.S. Да допълня, че съм и от тези, които следят Перла и имат смелостта да си го признаят ;)

Аз се зарибих по Тюдорите/ The Tudors- сериал за Хенри и интригите в дворците на Англия, Франция и Италия. Е, не е чак като Рим, но сериите, които изгледах до момента ми допаднаха ;) 3 сезона са по 10 серии.

• 2 седмици по-късно...

A някой гледа ли Harper's island? Aз го гледам по Про.бг. Там го превеждат "Островът на обречените".

Аз го бях гледал още преди да го пуснат по Про.бг. Хареса ми. Само края не можах да го осмисля, щото като разбрах как стоят нещата, не можах да свържа всичко от началото до края. В смисъл..беше малко нелогично, ако мога така да го кажа.

В момента съм на Fringe, който на един дъх почти го изгледах. Много ми харесва.. и Анна Торв определено играе перфектно ролята :baby:

Ехх..и аз тъй. С нетърпение чакам да продължииии.

Аз бих искала да попитам, ако някой се сеща, преди няколко години имаше един сериал по GTV, който беше от по-сериозните, не беше съвсем комедия. До колкото си спомням се казваше "Дните", но ето там е проблемът, че не съм сигурна, а много искам да го намеря, много го обичах. Разказваше се за две жени в Америка, който са най-добри приятелки от деца, дори много често даваха чернобели кадри ( уж от тяхното минало ) , за да покажат спомените им за миналите времена. Едната жена ( Рене , ако не се лъжа ) беше чернокожа, а другата ( забравила съм и името ) - с бяла кожа. Точно там беше идеята на филма, че противоположностите се привличат и че те двете са много добри приятелки, въпреки това, че за се запознали по веремето на страшния расизъм в Америка. Рене вече беше станала адвокат, а за другата жена, честно не си спомням. Бяха много сладки. Ако някой се сеща за точното име и от къде мога да го намеря (въобще нещо за този филм би ми помогнало), ще съм му много благодарна! Благодаря! :snowballfight:

Аз го бях гледал още преди да го пуснат по Про.бг. Хареса ми. Само края не можах да го осмисля, щото като разбрах как стоят нещата, не можах да свържа всичко от началото до края. В смисъл..беше малко нелогично, ако мога така да го кажа.

нишкато беше във времето, когато са били малки Хенри и мацката (главната героиня, че и забравих името...) Той е бил влюбен в нея и бил обещал някой ден да останат на острова само двамата, ама не позна :mad: Иначе видях, че има някакво продължение, т.е. 2 сезон, но вече е с други актьори и не възнамерявам да го гледам

Запалих се и по Flash forward, който почна миналия месец по AXN. Но го прекъснаха и ще го прдължат Февруари месец т.г. Изгледах сериите, намиращи се в нета, ама нищо не се разбира още, искам продължението...

Страшно се зарибих по Fringe, даже си изтеглих първи сезон, но проявявам страшен мазохизъм като все още не съм го изгледала. Просто това ми е едно от удоволствията за вечерта и не искам да се лишавам от него. Така, че го гледам по про-бг, серия по серия.

Иначе, чакам с нетърпение новите сезони на True Blood и Vampire diaries.

Може ли само един въпрос - има ли някаква любовна интрига м/у главните герои във "Експеримента" ?

Може ли само един въпрос - има ли някаква любовна интрига м/у главните герои във "Експеримента" ?

Не, поне в 1ви сезон. Може да са разчели 9 сезона и схема ала The X Files....знае ли човек.....

Запалих се и по Flash forward, който почна миналия месец по AXN. Но го прекъснаха и ще го прдължат Февруари месец т.г. Изгледах сериите, намиращи се в нета, ама нищо не се разбира още, искам продължението...

О, аз също искам продължението. Много ми стана интересно като Дем трябваше да вземе значката на..както ида е, не помня имена :down: Между, другото..нещо, което ми изникна в главата, като го гледах сериала повторно с майка ми..тоя дебеличкия от ФБР..като бяха на детектора, каза, че е излизал през аварийния изход, като си е тръгвал..във видението си и не знае защо. Което ме навежда на мисълта, че той е пуснал ония въоръжените в сградата и се е измъквал през аварийния изход, за да не се пречка.

Страшно се зарибих по Fringe, даже си изтеглих първи сезон, но проявявам страшен мазохизъм като все още не съм го изгледала. Просто това ми е едно от удоволствията за вечерта и не искам да се лишавам от него. Така, че го гледам по про-бг, серия по серия.

Иначе, чакам с нетърпение новите сезони на True Blood и Vampire diaries.

Както каза Уолтър на Оливия "Докато те нямаше, Питър много се разтревожи за теб. И аз се тревожех, но не колкото него"

:huh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.