Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От 'А' до 'Я' за сериалите - тема за зарибени

Featured Replies

След втория се разочаровах -превръща се в нещо като Lost

Минало е повече от 1 година от този ми пост, но в момента с удоволствие си го гледам по ProBG вечер.

Този сериал явно ще остане хит дълго време.

Снощи обаче се замислих за "Листопд", който върви вечер по бТВ.

Силно съм впечатлен много от от него. Филмът изобщо не ми се покрива с критериите за "забавен сериал". На лице са няколко пласта : няколко сюжетни линии , всеки герой е със добре изразена душевност , няколко неща, които те карат да се замислиш - сблъсъка между традиционното и модерното в бита, разпадането на патриахалните нрави ( нещо като "Гераците", но в турски вариант, животът на две млади, неизкушени момичета в големия град, изнасилването на едната, а сега и борбата му между възпитанието, срама от случилото и любовта , която пък я кара да прави компромиси с това....

Ако го сравним с другия турски хит - "Перла", последният си е точно нормален сапунен сериал с дозирани порции добро и зло. Богато семейство, интриги и любов.Доброто винаги побеждава, каквото и да стане. Осигурява ти релаксиране за час-два дневно.

А "Листопад" обаче злото е много по-силно от доброто и борбата между двете в душите на героите е много по-оспорвана.

кара те да се загледаш в него и да се замислиш.

• Отговори 285
  • Прегледи 104,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

След обстойния ти коментар, май ще хвърля едно око на "Листопад". Явно не напразно е обрал един куп награди. Не съм подозирала, че го гледат и мъже. Скоро майка ми го спомена и каза, че бил много хубав и стойностен. Явно са заложили не толкова на добрата визия и камуфлаж, колкото на семейните отношения и традиции.

• 2 седмици по-късно...

Ами вмомента гледам 2 сериала:

Supernatural - страхотен, неповторим... Всичко е перфектно. Актьорите са много добри... и добре изглеждащи, саундтрака... е изумителен... персонажите са много интересни, историята също. Нещо средно между комедия и ужаси. В един момент се криеш зад дивана, в другия се хилиш неудържимо.... Много ми харесва.... така се вманиячих, че... :rolleyes: А Дийн е много готин xD Боже... звуча като всяка втора тийнейджърка влюбена в актьор ;x :cool:

Lie to me - Доста интересен филм. Нещо средно между Д-р Хаус и някой криминален сериал... е, доста по-интересно е. Има психологически елементи. Можеш да научиш неща, които да използваш в живота. Как да преценяваш хората и т.н.

А иначе следях по едно време Вампирски дневници и Герои, но вече се отказах.

В момента гледам: Supernatural- сериала го следя от 2005г. Страхотен!(макар, че скоро идва и неговия край ;( ) Burn Notice- Гледам сега почнаха да го дават и по BTVcinema Spartacus. Blood and Sand - сериала почна днес комбинация между ефектите на 300 и сюжета на Гладиатор.Мисля ,че ще стане доста популярно сериалче.

• 4 седмици по-късно...

Spartacus. Blood and Sand - сериала почна днес комбинация между ефектите на 300 и сюжета на Гладиатор.Мисля ,че ще стане доста популярно сериалче.

Много добър сериал се очертава ! Има и българско участие в лицето на Райчо Василев в ролята на гладиатора от школата Gnaeus !

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

NBC пуснаха новото си шоу (не е сериал) и е неочаквано и странно на пръв поглед, но интересно.

Directed by Beth McCarthy-Miller

Written by Jeff Cesario, Chuck Martin, and Tom Papa

Предполагам, че доста ще зависи от гостуващите съдии и темата на спора.

Пресата разкъсва шоуто на парченца и ревютата са кошмарни, но гледайте The Marriage Ref.

Първият епизод на "Брачен арбитър", с Алек Болдуин и Кели Рипа, е доста забавен.

Публикувано изображение

Във втори участват Тина Фей и Ева Лонгория Паркър. Звучи обещаващо.

Публикувано изображение

Джери Зайнфелд е постоянно присъствие (on the panel of experts).

Мадона трябва да се появи в трети епизод, но отзивите са толкова лоши, че има вероятност да не бъде излъчен. :yanim:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Мадона трябва да се появи в трети епизод, но отзивите са толкова лоши, че има вероятност да не бъде излъчен. ;)

Като продължение: Гледах трети епизод и напълно разбирам защо се е вдигнало толкова шум. Изненадата бе, че очаквах причината да е Мадона, но не би. Тя бе разумна, критикуваше повече обзавеждането отколкото да съди хората, нейните коментари бяха в рамките на общоприетото и единственото близко до неприлично нещо в поведението й бе начина по който седеше на стола си. "Крайния" и устатия в случая бе Лари Дейвид, а това което показаха със сигурност е минало монтаж. Личеше си, че е рязано сериозно още от самото начало. Въпреки това са останали малко от леко скандалните изказвания. Балансьора в групичката бе британеца Ricky Gervais.

Четвърти епизод ще бъде с Марта Стюарт - няма да го изпусна, но ми омръзва от компанията на "Сайнфелд". Остава да поканят Julia Louis-Dreyfus и Michael Richards.

• 2 месеца по-късно...

Крайно време е да започна да гледам Breaking Bad.

Юле, новото шоу на NBC за talk show ли се води?

Не бих го нарекла така, различно е. Сега са на 12ти епизод, но аз вече не го следя, още на 4ти го зарязах.

В момента съм на друга вълна. Правя си импровизиран МАРАТОН с The Good Wife. Да, адвокатските, медицинските и полицейските сериали с лопата да ги ринеш, въпреки това Джоана Маргулис ми е присърце... още от ER. Доволна съм, в този сериал тя има много приятна роля, не само като добра съпруга. Сега съм на 11-ти епизод, като до края наседмицата смятам да мина всичките 22 броя (излезли към днешна дата).

Публикувано изображениеhttp://www.imdb.com/title/tt1442462/

О да, това беше идеално. С четири месеца закъснение реших да изгледам The 67th Annual Golden Globe Awards 2010. Само за да видя как Julianna Margulies получава статуетката си, съвсем заслужено. The good wife надмина очакванията ми и още от сега си осигури втори силен сезон. Политическата нотка от все още е актуалната тема е представена достоверно. Все пак при подобен скандал всеки има мнение, а погледнато отвътре нещата може да не стоят точно както си ги представяме. Материал има, сценаристите и актьорите са точни. От CBS не са сгрешили в избора си и уверено продължават да инвестират в тях.

Публикувано изображение

Здрасти ,да ви попитам за някой сериал подобен на "9210" и The O.C. ,гледа ми се нещо подобно но не сещам ... :speak:

Съмнявам се, че има хора, които следят този сериал тук, но в случай, че някой прояви интерес, ето малко информация за последната ми сериозна зарибявка - Breaking Bad.

Публикувано изображение

Breaking Bad is an American television drama series that tells the story of Walter White (Bryan Cranston), a struggling high school chemistry teacher who is diagnosed with terminal lung cancer at the beginning of the series. He breaks down and turns to a life of crime, producing and selling methamphetamine with his former student Jesse Pinkman (Aaron Paul) in a desire to secure his family's financial future.

Всъщност, един пич от американския форум (който чета от 3 години, а пиша в него от 3-4 месеца) разконспирира, че един от сценаристите е някой от бившите членове на форума. Кхъ-кхъ...та така де, да не се чудите ако някой ден се появи сериал или филм, в който аз да имам пръст (хихихихи) :rolleyes:

В момента върви третия сезон на сериала, аз съм на втория (мисля да изчакам да приключи третия сезон, за да го изгледам наведнъж). Всичките предишни сезони и нови серии ги има в Zamunda.

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

За статистиката:

Prime-time television viewership numbers for April 26-May 2. Listings include the week's ranking and viewership for the week.

1. "Dancing with the Stars," ABC, 20.40 million viewers

2. "American Idol" (Wednesday), Fox, 20.06 million viewers

3. "American Idol" (Tuesday), Fox, 19.42 million viewers

4. "NCIS," CBS, 16.29 million viewers

5. "NCIS: Los Angeles," CBS, 15.62 million viewers

6. "The Mentalist," CBS, 14.84 million viewers

7. "CSI: Crime Scene Investigation," CBS, 13.63 million viewers

8. "60 Minutes," CBS, 13.50 million viewers

9. "Survivor: Heroes vs. Villains," CBS, 12.74 million viewers

10. "Dancing with the Stars the Results Show," ABC, 12.39 million

11. "Glee," Fox, 12.18 million viewers

12. "Desperate Housewives," ABC, 12.12 million viewers

13. "The Good Wife," CBS, 12.07 million viewers

14. "House," Fox, 10.86 million viewers

15. "The Big Bang Theory," CBS, 10.83 million viewers

16. "Grey's Anatomy," ABC, 10.47 million viewers

17. "The Amazing Race," CBS, 10.29 million viewers

18. "Cold Case," CBS, 10.02 million viewers

19. "Modern Family," ABC, 10.01 million viewers

20. "Two and a Half Men," CBS, 9.97 million viewers

Всъщност, един пич от американския форум (който чета от 3 години, а пиша в него от 3-4 месеца) разконспирира, че един от сценаристите е някой от бившите членове на форума. Кхъ-кхъ...та така де, да не се чудите ако някой ден се появи сериал или филм, в който аз да имам пръст (хихихихи) :(

И понеже нещата се базират на life experience, демек forum experience, Фнимавай какви образи ще създаваш... и кой ще ни играе. Искам да проведеш сериозен кастинг, най-вече за ролята на магарето.

Здрасти ,да ви попитам за някой сериал подобен на "9210" и The O.C. ,гледа ми се нещо подобно но не сещам ... :)

One Tree Hill

Melrose Place

Изобщо обърни вникмание на CW, те имат такава аудитория и поддържат сходни продукции.

Съмнявам се, че има хора, които следят този сериал тук, но в случай, че някой прояви интерес, ето малко информация за последната ми сериозна зарибявка -

...

В момента върви третия сезон на сериала, аз съм на втория (мисля да изчакам да приключи третия сезон, за да го изгледам наведнъж). Всичките предишни сезони и нови серии ги има в Zamunda.

Страхотен сериал. За съжаление в Замунда не са качени последните серии, но пък в Арена ги има.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Страхотен сериал. За съжаление в Замунда не са качени последните серии, но пък в Арена ги има.

За съжаление явно няма толкова голям интерес към него измежду потребителите в Замунда, за това качването на нови епизоди е мудно.

Но пък има алтернативни места от където може да се тегли/гледа.

Сериала е убиец - забавен, циничен, опасен и всъщност...доста реален.

Уайт много ме кефи към края на първия сезон как прибра 50 000 долара от монопола :cool: - то само с мускули не става, трябва и акъл :yanim:

В момента съм към средата на втория сезон. Ти всички ли серии си гледал досега?

И понеже нещата се базират на life experience, демек forum experience, Фнимавай какви образи ще създаваш... и кой ще ни играе. Искам да проведеш сериозен кастинг, най-вече за ролята на магарето.

Обещавам кастинга да бъде под моя зорък и стриктен контрол.

Ако имате предложения за актьори - моля не се колебайте да ги споделите ;)

yvsot мерси за предложенията :biggrin:

За съжаление явно няма толкова голям интерес към него измежду потребителите в Замунда, за това качването на нови епизоди е мудно.

Но пък има алтернативни места от където може да се тегли/гледа.

Сериала е убиец - забавен, циничен, опасен и всъщност...доста реален.

Уайт много ме кефи към края на първия сезон как прибра 50 000 долара от монопола :lol6: - то само с мускули не става, трябва и акъл :huh:

В момента съм към средата на втория сезон. Ти всички ли серии си гледал досега?

...

Без последната - чакам субтитри http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Преди около месец почнах да го гледам и изгледах всички серии на един дъх. Bryan Cranston играе страхотно, просто няма друг актьор за тази роля.

Без последната - чакам субтитри http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Преди около месец почнах да го гледам и изгледах всички серии на един дъх. Bryan Cranston играе страхотно, просто няма друг актьор за тази роля.

Снощи приключих с втория сезон и самолетната катастрофа.

Баси завършека.

Иначе Bryan Cranston е брилянтен в ролята си на Уолтър :lol6:

И Aaron Paulвади добра роля на вечно изнервения и параноичен junkie.

В България явно има интерес към сериала, но просто хората не разчитат на българските тракери.

Изгледах целия трети сезон на Breaking bad :yanim:

Много добър.

И в лабораторията, в която Джеси и Уолтър "готвеха" на варелите имаше пчелички....убийте ме с камъни ако това не е препратка към The Hive :P

Сериала става все по-добър. :yanim:

О, аз също искам продължението. Много ми стана интересно като Дем трябваше да вземе значката на..както ида е, не помня имена :baby: Между, другото..нещо, което ми изникна в главата, като го гледах сериала повторно с майка ми..тоя дебеличкия от ФБР..като бяха на детектора, каза, че е излизал през аварийния изход, като си е тръгвал..във видението си и не знае защо. Което ме навежда на мисълта, че той е пуснал ония въоръжените в сградата и се е измъквал през аварийния изход, за да не се пречка.

Гледкаш ли продължението, а? :P

Аз толкова го чаках, а съм се заплеснала и те го давали от два месеца вече май :) И си дръпнах всички наизлезли серии и сега ги гедам на един дъх :)

Последно изгледах 17-ти еп, когато Дем трябваше да умре...Е, размина му се, засега. КОето ми харесва, защото излиза, че не всички проблясъци се сбъдват ;) Но се надявам в следващите епизоди да не го претрепе някой...А онзи, дето имал видения от преди 10-11 години, е баси лунатика :cool: И как само изтри картата, когато Дем стана от стола :spreak:

Дбче направи ли ти впечатление, че той си знаеше, че трябва да получи 3 куршума от на Марк пистолета. В крайна сметка, когато Марк се опита да го спаси, уцели с точно 3 куршума снимката на Дем, която беше на стената :)

Нямам търпения да "изям" и останалите 4-5 епизода

Почвам ги :blink:

Гледкаш ли продължението, а? :P

Аз толкова го чаках, а съм се заплеснала и те го давали от два месеца вече май :blink: И си дръпнах всички наизлезли серии и сега ги гедам на един дъх :)

Последно изгледах 17-ти еп, когато Дем трябваше да умре...Е, размина му се, засега. КОето ми харесва, защото излиза, че не всички проблясъци се сбъдват ;) Но се надявам в следващите епизоди да не го претрепе някой...А онзи, дето имал видения от преди 10-11 години, е баси лунатика :crying10: И как само изтри картата, когато Дем стана от стола :spreak:

Дбче направи ли ти впечатление, че той си знаеше, че трябва да получи 3 куршума от на Марк пистолета. В крайна сметка, когато Марк се опита да го спаси, уцели с точно 3 куршума снимката на Дем, която беше на стената :)

Нямам търпения да "изям" и останалите 4-5 епизода

Почвам ги :scared:

Дам, на Дем видението не се сбъдна.

Иначе, че Дайсън Фрост си е гений спор няма, също и, че е луд :speak:

Аз съм на последния епизод - 22, но поради технически причини още не съм го гледал. Лошото е, че няма да има втори сезон и ще е само до там...

Дам, на Дем видението не се сбъдна.

Иначе, че Дайсън Фрост си е гений спор няма, също и, че е луд :)

Аз съм на последния епизод - 22, но поради технически причини още не съм го гледал. Лошото е, че няма да има втори сезон и ще е само до там...

И малката Чарли не си е разтълкувала прваилно видението, та Марк оцеля до края на сезона. И какво се получи- същото като при Lost. Получихме доста отговори, но пак не се разбра целта на занятието :speak: И аз четох, че АВС са съобщили, че няма да правят втори сезон. Баси, само ни зарибиха...

дали ще има новсезон на Декстър, че последния завърши с отворен край?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.