Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От 'А' до 'Я' за сериалите - тема за зарибени

Featured Replies

дали ще има новсезон на Декстър, че последния завърши с отворен край?

Да ... ще има ! Стартира на 26 септември !

Успехи !

• Отговори 285
  • Прегледи 103,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Преди малко изгледах последния епизод на Breaking bad :whist:

Такава реакция спрямо развръзка в телевизионен сериал, никога не съм имала. Послединте 3 минути от серията, първо се плеснах по челото, а после почти подскочих от стола.

Не съм очаквала подобна реакция от страна на Уолт.

Последната реплика просто ме разби: Run :blink:

djagi, ако още не си я гледал, не отлагай повече. ;)

• 2 седмици по-късно...

Започнах да гледам преди 1 седмица Stargate SG-1 и не мога да спра :D Днес догледах втори сезон. Нямам търпение да се свали и третия. Много е зарибяващ, дори по-добър от фарскейп бих казал.(беше ми любим преди да почна старгейт.

Свърши преди 6 години. Сега смятам да гледам отново всички епизоди и се чудех дали няма да направят нови епизоди или филмче.

И малката Чарли не си е разтълкувала прваилно видението, та Марк оцеля до края на сезона. И какво се получи- същото като при Lost. Получихме доста отговори, но пак не се разбра целта на занятието :cool: И аз четох, че АВС са съобщили, че няма да правят втори сезон. Баси, само ни зарибиха...

Само, дето Марк малко пострада като избухна сградата. И Чарли се радваше вече като е голяма, че са го намерили..предполагам ставаше дума за Марк :)
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте, много е тъп въпроса, но се счупих да търся и не можах да намеря отговора.. Та въпроса е някой може ли да ми каже каква кола кара Оливия от Fringe, много ми прилича на някво BMW, ама ми трябва точно марка и модел. Моля ви, много ми е важно?!??

Здравейте, много е тъп въпроса, но се счупих да търся и не можах да намеря отговора..

Та въпроса е някой може ли да ми каже каква кола кара Оливия от Fringe, много ми прилича на някво BMW, ама ми трябва точно марка и модел. Моля ви, много ми е важно?!??

За коя кола говориш, защото тя кара няколко.

Джипа е Ford Explorer SUV.

За коя кола говориш, защото тя кара няколко.

Джипа е Ford Explorer SUV.

Не джипа, а една спортна е, прилича много на BMW предницата, ама май не е :eek:

Относно колите екипа на Fringe се е спрял на FORD. Моделите са три: Escape Hybrid, Flex & Mustang

Включва се и Fusion, клйто е съвсем различен от европейстата си версия. При нас е хечбек, а при американците - луксозен седан.

И понеже съвсем не случайно се използват за реклама, ето друг автомобил привлякъл вниманито ми: Buick LaCrosse

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Някой има ли впечатления от този сериал?

Публикувано изображение

The L Word - една нощ пак не можех да заспя и го мернах по Foxlife, Хвърлила съм му око.

Сериала е вървял от 2004 до 2009, вече е приключил с 6-ти сезон.

According to imdb:

'The L Word' follows the lives and loves of a group of lesbian friends living in Los Angeles. The main character, Jenny, is a recent graduate of the University of Chicago, who moves to Los Angeles to live with her boyfriend Tim and begin a professional writing career. Jenny's life is turned upside down when she attends a party hosted by Tim's next-door neighbors, Bette and Tina, a lesbian couple who are about to take the step into parenthood after being together for seven years. A brief encounter at the party with Marina, the owner of the local coffeehouse, suddenly has Jenny thrust into a whole new world that makes her question her own sexual orientation. Other friends of Bette and Tina include Dana, a professional tennis player who is shy but eager to meet the right woman; Alice, a magazine writer who has a brief relationship with a self-identified "lesbian" man; and Shane, a hairstylist who can't stick to just one woman, and Kit, Bette's half sister who struggles with alcoholism.

According to wikipedia:

The L Word is an American co-production television drama series originally shown on Showtime portraying the lives of a group of lesbian, bisexual and transgender people and their friends, family and lovers in the trendy Los Angeles-area city of West Hollywood, California. The show ran from 2004 to 2009.

Хмммм....

Някой има ли впечатления от този сериал?

The L Word - една нощ пак не можех да заспя и го мернах по Foxlife, Хвърлила съм му око.

Сериала е вървял от 2004 до 2009, вече е приключил с 6-ти сезон.

Хмммм....

Аз не съм го гладала, но от включванията на Алекс и Камелия изглежда е добър.

Докато ни дават почивка от хитовите сериали мернах няколко нови на хоризонта и реших да пробвам два от тях.

Rizzoli & Isles - Две красиви жени се изявяват в доминиращо мъжки професии, като полицай и съдебен медик. Сериалчето не е лошо. Ако CSI, Lаw&Order, The Closer" и Cold Case са ви омръзнали, но все още се падате по криминалните случаи, определено може да се загледате в тези две лица, симпатични са. Случайте и начините за водене на разследването са сходни, не би могло да бъде иначе, но поне ще се разнообразите малко и определено няма за загубите. По първите три епизода давам оценка над средното ниво (7/10).

Haven - В това градче стават странни неща, подобно на Fringe, но по-безобидни. Хората притежават свръх сили, не само физически, и отново разследващата е агент на FBI. Историите ми бяха леко скучновати, а героите в тах си останаха някак безлични и ми бяха безразлични. По първите три епизода давам оценка под средното ниво (4/10).

Потвърждавам си мнението за L Word - много интересен сериал. Определено си заслужава вниманието!

Малко update към сериалите, които изгледах или шоутата.

The Amazing Race - много ми хареса. Още имам 3 сезона да гледам, но те се гледат за 2 дена. Интрига.

Survivor - американския вариант. Фенка съм им...и то голяма. Даже вече си имам любими играчи.

The Good Wife - Е, няма такава адвокатка. Страшна е. Силен образ, не се пречупи пред изпитанията... Много ще ми е интересно продължението.

Damages - Адвокатска вълна... Първите 2-3 серии не бяха нищо особено. Леко скучни дори. Но след това много ми завъртя главата. 2-3 сезон определено ги изгледах на един дъх. Няма да има повече сезони.

True Blood - И тук така..1вия сезон беше леко "блудкав" или поне в началото, но вече ми е интересно. Само главната героиня не ми харесва. За това пък вампирът Ерик държи вниманието :whist:

The Tudors - Уникален!

The Cougar Town - Кортни Кокс май става все по-секси с всяка изминала годинка. Много приятно сериалче. Комедия... разпускаща.

What I Like About You - На тази комедия съм се смяла от сърце. Мисля, че ги има половината серии в замунда с бг аудио. Но за тези, които разбират английски, направо си го дръпнете така.

Will & Grace - И с този маратон свърших скоро. Мноооооого ми хареса. Смях, смях и пак смях :baby:

• 2 седмици по-късно...

Не знам дали тук е темата, но някой може ли да ми предложи някакъв сериал в който действието да се върти покраи сериен убиец :baby: нещо такова :wors: и сериите да са свързани да не е като CSI всяка серия различно убийство :hush:

ПеЧеН , това гледал ли си го

Dexter 2006

Публикувано изображение

http://www.imdb.com/title/tt0773262/

П.П. Не е точно за това темата ... ама нищо !

Не, не съм. Ще го погледна. Те преди го даваха по някаква телевизи и знам, че бил як :) ако се сетите за нещо друго казвайте
  • 3 седмици по-късно...

Ще има за гледане...освен старите към 11-12, които си продължавам. Внимание може да обърнете на тези премиерни:

Nikita @wiki

Ride-Along @wiki - С участието на Jennifer Beals

Facing Kate @wiki

Да не забравя и сериалът, който сега върви из Щатите - Covert Affairs (Тайнствени връзки)

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Да не забравя и сериалът, който сега върви из Щатите - Covert Affairs (Тайнствени връзки)

Като спомена, обърна ли внимание на Lauren Holly (as Madeline Jarvis) още един лош пример за намесата на пластичната хирургия. Иначе П.Перабо е симпатяга, сериалчето донякъде наподобява "Наричана още". Следя го, но предпочитам мацките Sasha Alexander и Angie Harmon. Толкова рядко има истории от този тип за жени с характер, които са колежки и приятелки. Едната силна, а другата - стилна. :hush:

Като спомена, обърна ли внимание на Lauren Holly (as Madeline Jarvis) още един лош пример за намесата на пластичната хирургия. Иначе П.Перабо е симпатяга, сериалчето донякъде наподобява "Наричана още". Следя го, но предпочитам мацките Sasha Alexander и Angie Harmon. Толкова рядко има истории от този тип за жени с характер, които са колежки и приятелки. Едната силна, а другата - стилна. ;)

Дам, определено прекаляват с пластичната. Но все пак - пред обектива искат да са перфектни и се самозабравят.

Най-накрая го гледах Rizzoli & Isles - много добро. Мерси, че го препоръча. На мен ми харесва повече Sasha Alexander (нищо общо с приликата в името) :) Има и хумористични моменти, според мен трябва да наблегнат малко на изразяването на шегите..но все пак, това е криминален сериал, няма да го критикувам така.

P.S. В този ред на мисли..

За една седмица изгледах - Skins

Страхотен сериал ! Забавен е и много циничен, брутален на моменти! Филмът до 4-ти сезон показва живота на група тийнове(1st and 2nd genaritoin) ... Но не такъв какъвто го показват по повечето сапунки ... :(

Горещо препоръчвам! :yanim:

Има, има :cool: Филмчето е супер, сега чакаме и The 3th genaration :blink:

Обаче едва ли ще прежаля предишните актьори, като свикнеш с едни, после си изтипосват други .. ама нищо, обратите са уникално ненормални ! :baby:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.