Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От 'А' до 'Я' за сериалите - тема за зарибени

Featured Replies

Aз приключих със сериите, сега чакм другата сряда с нетърпение... П.С - Неочаквах това м/у Хобс и Евънс :)

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 285
  • Прегледи 103,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми видях, че е някъв британски сай-фай, на дали е кадърен, няма как да знам. Ще го тествам. Последният ми подобен опит беше с Misfits, но там останах крайно разочарован от втория сезон и го отказах.

Ми видях, че е някъв британски сай-фай, на дали е кадърен, няма как да знам. Ще го тествам.

Последният ми подобен опит беше с Misfits, но там останах крайно разочарован от втория сезон и го отказах.

Не е лошо сериалчето. Отива малко към bad-future, подобно на Battlestar Galactica и от друга страна, подобно на Lost, имитира колониална реалност.

Естествено за англичани, действието от BSG го няма, нито технологиите от StarTrek/SG. Има някакво усещане за присъствието на околната среда, което е хубаво. Снимките и играта са на ниво. Сценария също е добър.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Първите 14 минути от "Game of Thrones" вече излязоха. Пилотният епизод идва на 17.04 по HBO. Повече - тук.

И аз да добавя малко информация;)Режисъора е Tim Van patten, Участват Sean Bean, Mark Addy,Peter Dinklage, Lena Headey, Michelle Fairley За филма На север от Стената дебнат предатели и лорд Едард Старк разбира за това, след като залавя шпионин. Крал Робърт пътува на север, за да предложи на Нед Арин позицията на съветник на краля.В същото време, отвъд Тясното море Висерис Таргариен готви план да си върне трона. Той иска да омъжи сестра си Данерис за номадския командир Кал Дрого. Крал Робърт пристига във Винтерфел, където заварва съпругата си Серсей и семейство Ланистер.

Лично аз го чакам с нетърпение, според мен ще е много силен сериал:ph34r:

• 2 седмици по-късно...

И аз да добавя малко информация;)Режисъора е Tim Van patten, Участват Sean Bean, Mark Addy,Peter Dinklage, Lena Headey, Michelle Fairley За филма На север от Стената дебнат предатели и лорд Едард Старк разбира за това, след като залавя шпионин. Крал Робърт пътува на север, за да предложи на Нед Арин позицията на съветник на краля.В същото време, отвъд Тясното море Висерис Таргариен готви план да си върне трона. Той иска да омъжи сестра си Данерис за номадския командир Кал Дрого. Крал Робърт пристига във Винтерфел, където заварва съпругата си Серсей и семейство Ланистер.

Лично аз го чакам с нетърпение, според мен ще е много силен сериал:huh:

Мдааа..и аз.. един от малкото нови, които ще ми привлекат вниманието :)

Днес по тракерите трябва да са качени излезлите още вчера в САЩ - Burn Notice: The Fall of Sam Axe - 5 сезон 1 епизод:) и Game of Thrones: Winter Is Coming 1 сезон 1 епизод.

Приятно гледане на всички :rolleyes::clap: :clap: :clap:

Пилотният на "Игра на Тронове" вече излезе. Някакви мнения? :)

:shake_puter: - това ми е мнението, почти пълно покритие с книгата, много добри актьори за ролите, джуджето не си го представях така де ( :clap: ) Не знам дали в тази тема има зарибени, но книгата е една от великите във фентъзи средите, дано да продължат да го правят в същия дух. Чудно ми е как ще реагира някой на сериала, който не е чел книгите, ако има такъв да сподели.

Пилотният на "Игра на Тронове" вече излезе. Някакви мнения? :clap:

Ще ти кажа довечера. Няма да ти казвам колко много те обичам и как се надявам да ми хареса повече отколкото легендата за търсача. :shake_puter:

EDIT:

Пфу, изглежда че филма няма да цели аудиторията до 14 годишна възраст, като търсача.

Лина Хийди от хамавата майка на Джон Конър успешно се е превъплатила в Церсей, която принципно е всичко друго, но не и нормална.

Изглежда добре. Нека видим следващите епизоди.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

EDIT:

Пфу, изглежда че филма няма да цели аудиторията до 14 годишна възраст, като търсача.

Лина Хийди от хамавата майка на Джон Конър успешно се е превъплатила в Церсей, която принципно е всичко друго, но не и нормална.

Изглежда добре. Нека видим следващите епизоди.

Мда, доста добре си е направено. Жалко само, че точно Лина няма да участва много, но пък и другите си се справят чудесно :ph34r:

Напоследък HBO се държи много на ниво :)

Мда, доста добре си е направено. Жалко само, че точно Лина няма да участва много, но пък и другите си се справят чудесно :ph34r:

Напоследък HBO се държи много на ниво :beer11:

Хъх, защо няма да участва много?! До колкото помня Церсей е доста "траен" персонаж, за разлика от по-голямата част на фамилията Старк. Мисля да сядам пак да чета книгите, че сериала ми върна приятни спомени.

Хъх, защо няма да участва много?! До колкото помня Церсей е доста "траен" персонаж, за разлика от по-голямата част на фамилията Старк. Мисля да сядам пак да чета книгите, че сериала ми върна приятни спомени.

http://www.imdb.com/title/tt0944947/fullcredits#cast

Гледам само 3 серии засега. Аз самата се надявам да участва в повече. Харесва ми лошата роля, която играе :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

Абе почнах да гледам Being Human на BBC, ама супер скучен, на първата серия заспивах 3 пъти :speak:

След това си изтеглих американската версия и ми хареса в пътиповече и вече съм на 4-та серия. Някой гледал ли го е? :rolleyes:

http://www.imdb.com/title/tt0944947/fullcredits#cast

Гледам само 3 серии засега. Аз самата се надявам да участва в повече. Харесва ми лошата роля, която играе ;)

За щастие на всички ни тя продължава да играе :)

Какво ще кажеш за Лиза и сина й Робърт? Силно и убедително си играят ролите, много ми харесаха.

Между другото, според книгата крал Робърт е гигант, колкото висок, толкова и широк, по-висок от Нед Старк. Явно не са могли да намерят такъв актьор :)

За щастие на всички ни тя продължава да играе :)

Какво ще кажеш за Лиза и сина й Робърт? Силно и убедително си играят ролите, много ми харесаха.

Между другото, според книгата крал Робърт е гигант, колкото висок, толкова и широк, по-висок от Нед Старк. Явно не са могли да намерят такъв актьор :blink:

Хаха, можели са да вземат този, който играе в Хари Потър, доста едър си е. А иначе доста от тях играят превъзходно. Много ми харесва и малкото момиче на Нед, и как иска да бъде с различна съдба от останалите момичета.... :huh: Също жената на Хал Дрого - Денерис е много готинка :angry:

Хаха, можели са да вземат този, който играе в Хари Потър, доста едър си е. А иначе доста от тях играят превъзходно. Много ми харесва и малкото момиче на Нед, и как иска да бъде с различна съдба от останалите момичета.... :whist: Също жената на Хал Дрого - Денерис е много готинка :beer:

Мдам :wub:

Откакто показаха Визерис за първи път, с нетърпение чаках да му "турят" златната корона, колко съм злобен само :biggrin:

В щатите са пуснали и седми епизод, но ще чакам да излезе със 1280х720 резолюция.

Привет.В момента гледам No Ordinary Family.Страхотен сериал но съм към края му.Ще ми препоръчате ли друг готин (новоизлязъл)сериал.Благодаря предварително.

• 2 седмици по-късно...

Аз започнах да гледам и "Private Practice" http://www.imdb.com/title/tt0972412/

От режисьорите на "Анатомията на Грейс".. Не, че е кой знае какво..Проследява живота на Адисън Монтгомъри, след като се мести в Ел Ей.. и работи в частна клиника, с други 5 побъркани http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Няма сериозни катаклизми, но пък става за разтоварване. Засега съм на 2-ри сезон.

• 2 седмици по-късно...

"Игра на Тронове" - първи сезон, 2011

Публикувано изображение

Просто не е истина как са избарали сериала - невероятно професионална работа. Това определено е сериалът на 2011 година и ако всичко продължи с това ниво, вторият сезон ще откърти всичко живо. Е, има си кусури де, обаче все пак говорим за ХБО, така че нещата са под контрол. Повече информация има в ревюто ми, ако на някой му се чете - http://cinemascrotum.wordpress.com/2011/06/21/%d1%80%d0%b5%d0%b2%d1%8e-%d0%b8%d0%b3%d1%80%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b5-game-of-thrones/

8.0/10

Аз започнах да гледам и "Private Practice" http://www.imdb.com/title/tt0972412/

От режисьорите на "Анатомията на Грейс".. Не, че е кой знае какво..Проследява живота на Адисън Монтгомъри, след като се мести в Ел Ей.. и работи в частна клиника, с други 5 побъркани http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Няма сериозни катаклизми, но пък става за разтоварване. Засега съм на 2-ри сезон.

Откажи се от него, това ще те посъветвам.

Този, летен, сезон открих две нови заглавия с които запълнених ТВ програмата си.

Switched at Birth

Точно както подсказва името, разказва се за разменени при раждането си деца, за две момичета, тийнейджърки, и техните семейства. Историята е приятна, актьорите симпатични, а героите им интересни. Сюжета не е оригинален, но под формата на сериал не съм го срещала т.е. по своему е различен. Има драма, сблъсък на характери, опознаване, но в крайна сметка всички са мили, умни и красиви. Няма да се размине без няколко бунтарски прояви на младостта и глупави или по-скоро прибързани действия за които ще се съжелява в продължение на два-три епизода, но едва ли сценаристите ще излезат от добрия тон. Този сериал ме привлече и ме направи част от публиката си.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=epbsGYYh1Lg

Single Ladies

Да, кристално ясно е, че прилича на толкова много други. Ако започна да изреждам - няма да ми стигнат пръстите на ръцете. На първо четене се сещам за "Сексът и градът", "Триумфа на червилата" и "Кашмирена мафия". Какво е различното? Ами, допада ми стилът на афро-американките, придава екзотика на тази така позната история в която три (или четири) приятелки споделят пикантни клюки за мъжете около тях и обсъждат нещата от живота си.

Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, интересува ме конкретна музика от сериала. Когато дават кадри от клуба на Юри, в повечето случаи звучи една и съща, страхотна електронна музика за фон, например в 230-ти епизод, към края, но ето линк към момента и въпросната музика ТУК

п.п.

отворете линка в нов под прозорец или пробвайте няколко пъти, защото, понякога отваря от началото на серията, иначе става въпрос за 22 минута и 24 секунда, на 230-ти епизод :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.