Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От 'А' до 'Я' за сериалите - тема за зарибени

Featured Replies

Странно е да гледаш старите кокали от ER в новите им сериали.

Публикувано изображение

Laura Innes - "The Event"

Публикувано изображение

Maura Tierney - "The Whole Truth"

============================

Джули Бенц е в "No ordinary family"

Това е подходящо за феновете на Marvel's Fantastic Four.

Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 285
  • Прегледи 104,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

здравейте,трябва ми линк кьм епизод 18,и 19 на морска звезда,да си ги изтегля ,помогнете .Благодаря.

• 1 месец по-късно...

Не ти ги препорачвам по тв Но си тегли от замунда Ловци на Роби препорачвам ти го колега :yanim::)

• 2 седмици по-късно...

Такам, да отбележим малко сериали :rolleyes:

Primeval - imdb

В момента излиза 4ти сезон. Приятно и забавно филмче за убиване на времето. Който си пада по динозаври да заповяда.

Shameless 2010 - imdb

Това видно е римейк на Shameless 2004

Голям смях, гледах първия епизод и останах без думи. Май ще взема да потърся и сериите от 2004, бая сезони са направили.

Скоро започва новия сезон на Spartacus: Spartacus Blood and Sand е първата част IMDB Official Website , на 01.21.2011г излиза първи епизод на втория сезон Spartacus Gods of the Arena. :clap: Епизода ше е в Bitmetv сигурно към 3 4 часа на 22 сутринта и по

българските тракери към 7 8. Нямам търпение :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Ou2TvLK9jzg

Тук сериаломаните се броим на пръсти... или повечето се спотайват. С цел да посъживя темата реших да ви задам въпрос, който по-късно ще направя във вид на анкета. Кои са любимите ви ТВ двойки? Споделете! И понеже аз си имам фаворити към момента, вече ги сложих като възможен избор. ;)

Бих казал Сам и Дийн Уинчестър от Supernatural :P;)

Редактирано от BoShKo (преглед на промените)

Ето един интересен нов сериал, който започна да се излъчва от 09.01.2011 по NBC. Излезлите до сега 3 епизода са качени и по българските тракери Тук. Има и доста бърз превод на субтитрите:)

The Cape

Публикувано изображение

IMDB

Жанр: Драма

Сценарист: Том Уелър

Участват: Дейвид Лайънс, Дженифър Ферин, Райън Уайнот, Анил Кумар, Самър Глоу, Кийт Дейвид, Дориан Мисик

Резюме:В измисления град Палм Сити, полицаят Винс Фарадей е натопен за извършването на убийство. Смятан за мъртъв от всички, той приема самоличността на любимия супергерой на сина си, за да изчисти името си и да се върне при семейството си. Заедно с група циркаджии той започва битка с корумпираната полиция, политици и корпорацията "АРК".

След като несправедливо е обвинен в извършването на престъпление, полицай решава да се дегезира като маскиран герой.Сред актьорите в телевизионната поредица са Дейвид Лайънс /”Спешно отделение”/, Мартин Клеба /трилогията „Карибски пирати”/, Дженифър Ферин /”Докато свят светува”/, Дориан Мисик /”Манджурският кандидат”/, както и звездата Кийт Дейвид, познат от класически филми като „Взвод” и „Сблъсъци”.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PajqY0VgYiU

Fairly Legal

Публикувано изображение

IMDB

Жанр: Драма, Сериал

Режисьор: Тришиа Брок, Бронуън Хюз

Участват: Сара Шахи, Майкъл Труко, Барън Вон, Вирджиния Уилямс

Резюме: След смъртта на баща си, една жена напуска позицията си в кантората и се превръща в посредник.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SNqEEHHeqtI

Лично мнение: Първия епизод на сериала излезе през изминалия петък. Доста добре е направен , смятам да го следя:) за да видя как ще се развие нататък.

Зверски се зарибих по мини-сериала на BBC "Шерлок", за съжаление е само три серии, което е супер неприятно, но си струва всяка една мунита!

Днес след кратка почивка излезе 12 епизод на сериала Nikita. Доста интересен епизод от , който се разбра ,че историята ще продължи още дълго време според мен и интересното тепърва предстой:ph34r:

Публикувано изображение

IMDB , Излезлите серии може да намерите Тук

Сериалчето се радва на бърз превод:Р. Препоръчвам го на всички , които все още не са започнали да го следят.

Поздрави!

Публикувано изображение

Doctor Who/Доктор Кой

Продукция на BBC

Официален сайт

Сериалът е записан в рекордите на Гинес като най-дълго излъчвания научно-фантастичен сериал в света.

Оригиналните серии са 26 сезона и се излъчват от 1963 до 1989 г. През 1996 е направен телевизионен филм, който е трябвало да бъде пилотен за нови епизоди, но те не са били произведени. "Доктор Кой" се връща на екран през 2005, продуциран от BBC с Кристофър Екълстън в ролята на Доктора.

1. Първият Доктор е изигран от Уилям Хартнел (1963–1966)

2. Вторият Доктор е изигран от Патрик Троутън (1966–1969)

3. Третият Доктор е изигран от Джон Пъртуий (1970–1974)

4. Четвъртият Доктор е изигран от Том Бейкър (1974–1981)

5. Петият Доктор е изигран от Питър Дейвисън (1981–1984)

6. Шестият Доктор е изигран от Колин Бейкър (1984–1986)

7. Седмият Доктор е изигран от Силвестър Маккой (1987–1989)

8. Осмият Доктор е изигран от Пол Макган (1996)

9. Деветият Доктор е изигран от Кристофър Екълстън (2005)

10. Десетият Доктор е изигран от Дейвид Тенант (2005-2010)

11. Единадесетия Доктор е изигран от Мат Смит (2010-...)

Докторът е обвит в мистерия. Всичко, което се знае за него от началото на сериала е, че той е ексцентричен, извънземен пътешественик с невероятен интелект, който се бори с неправдите докато изследва времето и пространството с ненадеждната си, стара машина за пътуване във времето наречена "ВИОИВК" (съкратено от Времево И Относително Измерение В Космоса или на английски: TARDIS - Time And Relative Dimension(s) In Space). Нейната вътрешност е много по-голяма от това, което се вижда отвън, поради хронична неизправност, заклещила я във формата на полицейска телефонна кабина от 50-те години на миналия век в Англия.

Българският портал на сериала

Малко лично мнение:

Doctor Who е англииски сериал, BBC го продуцира. Много е различен от американските "супер продукции". Той е откачен, ненормален, ексцентричен, различен. Докато го гледаш изпадаш в крайности, съжаление, надежда, истеричен смях, нещата се случват, и се случват бързо, нямаш време да си ги обясниш, ти си там, на средата на действието. Едновременно шарен, нереалистичен, малоумен, но и интересен, поглъщащ, оригинален. Англииски хумор, наистина много англииски хумор. Доктора е човек с много лица, човек който е бестрашен, но и се бои да не загуби най-ценните неща, човек който е пълна мистерия, енергичен, ексцентричен, умопобъркан, тотално куку, човек който може да съсипе нервната ти система, той е тук и там, скача, изпълва ектрана с движение, бяга за живота си, крие се, но и напада, човек който спасява планетата хиляди пъти, той пътува във времето, винаги със своята спътничка, жертва себе си, жертва своя род... Той е Господар на времето, последния от своя вид. Той е Доктора!

Уникален по своя вид сериал, уникален сюжет, тази продукция не е за всеки! Сериите са изпълнени с мистерия, не само за отделния епизод, ами и за бъдещите серии и сезони. В целия този хаос и лудост е вкарана тънка нишка логика.

Сезони и епизоди на последната продукция (от 2005-та година):

Деветият Доктор:

Сезон 1 (13 епизода)

Десетият Доктор:

Children in Need - специален епизод, 7 минути

The Christmas Invasion - Специален Коледен епизод, 60 минути -

Сезон 2 (13 епизода)

The Runaway Bride - Специален Коледен епизод, 60 минути - трейлър

Сезон 3 (13 епизода)

Time Crash - специален епизод, 8 минути

Voyage of the Damned - Специален Коледен епизод, 72 минути -

Сезон 4 (13 епизода)

2008–2010: (дълго затишие...)

The Next Doctor - Специален Коледен епизод, 60 минути -

Planet of the Dead - Беликденски специален епизод, 60 минути -

The Waters of Mars - Есенен специален епизод, 60 минути - трейлър

The End of Time - 2 серии, Коледен и Новогодишен специални епизоди, 60 и 75 минутни -

Сезон 5 (13 епизода)

A Christmas Carol - Коледен Специален епизод, 60 минути - трейлър

Доктори:

Christopher Eccleston, деветият доктор, сезон 1 -

David Tennant, десетият доктор, сезон 2, 3 и 4 -

Matt Smith, единадесетият доктор, сезон 5 -

Спътнички на Доктора:

Rose Tyler (изиграна от Billie Piper): сезон 1 и 2 -

Martha Jones (изиграна от Freema Agyeman): сезон 3 - http://www.youtube.com/watch?v=v-_R6_klvrE&feature=related

Donna Noble (изиграна от Catherine Tate): сезон 4 - http://www.youtube.com/watch?v=3H6ILe5WlWY&feature=related

Amy Pond (изиграна от Karen Gillan): сезон 5 - http://www.youtube.com/watch?v=_nlEWgV4r7Y

Какво предстои?

Сезон 6 Трейлър

Публикувано изображение

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Последния сезон го изгледах с интерес. Не разбрах кога свърши. Търсех още серии но се оказа, че съм прецаканият. То и цялата работа там е прецакана. Ако някой ми каже, коя е нашата реалност, черпя го с виртуално кафе :) Надявам се да си го получи след няколко хиляди години. Е, ще изгледам и новият сезон. Всъщност, гледал съм само последния. От тая гледна точка бих казал, че мирише на восък и тамян. Няма как друго яче да е, след като тоя сериал продължава близо 50 години.

Вчера попаднах на интересна статия за един нов сериал.. изцяло финансиран с дарения от зрители.. основно на P2P мрежата. Също филмът се разпространява единствено чрез торенти.. Това може да се окаже едно ново начало.. все пак навлизаме в социалната ера :cool: Ето го линка да прочетете повече : http://www.webcafe.bg/id_332392266_Pioneer_One_%E2%80%93_televiziyata_veche_nyama_da_bade_sashtata а от тука можете да изтеглите двата епизода които са излезнали до момента http://######/search/pioneer%20one/0/99/0 За сега български субтитри не намерих но английските ми свършиха добра работа... Надявам се да не почнете веднага да криткувате сериала.. все пак средствата са ограничени а и това е само началото, има още много да се върши и да се изглажда. Лично на мене ми хареса като идея и замисъл :lol6:

• 2 седмици по-късно...

Някой гледал ли е "Спартак: кръв и пясък" и знае ли нещо за втори сезон...

Вторият сезон се излъчва в момента:

и може да бъде открит по телевизионните тракери...

Корекция: Излъгал съм те...По-горния трейлър се явява предистория на "Kръв и пясък". А колкото до следващ сезон, трябва да се хвърли поглед на официалната страница. До колкото разбирам, главният герой, изпълняващ ролята на Спартак е болен от рак.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Spartacus – Бъдещето на сериала е под въпрос

най - рано 2012

ИНФО

като негов заместник ( за сериала говоря ) може да гледаш

Spartacus: Gods of the Arena

Успехи !

Fairly Legal

http://www.cinefish.bg/data/movies_images/127/p_127736.jpg

Лично мнение: Първия епизод на сериала излезе през изминалия петък. Доста добре е направен , смятам да го следя:help: за да видя как ще се развие нататък.

Благодаря за препратката - първите 4 епизода са добри, но не съм впечатлена. Не знам дали ще привлече достатачно зрители за 2-ри сезон. Аз лично се съмнявам. Най-симпатична ми е мащехата й, но нейната роля е доста незначителна.

Публикувано изображение Продължава с пълна сила, а рейтинга е все така висок.

Нищо чудно, че Чарли Шийн получава баснословни хонорари, по над един милион долара за всеки епизод. Хубава седмична заплата, а.

Изхвърлиха Чарли Шийн от "Двама мъже и половина"

Публикувано изображение

Американската тв мрежа CBS обяви, че преустановява производството на популярния сериал „Двама мъже и половина", съобщи ВВС.

Решението е взето вследствие „изявленията, поведението и състоянието" на изпълнителя на главната роля, актьорът Чарли Шийн.

Снимките на тв сериала бяха временно преустановени през януари 2011 г., когато Шийн бе хоспитализиран. По-късно той бе настанен в рехабилитационен център заради проблемите му с алкохола и наркотиците.

Планирало се Чарли Шийн да се върне към заснемането на новите серии на 24 февруари, но предната вечер той дал интервю, в което обвинил продуцента на тв шоуто, че си върши работата зле.

Няколко часа след изявлението на Шийн CBS и Warner Bros. Television обявиха, че през тази година заснемането на сериала няма да бъде възобновено.

Освен това на актьора няма да бъде платено за заснетата част от материала, който останал недовършен.

По този начин той ще загуби около 1,2 млн. долара.

dnes.bg

Чао " чичо Чарли " ... ще ми липсваш страшно много ... и Алан и Джейк ... и самият сериал http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Еее, много лоша новина съобщи Hanibal. Това сериалче ми е едно от любимите , толкова съм се смял на всяка една серия! Крайно неприятно ,че го спират! :(

Breakout Kings

Публикувано изображение

Мат Олмстед и Ник Сантора, които ни поднесоха хитовия „Prison Break“ сега ни представят нов екшън сериал, проследяващ необикновенното партньорство между американски полицаи и група осъдени престъпници, работещи заедно за да заловят бегълци.

Със съзнанието, че малко неща са по-опасни от наскоро избягъл затворник, ветераните Чарли Дюкамп и Рей Занчанели решават да зарежат остарелите и общоприети методи в полицията и предприемат необикновен ход – използват бивши затворници, за да залавят бегълци.

Чарли и Рей сформират екип с трима от най-ловките престъпници, които е преследвал Рей – гениален експерт по психология и поведенчески науки, който специализира в психоанализата; бивш гангстер, който знае как да заобикаля системата; и секси експерт във влизането и излизането от места. Двамата ветерани използват и услугите на цивилна, която служи като „филтър“ на групата – всичката информация минава първо през нея. С всеки заловен престъпник, те изкупуват вината си и се борят за свобода.

Това е едно ново сериалче , което започва от 6 март. Мисля си ,че ще е сполучливо.

Публикувано изображение

'V' – Visitors/Посетителите

Римейк на сериалът „V” oт 80те. Светът се е събудил с летящи чинии, висящи над

повечето големи световни столици.Гигантските космически кораби се появяват над

29 големи града по целия свят, и Анна (Морена Бакарин), красивата и харизматична

лидерка на извънземни 'посетители' твърди, че идват в мир.Като малък брой хора

започват да се съмнява в искреността на привидно доброжелателните посетители.

Във ФБР, от отдела за борбата с тероризма, агент Ерика Евънс (Елизабет Мичъл)

открива, че чужденците са прекарали десетилетия инфилтриращи човешките правителства,

бизнеса и религиозните институции и сега са в окончателен етап от своя план да поемат

управлението на земята.Ерика се присъединява към съпротивителното движение, което

включва Риан (Морис Честнът), Гост агент, който иска да спаси човечеството...

[Филмът е "задължителна спирка" за всеки, наричащ себе си Sci-Fi фен.]

Премиерата: May 18, 2010

В ролите: Елизабет Мичъл, Лаура Вандервурт, Морис Честнът, Джоел Греч,

Лурдес Бенедикто, Лоуган Хъфман, Морена Бакарин

Сайт: http://abc.go.com/shows/v/index

Информация/герои: http://abc.go.com/shows/v/bios

Трейлъри:

http://www.youtube.com/watch?v=9HQbwh5NSgE

:blink:Епизод от сериала излиза всеки Вторник срещу Сряда. :)

Излезлите сезони до сега, както и предстоящите серии, ще намерите в БГ тракерите:

www.###### , www.######

Приятно гледане на сериала.

Действително филма ме грабна с първата си серия. Препоръча ми го автора на темата holler_pz, който е заклет SCI-FI фен :blink: Щом той го препоръчва - заслужава си. Убедих се вече. Искам да ви кажа, че сериала не е за изпускане, въпреки че повече потребители си хвалят филма от 80-те години, ама нали и ЕГН-то си дава отражение :)

За годините си филма е страхотно направен! Първия сезон го изгледах почти на един дъх и започнах вече втори и става все по-интересен!

Гледайте го и няма да сгрешите :)

Малко е бозав в сравнение с оригиналните серии. Някъде на 7-8 серия се отказах да го гледам. Имам изтеглен целия първи сезон и нещо нямам желание да го завърша. П.П. Някой ако иска оригинала от 80те, към 10 гигабайта е всичко, мога да го кача някъде, ако не можете да го намерите. Че помня че нямаше сийдъри и отиде бая време докато го дръпна.

go6o_kara, качи оригинала от 80те. Народът ще ти е благодарен. :)

'V' – Visitors/Посетителите

[Филмът е "задължителна спирка" за всеки, наричащ себе си Sci-Fi фен.]

Изгледох 1 сезон миналата година и ми хареса доста. От втори сезон всички серии до сега съм ги изтеглил , но все още не съм ги гледал. Дано да са пак така интересни и изпълнени с обрати :cool: Иначе сериалчето си струва определено!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.