Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Той и да чете-не е заплаха biggrin.gif Ше му платя пиенето и е готов biggrin.gif

Да ти кажа не вярвам да се продаде за еднотУ пиене...

• Отговори 2k
  • Прегледи 81k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

Аз пък вярвам, даже и за половината biggrin.gif Другото му име е Джерко Мастиката

То това е яка индианска чутура, ти каква си мислиш biggrin.gif дори патрони за нея няма открити

Викаш "Следващия път, като мине-хвърляй, не бой се..нищо няма да му стане"? :rolleyes:

Ооо, не го знаеш какво е пиянде laugh.gif

Аз пък вярвам, даже и за половината biggrin.gif Другото му име е Джерко Мастиката

вЕрвам ти! Що пиша за хора дет не познавам? Пък изглежда Убу момче...

Викаш "Следващия път, като мине-хвърляй, не бой се..нищо няма да му стане"? :rolleyes:

Не, викам "Следващият път хич не се мори да мислиш какво да хвърлиш, язък за загубеното време" biggrin.gif

вЕрвам ти! Що пиша за хора дет не познавам? Пък изглежда Убу момче...

То и аз не го познавам laugh.gif , ама по-добре, че покрай него и аз ще се пропия - като го гледам какъв е Убавец, все глътка ще ми се отваря biggrin.gif

Не, викам "Следващият път хич не се мори да мислиш какво да хвърлиш, язък за загубеното време" biggrin.gif

Дообре, за следващия път ще знам biggrin.gif

Мисля си каква възможност си пропуснал... :rolleyes:

Днес беше странен ден. Всмисъл,хубав, да. Все пак се сбъдна.. моя мечта. Всщност две.

Няколко разговора обаче ме объркаха. Тотално. В главата ми е каша. Ще ми се да видя поне физиономията й. По скайп нищо не разбирам. Казва само някакви неща, в които не забелязвам смисъл. И все пак направих правилен избор, така мисля...Но какво, по дяволите, да правя с китариста?! Ако му кажа ще му много стане кофти, но иначе всичко ще бъде лъжа. Цялото приятелство. А не искам да загубя приятел като него.

Ъгх, ще полудея...

По-добре да си мисля за новата ми зелена баскетбона топка...

Аз ти казах, а и използвай малко мозъка си и ще стигнеш до правилното решение, какво ми се правите с тия клишета, че всичко щяло да бъде лъжа... Кажи му, пак ще си бъде лъже, но и шитня

Мисля си как спокойно можех да уцеля Geronimo с нещо по тиквата от терасата, ама не намерих нещо, което да не му сцепи чутурата laugh.gif

Мм, той не се ли изсели?

Мисля си колко е гот и спокойно на морето и няма тълпи от навлеци и олигофрени.

... ако си сред вълните и русалките , блазя ти laugh.gif ... мн. хубави и незабравими моменти там !

... ако си сред вълните и русалките , блазя ти laugh.gif ... мн. хубави и незабравими моменти там !

Русалката е зад мен на леглото и гледа ТВ, а виж вълните днес не липсват след бурята по обяд.

... хубаво ви е там :lol6: поздрави на обкръжението и да не стоите дълго на слънце biggrin.gif

Мисля, че ми е скучно ...

Мисля, че ми е скучно ...

... ами погледни си поздрава и може да се развеселиш :lol6::speak:

Мисля си какво ли се случи с моите другари? Така да ме изоставят...

Мисля си какво ли се случи с моите другари? Така да ме изоставят...

Мисля си, че никой не те е изоставил.

Те просто няма да дойдат/не са дошли.

Мисля си, как да си сложа иконите които са .ico и които преди малко изтеглих.Тоест да ги заменя с тия на XP. biggrin.gif

отваряш iso-то с ''Демона'' и даваш на някоя икона (стара) properties избираш change icоn и посочваш новата :P

Успех !

Мисля си, как да си сложа иконите които са .ico и които преди малко изтеглих.Тоест да ги заменя с тия на XP. biggrin.gif

То не става само с ядене... Ако беше обърнал внимание на това, което писах в предната тема, щеше да се оправиш без проблеми. Та, бях казал, че с една програмка почти всичко може да се прави, на теб ти остава да провериш коя беше. И не е сложно, стига да се използва акъл. :)

Ии това е, ако искаш да сменяш икони на системни елементи като кошчето, My Computer и т.н. и т.н.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.