Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за изборния ден и как оценявате резултатите?

Featured Replies

.........

Затова пък знаят английски.. нали отиваме в европа laugh.gif:rolleyes:

П.С То и тукашните незнаят български.. и това проблем ли е ? За мен не, аз ги разбирам.. ако ти не, това е твой проблем...

Просто словесна еквилибристика :P

Познанията ми по различни езици не се ограничават единствено до български ( но турският изобщо не ми е приоритет, пък и не намирам за необходимо да го уча, след като не живея в държава, в която е официален).

• Отговори 355
  • Прегледи 21,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Тоя бисер,че Доган е изпуснал баницата е за секцията с бисерите джентълмени!Той си я прави,той си я разделя!Не бъдете наивни!Аре сега,новия Цезар пожарникаря да го видим!Той ще довърши панаира у наше мили,родно бг село!

laugh.gif

хаха, лично ББ сега говори за толерантност малеее...... същия който оправдаваше възродителния процес laugh.gif

:rolleyes: Е бах си лицемера.... поне да вземе да се извини за думите си.. нагло пожарникарче....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Време беше !

И аз смятам, че е редно да запазим добрия тон. В крайна сметка, тук сме се събрали различни хора, с различни гледни точки и няма какда стигнем до едно и също мнение. Всеки не харесва по някого и всеки си има фаворити - нормалнно е. От утре, предстои нов етап в развитието на България, а на нас ни остава сега да "гледаме, какво направихме" на изборите.

Затова пък знаят английски.. нали отиваме в европа laugh.gif:rolleyes:

П.С То и тукашните незнаят български.. и това проблем ли е ? За мен не, аз ги разбирам.. ако ти не, това е твой проблем...

Те и английски не знаят. Не съм гледала и не знам за какви репортажи от Брюксел става дума, но смея да твърдя, че има много живеещи в Белгия, които са изселници от България и изповядват исляма. Цели квартали са обитавани от хора, които въобще не знаят чужди езици и благодарение на някой по-млад, който се явява посредник между тях и институциите, ако евентуално им се наложи да имат вземане-даване с последните, се оправят. Реч различна от арабската... не може и да се чуе.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Те и английски не знаят. Не съм гледала и не знам за какви репортажи от Брюксел става дума, но смея да твърдя, че има много живеещи в Белгия, които са изселници от България и изповядват исляма. Цели квартали са обитавани от хора, които въобще не знаят чужди езици и благодарение на някой по-млад, който се явява посредник между тях и институциите, ако евентуално им се наложи да имат вземане-даване с последните, се оправят. Реч различна от арабската... не може и да се чуе.

ohmy.gif Каква арабска реч от наши граждани в Белгия те гони федора....

Ако беше турска иди дойди, но арабска... май се бъркаш.. в Белгия има доста арабско население.. както и турско ...

ohmy.gif Каква арабска реч от наши граждани в Белгия те гони федора....

Ако беше турска иди дойди, но арабска... май се бъркаш.. в Белгия има доста арабско население.. както и турско ...

Арабска, турска... все тази за мене. Не съм специалист-филолог и ти ме разбра много добре какво имах предвид както се вижда.

Арабска, турска... все тази за мене. Не съм специалист-филолог и ти ме разбра много добре какво имах предвид както се вижда.

Аз те разбрах, но грешиш.. основната част турско население в Белгия си е от Турция.. не от БГ...

Затова смятам че грешиш тотално....

И се опитваш да подкрепиш фалшивите тези на някои :rolleyes:

Някой гледа ли пресконференцията? Какво ви е мнението? : )

Смятам, че Бойко говори много балансирано и в същото време разбираемо и човешки... Не съм му фен, но определено ми прави добро впечатление.

Аз те разбрах, но грешиш.. основната част турско население в Белгия си е от Турция.. не от БГ...

Затова смятам че грешиш тотално....

И се опитваш да подкрепиш фалшивите тези на някои :P

Мне, нищо не подкрепям. Аз пък смятам, че има и доста хора, с турско самосъзнание, които са се изселили от България на запад.

Изместваме темата. Знаеш, че те уважавам, но не категоризирай тезите, които не съвпадат с твоите като фалшиви.

Мнението ми е...урааааа, ще има метро :P

Най-сетне ще стигам точно до работа и няма да ходя пеш да си чупя обувките по паветата biggrin.gif

Мне, нищо не подкрепям. Аз пък смятам, че има и доста хора, с турско самосъзнание, които са се изселили от България на запад.

Изместваме темата. Знаеш, че те уважавам, но не категоризирай тезите, които не съвпадат с твоите като фалшиви.

Категоризирам като фалшиви, само наистина фалшиви тези...

А тя не бе твоя, така че не виждам защо трябва да се чувстваш засегната :P И аз те уважавам, но това не значи че бих подкрепил лъжи и неистини

А че изместваме си права.... слушам как ББ се отмята от доста казани от него неща :P

На това как му се вика.... ... бих казал, но ще звучи цинично и грубо....

Смятам, че Бойко говори много балансирано и в същото време разбираемо и човешки... Не съм му фен, но определено ми прави добро впечатление.

На мен пък не :P

Говори неща, които сме ги чували многократно, а на всичкото отгоре още от началото ни предупреди, че ще го саботират, да не се очакват чудеса и т.н Сиреч още от сега ни се извинява и си търси виновници, които да обвинява за евентуалните си неуспехи.

А че изместваме си права.... слушам как ББ се отмята от доста казани от него неща :P

На това как му се вика.... ... бих казал, но ще звучи цинично и грубо....

А според теб изказванията на Доган не звучат ли цинично и грубо?

А според теб изказванията на Доган не звучат ли цинично и грубо?

Истината е доста цинична, истината е доста нелицеприятна.. и в тоя смисъл,не, не ми звучат грубо...

Аз харесвам истината независимо каква е.. груба, жестока.. пошла.. но истина..

Мразя захаросани лъжи, оправдания на ученичка, актьорско лицемерие, наглото лъжене ...

А ББ показва последните неща....

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Както казах, скоро ще се пляскаме!

iovi

Страхотен завършек на изборния ден беше пресконференцията на Герб. Човека от ритане на задници чак си е счупил крака, но въпреки това реши да продължи с това. Естествено имаше и много нападки, които завършиха с голям смях. biggrin.gif

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Както казах, скоро ще се пляскаме!

3 дена само четене!

iovi

Редактирано от iovi (преглед на промените)

Я виж ти, кои били консултанти на РЗС- бивши членове на МОСАД......

Някой да е чувал за бивши агенти като понятие ;)

И сега какво, РЗС лобира и играе по свирката на Израел ли ?

А сега същия отива при Герб... за генерал Илиев става дума..

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Няма веднъж да излезне тоя Сергейчо и да каже:"Загубихме.Разбиха ни тотално" и да си излезне.

;) Е как... Той само се учи от грешките си, човека biggrin.gif За 4-годишен мандат егати ученето дето падна...

До колкото рзбрах изберателната активност била двойно по-висока (поне в моята област). Това е добре, че сме се събудили, имайки предвид автобусите идващи от Турция за да гласуват за ДПС. След като сте гласували ще можете и да плюете и по тях вече. А не като преди само да се псува по адрес на депутатите и да не се гласува...

И за капак най-много ме развесели тоя симпатяга Яне Янев, чиято партия взе 4.1% от гласовете и той после се изказа: "Радвам се, че голяма част от българите са разбрали, че ние сме достойни за този пост" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Я виж ти, кои били консултанти на РЗС- бивши членове на МОСАД......

Някой да е чувал за бивши агенти като понятие ;)

И сега какво, РЗС лобира и играе по свирката на Израел ли ?

А сега същия отива при Герб... за генерал Илиев става дума..

Доган също е бивш агент. При него обаче лошото е, че така и не може да се разбере на кого за доброто работи. Във всеки случай с настройването на турци срещу българи май преследва само собствените си цели :sobbing:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.