Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Аз ще изчакам да въведат и други начини на плащане.С карта на ДСК съм и мисля,че плащане става само с "ДСК-директ".

Най-добре и най-лесно ще е с SMS.

• Отговори 279
  • Прегледи 36,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

Ако не е създал сайта, до тези професилнални съвети нямаше да се стигне!

Има, но едва ли щеше да ги намериш всичките на куп, както тук.Може би щеше да ти се налага да си правиш по много рег., в различни сайтове, за да ги издирваш .. файда?

Знаеш ли, този сайт не е единствен по рода си. Пък и доста от потребителите тук имат регистрации и по други форуми, където също коментират. Аз просто си харесвам този, дори всъщност да не е уникален. Защото го посещавам от малко над две години и съм свикнал с него и с хората, които пишат тук.

Това е мнението ми, не виждам смисъл да продължавам да го натрапвам. Понеже някои хора в темата явно смятат, че не бива да говоря толкова. Същите могат да знаят, че няма да им се разсърдя и ако просто не ми обръщат внимание, вместо да обясняват, че ако искам си плащам, ако искам - не. Харесвам сайта и бих го подкрепил и парично с тези десет лева, какво толкова. Нямам регистрация в ePay, но може би някога ще окажа подкрепа и аз.

Редактирано от mxp (преглед на промените)

Знам, че е така mxp, но тук е по-лесно :lol6:

Знаеш ли, този сайт не е единствен по рода си. Пък и доста от потребителите тук имат регистрации и по други форуми, където също коментират. Аз просто си харесвам този, дори всъщност да не е уникален. Защото го посещавам от малко над две години и съм свикнал с него и с хората, които пишат тук.
Здравейте,

След изтичане на абонамента съобщенията остават колкото са си, но няма можете да получавате нови докато броят им не стане толкова колкото е разрешено за стандартен потребител. Нищо не се изтрива след приключването на абонамента ако не желаете да го подновите за следващ период.

Поздрави.

<OFF TOPIC>

Kal използвам темата,защото пишеш често в нея...би ли отговорил на съобщението ми, а ако се е затрило поне да знам...Благодаря.

<OFF TOPIC>

Така... Днес, след като загубих една доста голяма сума, реших и аз да се включа в групата. Стигнах до пейпал и съм до тук! Кал, направи някакъв по удобен начин за плащане! Този не ми е удобен на мен. Ако трябва, да се видим да ти ги дам лично, дето се вика...

• Автор
  • Администратор
Така... Днес, след като загубих една доста голяма сума, реших и аз да се включа в групата. Стигнах до пейпал и съм до тук! Кал, направи някакъв по удобен начин за плащане! Този не ми е удобен на мен. Ако трябва, да се видим да ти ги дам лично, дето се вика...

Привет,

Стартираха преговори за въвеждането на услуга с разплащане чрез SMS и се надявам скоро тя да е вече факт. Тези дни ще добавим възможност и за плащане по банков път. Ще направим всичко възможно да е максимално улеснено и удобно както и да се въведат още много услуги за ВИП потребителите, а идеи за такива очакваме и от вас.

Поздрави и спокойна вечер.

Ето една - раздел "Купувам/Продавам" да се пускат обяви само от ВИП. Логично - ако ще искарваш пари, може и да се бръкнеш с 10 лева

Ето една - раздел "Купувам/Продавам" да се пускат обяви само от ВИП. Логично - ако ще искарваш пари, може и да се бръкнеш с 10 лева

Това за мен е абсурдно.

Ако визирате тези, които системно продават там - ок.

Но да речем и на мен ми се налага веднъж в годината да продам я телефонен апарат, я кола, я нещо друго.

Защо трябва да имам определен статус, за да си пусна обява?

За мен идеята в този вариант е неприемлива, но разбира се решават други.

• Автор
  • Администратор

Добра идея, но малко късно .. вече няма такъв раздел пренасочва към: http://obiavi.kaldata.com/ - наскоро пуснахме тази нова секция за малки обяви. Там има и ВИП платени обяви :)

Така е по - подредено а и който бърза и иска обявата му да се показва на първа страница си я прави ВИП и цял месец обявата се върти на началната страница и излиза преди другите в резултатите при търсене.

Здравейте,

Представяме ви най - новата ни услуга: VIP Потребители.

Бъди специален, вземи своя VIP Абонамент

Със своя VIP Абонамент получаваш:

check.png Табелка Специален потребител под аватара си.

check.png Възможност да съхраняваш до 1000 лични съобщения в пощата си.

check.png Специален различен цвят на ника ти, който те отличава от останалите.

check.png До 10 мегабайта пространство за прикачване на файлове.

check.png Използваш търсачката без да чакаш между честите търсения.

check.png Възможност да отваряш и затваряш своите теми.

check.png Възможност да изтриваш темите си.

check.png Възможност да създаваш теми с Анкети в тях.

check.png Възможност да прикачваш файлове към личните си съобщения.

check.png Не чакаш между честите изпращания на лични съобщения.

check.png Достъп до специален VIP форум, в който можеш да се включиш в дискусии с администрацията на форума относно нововъведения и нови услуги касаещи целия сайт и форум.

Поръчай сега!",

Наличните Абонаменти ще откриете във вашия Контролен Панел в менюто Платени Абонаменти или директно на адрес: http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...&CODE=index

За въпроси и коментари не се колебайте да се свържете с нас.

Поздрави от целия екип.

Калине, помниш ли как казваше, че форума ще бъде 100 % безплатен и, че сме в най-добрия форум, точно за това - всички са равнопоставени и всички имат право на глас и на мнение. (Освен админите и модовете. Вие винаги сте прави, дори когато грешите. Но си имате 2.19, к'во ви е** вас?)

Е, отмина си това време. Не помниш вече...

• Автор
  • Администратор
Калине, помниш ли как казваше, че форума ще бъде 100 % безплатен и, че сме в най-добрия форум, точно за това - всички са равнопоставени и всички имат право на глас и на мнение. (Освен админите и модовете. Вие винаги сте прави, дори когато грешите. Но си имате 2.19, к'во ви е** вас?)

Е, отмина си това време. Не помниш вече...

Здравейте,

Да си призная честно не помня, но и така да е не виждам с въпросните вип услуги как точно ви ограничаваме, като всичко си е както преди за останалите потребители.

Относно услугите няма как да са безплатни за всички: 1000 лични съобщения, 10 мегабайта пространство за прикачване на файлове, Възможност да създаваш теми с Анкети в тях, Възможност да прикачваш файлове към личните си съобщения и т.н. - това са сървърни ресурси които на нас за жалост не ни ги подаряват.

От тук нататък не мисля да отговарям повече на финансови въпроси и провокации и подобни мнения ще бъдат изтривани.

Поздрави и успешен ден.

Здравейте,

Да си призная честно не помня, но и така да е не виждам с въпросните вип услуги как точно ви ограничаваме, като всичко си е както преди за останалите потребители.

Относно услугите няма как да са безплатни за всички: 1000 лични съобщения, 10 мегабайта пространство за прикачване на файлове, Възможност да създаваш теми с Анкети в тях, Възможност да прикачваш файлове към личните си съобщения и т.н. - това са сървърни ресурси които на нас за жалост не ни ги подаряват.

От тук нататък не мисля да отговарям повече на финансови въпроси и провокации и подобни мнения ще бъдат изтривани.

Поздрави и успешен ден.

Изобщо нищо не съм казал за това как някой бива ограничаван. Напълно разбирам, че поддръжката на един форум изисква пари и търпение, но... Ех, като гледам смисъл няма. Направеното е направено. Нищо няма да промени това. Просто... Яд ме е, че не си стоиш зад думата. Разбирам защо... Но това е глупост. Направи опция за даряване на пари, чисто, без шарении вързани към нея (Може титла дарител/донор, както каза някой по-назад), гарантирам, че много повече хора биха дали пари за дарение, отколкото за "VIP" статус. Извинявам се, че пиша на "ти", но съм бил тук от доста време, макар и да не си личи. Замисли се. Хората са си просто такива.

Аз си ползвам форума и той за мен все още си е напълно безплатен. Такъв, какъвто винаги е бил - 100% безплатен. ;)

гарантирам, че много повече хора биха дали пари за дарение, отколкото за "VIP" статус.

Аз пък гарантирам точно обратното, стига само малко повече да се разширят вариантите за плащане и ти гарантирам, че толкова табелки VIP през живота си никъде другаде не си виждал. Сегашните екстри не са нищо особено, но табелката си е табелка biggrin.gif

От опит говоря... така че подходът е правилният.

Аз пък гарантирам точно обратното, стига само малко повече да се разширят вариантите за плащане и ти гарантирам, че толкова табелки VIP през живота си никъде другаде не си виждал. Сегашните екстри не са нищо особено, но табелката си е табелка biggrin.gif

От опит говоря... така че подходът е правилният.

Не говоря за няк'ви пишлемета дето го правят само, за да се фукат. Говоря за стойностните юзъри, от тях даренията ще бъдат по-големи.

Не говоря за няк'ви пишлемета дето го правят само, за да се фукат. Говоря за стойностните юзъри, от тях даренията ще бъдат по-големи.

Добре де, като толкова искаш, защо не дариш? Ще кажеш - няма такава възможност! До колкото виждам добре познаваш форума и администрацията му, така че ще се намери начин да ти се даде възможността. След като не ти харесва VIP групата и всичко свързано с нея, не си купувай табелката. Все пак никой не те задължава. Но престанете по стар български обичай да роптаете срещу всичко е всеки. Що не се скараш на собственика на любимото ти заведение задето водката не е без пари?

• Автор
  • Администратор

Здравейте,

Възможност за дарения има ама не в българската версия а в английската просто не сте я видели: http://www.kaldata.net/ на началната страница в менюто в дясно има огромен бутон от повече от година.

На мене само думата VIP не ми харесва, защото не се чувствам като Very Important Person във форума.Но иначе бих платил за някоя друга екстра :P

На мене само думата VIP не ми харесва, защото не се чувствам като Very Important Person във форума.Но иначе бих платил за някоя друга екстра :P

Всъщност съкращението идва от Very Important Passenger ;)

Добре де, като толкова искаш, защо не дариш? Ще кажеш - няма такава възможност! До колкото виждам добре познаваш форума и администрацията му, така че ще се намери начин да ти се даде възможността. След като не ти харесва VIP групата и всичко свързано с нея, не си купувай табелката. Все пак никой не те задължава. Но престанете по стар български обичай да роптаете срещу всичко е всеки. Що не се скараш на собственика на любимото ти заведение задето водката не е без пари?

В сегашното положение, лев няма да дам. Поради причина се махнах от форума.

Здравейте,

Възможност за дарения има ама не в българската версия а в английската просто не сте я видели: http://www.kaldata.net/ на началната страница в менюто в дясно има огромен бутон от повече от година.

Изобщо не съм влизал в английската версия.

[offtopic]

От чужденците ли разчиташ повече за дарения от българите? biggrin.gif

[/offtopic]

• Автор
  • Администратор
Изобщо не съм влизал в английската версия.

[offtopic]

От чужденците ли разчиташ повече за дарения от българите? biggrin.gif

[/offtopic]

Здравейте, изобщо не разчитаме на дарения .. въпросът за тях беше повдигнат от вас. И идеята на ВИП акаунтите не е да се препитаваме от тях - а да добавим допълнителни услуги, които изискват системи ресурси, точно поради тази причина те са пожелание а не задължителни.

Поздрави.

В сегашното положение, лев няма да дам. Поради причина се махнах от форума.

Тогава каква е целта на участието ти в темата - махнал си се от форума, а всъщност си тук, предпочиташ да няма платена VIP група, а да се даряват пари, всъщност обаче лев не би дал, не даваш предложения за подобряване на екстрите за тази група, а само отправяш безпочвена критика. Ако това не е офтопик, то тогава не зная кое би било!

Здравейте, изобщо не разчитаме на дарения .. въпросът за тях беше повдигнат от вас. И идеята на ВИП акаунтите не е да се препитаваме от тях - а да добавим допълнителни услуги, които изискват системи ресурси, точно поради тази причина те са пожелание а не задължителни.

Поздрави.

kal, извинявай, ама какво им се оправдаваш? който иска да дарява - да дарява, а всеки, който не е наясно, да разбере най-после, че безплатен обяд няма. аз лично не приемам това, че хората с по-големи финансови възможности ще могат просто ей така да си купят престиж във форума, ама нейсе, щом сте решили, че по това трябва да се определят юзърите на "важни" и не толкова важни... а лично аз ще се задоволя само с едно обещание от твоя страна - че това с ВИП-овете не е първа стъпка към бъдещо пълно комерсиализиране на форума.

п.п. и искам да ти предложа на стари и верни потребители и на такива, които помагат в почти всяка тема, да им се даде тоя статус безплатно. те не са много, има-няма 5-6 човека.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.