Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Здравейте, не е оставено случайно и го няма за обикновените потребители - просто не сме сметнали че е прекалено важно за да го споменаваме.

Според мен е дори много важно, понеже така могат да се манипулират коментарите.

Затова трябва да го имаме в предвид обикновените потребители, за да няма грешки.

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• Отговори 279
  • Прегледи 36,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

Според мен е дори много важно, понеже така могат да се манипулират коментарите.

Затова трябва да го имаме в предвид обикновените потребители, за да няма грешки.

За това съм съгласен...Ако даден коментар в някоя тема бъде редактиран без това да личи,може да се измести центъра на темата в друга посока и да стане объркване....Моля някой да разясни?

Поздрави.

• Автор
  • Администратор

Здравейте,

Не е толкова страшно - не виждам от какви манипулации и световни конспирации се страхувате. Който се притеснява толкова силно съвсем спокойно може да отговаря на ВИП потребител цитирайки поста му. Така във вашия отговор се добавя и поста на потребителя и после колкото и да си редактира някой поста във вашия отговор го има във вид такъв, какъвто е бил.

Пак се търси теле под вола май .. ама не е там :) спокойно няма конспирации :angry22:.

Мислете в позитивни насоки и света ще е по - добър. например помислете за нови възможности и опции който да добавим за Вип потребителите - това очаквахме в тази тема ама тя се развива все в друга насока :beer11:

Една от идеите които обмисляме е да даваме доживотни email адреси от типа име@kaldata.com - базирани в Gmail и притежаващи цялата му функционалност, на закупилите си годишен абонамент - като след изтичане на абонамента пощата си остава функционална завинаги. Инфо: http://mail.kaldata.com/ Но това още се обмисля ...

Благодаря

Една от идеите които обмисляме е да даваме доживотни email адреси от типа име@kaldata.com - базирани в Gmail и притежаващи цялата му функционалност, на закупилите си годишен абонамент - като след изтичане на абонамента пощата си остава функционална завинаги. Инфо: http://mail.kaldata.com/ Но това още се обмисля ...

А това е наистина добро....Браво.

Идеята е добра. Но не всички могат(можем) да закупят абонамент за една година (аз, например, намирам начина на плащане за наудобен), възможно ли е услугата да е достъпна за всеки, който е бил VIP определено време?

Не искам да отнемам правото на личното ти мнение, но ме гложди отвътре да не те попитам, ти какви предложения би направил за по-добре измислени нововъведения?

Не съм мислил по въпроса, но ако аз трябваше да правя предложения щях да съм на мястото на някой админ. Искам да кажа, че ако зависеше от мене щях да мисля в тази насока, но ако ми дойде някаква идея ще я споделя!

Мислите ли, че на някого го интересува вашето мнение?! М?

Администраторите са си решили така и това е. А вас никой не ви задължава да плащате. Не разбирам, какво толкова се обсъжда.

Обсъжда се, защото темата е отворена. Ако не им трябваше нашето мнение щяха да я заключат, което всъщност може и да стане по-късно laugh.gif

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Не съм мислил по въпроса, но ако аз трябваше да правя предложения щях да съм на мястото на някой админ. Искам да кажа, че ако зависеше от мене щях да мисля в тази насока, но ако ми дойде някаква идея ще я споделя!

Обсъжда се, защото темата е отворена. Ако не им трябваше нашето мнение щяха да я заключат, което всъщност може и да стане по-късно laugh.gif

Темата е отворена да се обсъжда неща които биха потрябвали на някой евентуално срещу сумата която е дал и е станал VIP.За това е отворена,а не някой си да дойде и да мрънка що форума станал платен.

Ама верно много загубен народ броди из наще земи

Темата е отворена да се обсъжда неща които биха потрябвали на някой евентуално срещу сумата която е дал и е станал VIP.За това е отворена,а не някой си да дойде и да мрънка що форума станал платен.

Ами тогава нека в началото на темата да се уточни, че тука се очакват само положителни коментари. И който има отрицателно да знае, че мнението му не е важно, защото е причислен към "загубения народ, бродещ из наще земи"!

Всъщност раздела за VIP потребителите е за „неща които биха потрябвали на някой евентуално срещу сумата която е дал и е станал VIP“, а тази тема е за мнения по въпроса. Ала „незагубеният народ“ явно знае по-добре.

Темата не е да мрънкате защо е платена тази функция, защо има съкращение ВИП и дрън дрън подобни глупости. Темата е за предложения как тази функция да стане по.добра, по-примамлива и да помогне форума да се развива по-добре. Както и за въпроси от и към хората, ползващи тази функция на форума. Аз предлагам оффтопика от тая тема (мрънканиците) да се изтрие, че чак и мен почна да дразни.

Темата не е да мрънкате защо е платена тази функция, защо има съкращение ВИП и дрън дрън подобни глупости. Темата е за предложения как тази функция да стане по.добра, по-примамлива и да помогне форума да се развива по-добре. Както и за въпроси от и към хората, ползващи тази функция на форума. Аз предлагам оффтопика от тая тема (мрънканиците) да се изтрие, че чак и мен почна да дразни.

Ще поясниш ли кои постове са мрънцаници и кои са за изтриване?

Всеки има право на мнение което ако иска и е съобразено с правилата може да напише.Не ти ли се струва нахално да мислиш че тези с различно от твоето мнение са оффтопици и "трябвало да им се изтрие мнението".Айде всеки да напише така като теб и тогава на какво ще заприлича темата?

Че като те дразни не я чети ... все пак темата не е създадена само за ВИП. И обикновените потребители могат да изказват мнение. Могат да питат и т.н.

Не ми допада много идеята за ВИП потребители, не защото се заплаща , а защото , според мен е глупаво да има потребители , които да имат повече правомощия в сайта от други , освен ако не са от екипа на Калдата . От това , което прочетох разбирам , че ВИП-овете имат достъп и до специален форум, където само те ще избират нововъведенията в сайта и форума, което също мисля ,че е неудачно . Следователно останалите 100 и незнам си колко хиляди (примерно) немогат да бъдат съпричастни към това , което се случва (като изменения) , а само трябва да го приемат , де факто са "безгласни букви" : ) , ако не си платят .

Искам да кажа , че не съм против идеята да имаш допълнителни опции, но когато са свързани лично с твоя профил . Идеята за форум , в който да се гласуват и дискутират нововъведенията е страхотна, но да може да се прави от всеки потребител , а не от определена група от хора .

...От това , което прочетох разбирам , че ВИП-овете имат достъп и до специален форум, където само те ще избират нововъведенията в сайта и форума, което също мисля ,че е неудачно . Следователно останалите 100 и незнам си колко хиляди (примерно) немогат да бъдат съпричастни към това , което се случва (като изменения) , а само трябва да го приемат , де факто са "безгласни букви" : ) , ако не си платят ...

ToBy, за всички потребители на форума съществува раздел Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта, който може да се ползва напълно безплатно. Не виждам проблем в това, че т.нар. VIP потребители ползват един раздел повече от всички останали, чиято идея е същата, като на този, който посочих по-горе.

А дали се обръща същото внимание на мненията и предложенията в горепосочения радел както тези в раздела за вип потребители?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А дали се обръща същото внимание на мненията и предложенията в горепосочения радел както тези в раздела за вип потребители?

Да.

Никой не го поглежда.

Луд ли си? biggrin.gif

Че като те дразни не я чети ... все пак темата не е създадена само за ВИП. И обикновените потребители могат да изказват мнение. Могат да питат и т.н.

Ти въобще прочете ли какво съм написал или просто си мелиш по инерция? Написах, че темата е и за въпроси, но повечето мнения в темата са " ама защо има платена функция в калдата? ама как може такова нещо"

значи, всички, които са против ВИП-овете могат да млъкнат поне за една година, защото хора вече така или иначе са си платили 10 кинта за ранга и никой няма да се занимава да им връща парите. ае стига, баси темата безкрайна...

С тази тема се съобщава за събитие, за нещо което вече се е случило т.е. не се пита "може ли" или "искате ли". Системата PayPerView съществува и никой не се оплаква от нея. Имаш си стандартен пакет, имаш и допълнително платими екстри от които ако искаш се възползваш. Избора си е лично твой. Основно какво получава един ВИП според информацията дадена в първия пост на Калин:

Табелка Специален потребител под аватара си.

Тя обаче не показва дали си специален по кеш или по заслуги и това на мен не ми допада. Въпреки това, много се радвам, че такъв статут получиха безплатно хора в помощ на потерителите и с принос към сайта.

Възможност да съхраняваш до 1000 лични съобщения в пощата си.

Е те това е от полза за всеки който си разменя ЛС и иска да си ги пази. Мен лично би ме облекчило, че все съм на 96% и все трябва да избирам кое да изтрия, а не съм от пишещите често ЛС.

Специален различен цвят на ника ти, който те отличава от останалите.

Ами има положителен ефект, защото някой от потребителите които до скоро влизаха скрити, сега се показват. Светло синьото е избрано леко сексистки, води се за момченца, та трябва да има розовичко или лилавичко за момиченцата. А и какво му е специалното на този цвят като най-много ще са хората от тази група. Аз бих предпочела нещо наистина специално, пепел от рози, морско зелено, патешко жълто или друга екзотика. Последното е в рамките на шегата.

До 10 мегабайта пространство за прикачване на файлове.

Аз лично не разбирам нуждата от тази функция, но явно има хора които я използват. Всеки си има предпочитания, за тези които не качват в picvalley, imageshack или на друго общодостъпно място, това е вариант.

Използваш търсачката без да чакаш между честите търсения.

Не чакаш между честите изпращания на лични съобщения.

Няма съществена полза и смисъл за мен, а си падам нервак и търпението не ми е силната страна.

Възможност да отваряш и затваряш своите теми.

Възможност да изтриваш темите си.

Това ми е малко мъгляво и моля за разяснения. Важи ли за теми в които вече си получил отговори? Можеш ли да махаш паралелно и чуждите постове?

Възможност да създаваш теми с Анкети в тях.

Ей сега ще бъде зададен екзистенциалния въпрос кое е първо, яйцето или кокошката.

Възможност да прикачваш файлове към личните си съобщения.

Лукс. Ако не те мързи може да продължаваш да пращаш линкчета.

Достъп до специален VIP форум, в който можеш да се включиш в дискусии с администрацията на форума относно нововъведения и нови услуги касаещи целия сайт и форум.

Място на което да си изливате мъката, хем скришно - хем не толкова. Така като гледам сульо и пульо може да се рови там срешу 10 лева т.е. едва ли ще се обръща повече внимание на техните оплаквания. Поне се надявам това да не е причината да се пренебрегват мненията на останалите (като мен и ТоБи примерно). Ще видим доколко Дел е права в нейното "Да" или това бе само опит за популистко говорене.

Ще съм доволна, ако някой ми отговори на текста в червено, а ако вече е споменато - моля за насока. Така ще знам повече и ще мога да преценя дали услугата е приемлива лично за мен.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор
  • Администратор
Важи ли за теми в които вече си получил отговори? Можеш ли да махаш паралелно и чуждите постове?

Привет, да важи за цялата тема, ако е пусната от вас можете да я изтриете цялата заедно с отговорите в нея.

Поздрави.

Привет, да важи за цялата тема, ако е пусната от вас можете да я изтриете цялата заедно с отговорите в нея.

Поздрави.

Благодаря за експресния отговор. В тази връзка предполагам, че това важи за всички пуснати теми независимо от раздела, но важи ли и за теми пуснати преди датата от която си станал ВИП т.е. хипотетично, ако утре си платя ще мога ли да затривам мои си теми с дата на създаване примерно през 2008-ма година? Какви са ограниченията, ако има такива, при триенето на теми?

Поздрави!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор
  • Администратор
Благодаря за експресния отговор. В тази връзка предполагам, че това важи за всички пуснати теми независимо от раздела, но важи ли и за теми пуснати преди датата от която си станал ВИП т.е. хипотетично, ако утре си платя ще мога ли да затривам мои си теми с дата на създаване примерно през 2008-ма година? Какви са ограниченията, ако има такива, при триенето на теми?

Поздрави!

Привет

Никъде не сме споменавали, че ще можете да триете теми от 1-ви септември до 26 август, пуснати в дни когато е имало пълнолуние или частично слънчево затъмнение.

Написано е:

Възможност да изтриваш темите си. - няма значение кога са пуснати единственото условие да са пуснати от вас. При изтриване темата изчезва заедно с отговорите в нея - няма как да останат отговорите в нищото.

Поздрави

Привет

Никъде не сме споменавали, че ще можете да триете теми от 1-ви септември до 26 август, пуснати в дни когато е имало пълнолуние или частично слънчево затъмнение.

Написано е:

Възможност да изтриваш темите си. - няма значение кога са пуснати единственото условие да са пуснати от вас. При изтриване темата изчезва заедно с отговорите в нея - няма как да останат отговорите в нищото.

Поздрави

Така е, не е споменато, но можеше и да съм пропуснала подобен текст, макар и не свързан със споменатите явления или слънчевите изригвания. Затова питам в прав текст, да не се окаже, че мякъде между редовете е имало нещо с дребен шрифт. Смятам пояснението за важно, все пак тази възможност за мен е единствената от всички свързана пряко с власт и като се мултиплицира по броя на ВИП-овете има силата коренно да променя съдържанието на форума.

Лека вечер!

Така е, не е споменато, но можеше и да съм пропуснала подобен текст, макар и не свързан със споменатите явления или слънчевите изригвания. Затова питам в прав текст, да не се окаже, че мякъде между редовете е имало нещо с дребен шрифт. Смятам пояснението за важно, все пак тази възможност за мен е единствената от всички свързана пряко с власт и като се мултиплицира по броя на ВИП-овете има силата коренно да променя съдържанието на форума.

Лека вечер!

Това последното не ми се вярва :angry: . При изтриване темите отиват в раздел Затворени теми - Кошче и по всяко време могат да бъдат върнати, ако се установи, че са изтрити без причина. Ако някой потребител злоупотреби с правата си, те много бързо могат да му бъдат отнети.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.