Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

За това, че току-що с поредният баща на мъртво пияно момиче щяхме да станем на кълбо....Баси - налетя на бой, и ако не беше охраната - не знам какво щеше да се случи.

А момичето е на 13 - мъртво изстудено от пиене.

И що скача на бой? ohmy.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Какво, какво :huh:

И що скача на бой? ohmy.gif

Щото сме му "мъчили" детето.

Тя тая свиня крещеше като луда докато и слагах катетъра и я промивах. На 13 години, а е поне 60 кила :huh:

А татенцето нахлу в залата и тръгна да скача на бой.

Щото сме му "мъчили" детето.

Тя тая свиня крещеше като луда докато и слагах катетъра и я промивах. На 13 години, а е поне 60 кила :huh:

А татенцето нахлу в залата и тръгна да скача на бой.

Тцтцтц...нема се опрай тая държава :P

Каквито хората, такава и държавата .. дам... biggrin.gif Е и тука е така .. пияни заляни, баща ми като заместваше по едно време един приятел - тякасиметров шофьор, за една вечер две алкохолни натравяния .. и то момичета на по 14 години ...

сутринта, преди да дойда на работа, звъннах на колега, ама ми вдигна жена му, той си бил забравил телефона вкъщи. Сега се чудя да не би да съм му направила някой проблем...:wors:

сутринта, преди да дойда на работа, звъннах на колега, ама ми вдигна жена му, той си бил забравил телефона вкъщи. Сега се чудя да не би да съм му направила някой проблем...:wors:

Най-много да се разведат, а това значи, че си му направила добро.

Кво толко...

Най-много да се разведат, а това значи, че си му направила добро.

Кво толко...

те нямат брак :wors: ама може да му насолят главицата biggrin.gif

Мисля си за "Буратино, Буратино, Буратино..." biggrin.gif

И си мисля и че ми е мнооого забавно цяяяяяла сутрин... biggrin.gif

За вечерята с мъжа/момчето

biggrin.gif Аз ако исках да изляза с момче щях да го направя laugh.gif

те нямат брак :offtopic_s: ама може да му насолят главицата biggrin.gif

Що не допускаш варианта, че може да го питат "А бе къв беше тоя топъл, секси глас, който те търси сутринта..." и привечер да получиш покана за гости...

Що не допускаш варианта, че може да го питат "А бе къв беше тоя топъл, секси глас, който те търси сутринта..." и привечер да получиш покана за гости...

biggrin.gif а, не , благодаря. все още не искам ласки от други жени :wub:

а сега обмислям как да съединя едни столове и да подремна :offtopic_s:

а сега обмислям как да съединя едни столове и да подремна :offtopic_s:

Обади се на доктора да си вземе новите инструменти и кат дойде ще ти скове спалня 2,2 на 2 метра...

искам и закуска с кафенцето,но няма кой да я направи

...за родители, които лъжат пред децата си...и какво достойнтство биха имали същите... :wors:

Кооолко ме изнервят някои хора само като се сетя за тях... И все пак.. Мисли позитивно, мисли позитивно, мисли позитивно...

Сетих се за телефона пред сградата на плейбой... не знаех, че има специални телефони за.... такива неща :huh:

Боядисах най-сетне терасата. :rolleyes: Накрая малко се изложих, ама то така става..."власите се давят на края на Дунава"

Дали да пусна и втората пералня за деня с цветното пране, или да изчакам за утре ?

p.s свършило ми е кафето.

Боядисах най-сетне терасата. :rolleyes: Накрая малко се изложих, ама то така става..."власите се давят на края на Дунава"

Дали да пусна и втората пералня за деня с цветното пране, или да изчакам за утре ?

p.s свършило ми е кафето.

Мисля си, че първата има нужда от спасител :help:

А вторият от спасителка, носеща му кафе biggrin.gif

За какво да мисля пак :) Току що си оправих компа и пак модема се прецака :) Ся нямам нет вкъщи и трябва да вися у брадчеда ... Кога ще свършат тея мъки нз sad.gif Пфууууу

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

За какво да мисля пак :) Току що си оправих компа и пак модема се прецака :) Ся нямам нет вкъщи и трябва да вися у брадчеда ... Кога ще свършат тея мъки нз sad.gif Пфууууу

мн. кофти , Нинка .... Тоз модем от интернет доставчикът ли е , и ако е , искай да ти го сменят !

Успех!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.