Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Точно така беше-Когато исках да кракна някоя програма ми изписваше това съобшение.Но изтеглих Vista Manager(кирилица) и се оправих. Благодаря много за помоща все пак. :eek: А някой знае ли,как се прави Автоматично свързване на PPPOE под Виста,не мога да открия ясно да се пише за виста.Има обеснения но те нестават.

• Отговори 265
  • Прегледи 27,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
http://etsopc.data.bg/Software/Vista/Vista_BG_Phonetic_x86_and_x64.zip само не питай автора къде е файла или как да стигнеш до него не ми се рови за друг линк

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

1. използвай Thumbnails - избягвай използването на full-size снимки с %7Boption%7D таг-а

2. setup.exe...

• 3 седмици по-късно...

Аз имам следния проблем. Когато си инсталирах Vista-та, ме попита кой е моят език и аз казах "Български", сега ме поканва да вкарам нов ключ, понеже стария бил остарял, добре ама нали се зарежда на Български и немога да вкарам нищо. изписва ми "невалидем знак", а немога да обърна езика на англйски. Влязох в "safe mode", но липсва в контролния панел,"регионални и езикови опции". А иначе при зареждане ме подканва за ключ и неще да продължи.............. Хай-дявола, а помагайте сега моля. Благодаря

alt & shift по подразбиране е клавишната комбинация за смяна на езика

а за ключа.....ако нямаш оригинален заповядай от тук

alt & shift по подразбиране е клавишната комбинация за смяна на езика

Благодаря ама не става, това ми дойде на акъла :D , а за ключа си имам, купих си dell,на който махнах Вистата и си сложох XP, та вистата си ми стои...............

Редактирано от EU_BG_akademika (преглед на промените)

Здравейте! По погрешка си изтрих кошчето на проклетия му windows... някой знае ли как мога да го изкарам отново...

Здравейте! По погрешка си изтрих кошчето на проклетия му windows... някой знае ли как мога да го изкарам отново...

по същия начин както и на хр....

само пътя е по-различен

айде днес ще сме сериозни: Дясно копче на десктоп>Personalization>горе в левия ъгал бърху синьо-зелената лента търсиш Change desktop icons и от там си избираш каквото ти трябва.

по същия начин както и на хр....

само пътя е по-различен

айде днес ще сме сериозни: Дясно копче на десктоп>Personalization>горе в левия ъгал бърху синьо-зелената лента търсиш Change desktop icons и от там си избираш каквото ти трябва.

Йееее имам кошче :biggrin::whist:;) мерси много !

Здравейте! Днес баща ми като е сядал на лаптопа е направил нещо и сега едно 90% от нещата са с иконката на Internet explorer и ги показва като .lnk файлове.../не само програми ами и папки/ на някой да му се е случвало подобно нещо ? и да знае как да оправя нещата... OS VISTA ULTIMATE

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от kal (преглед на промените)

Не знам как се оправя това имах същия проблем но се оправи от самосебеси (поне така мисля)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, искам да попитам дали Windows Vista Home Premium съдържа Aero режима. Благодаря Ви предварително :(

Цитат:

"Windows Vista Home Premium е изданието, предлагащо по-голяма лекота на ползване, сигурност и забавления за вашия персонален компютър у дома и в движение

.............................................................

То започва с изумителния дизайн, който прави персоналния ви компютър все по-лесен за ползване от ден на ден. С Windows Aero, ще се наслаждавате на динамични отражения, гладко движещи се анимации, прозрачни стъклоподобни ленти с менюта и способността да превключвате между отворените прозорци в нова, триизмерна подредба."

Източник.

Имам няколко проблема с Виста при папките:

- Опцията "Cut" не ми работи и като влача някоя папка да я преместа в друга пак не става и трябва да ги копирам и след това да трия папката от предишното и място..

- Другият проблем е, че не мога да преименувам папки. Като натисна "Rename" и реша как да се казва, и вече натисна "Enter" ми изписва "The file or folder does not exist."

Благодаря предварително за помощта. :)

EDIT: Има и още един проблем. Като създада нова папка пак не мога да и сложа име, изписва ми същото както при преименуването..

Редактирано от Ledg (преглед на промените)

Здравейте! От около една седмица имам проблем с тъпият син екран. Опитах много неща и нищо не помага : last known good configuration; system restore; back up; windows update; инсталирах Vista SP2... и продължава да ми излиза. Инсталирах си WhoCrashed и там от анализа ми излезе: On Tue 17.11.2009 г. 17:04:34 your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0xA (0x2A, 0xC, 0x0, 0xFFFFF80001AB8D17) Error: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Dump file: C:\Windows\Minidump\Mini111709-01.dmp file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect, possibly the culprit may be another driver on your system which cannot be identified at this time. Ударете едно рамо, че превъртях вече и не ми останаха нерви :P Благодаря предварително! Конфигурация на лаптопа: Dell Inspiron 1545 Windows Vista Home Premium SP2 Celeron Dual Core T3000 1,8 GHz 4 GB RAM 64-bit Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

Здравейте. Един приятел ми каза, че след като си включи компютъра му изсписва следното: GRLDR is missing press any key to restart. Виждам, че нещо липсва, но незнам какво. Ако можете да ми кажетe от какво се е получило това и как да го оправя. Преинсталация на Windows или нещо друго. Благодаря.

какво е правил тоя grub там?

Ако питаш мен незнам. Ако може да ми кажеш как да го оправя този проблем?

Здравейте! Един много тъп вапрос...някой можели да ми каже от каде се настройва...звукът от микрофона да се чува през колоните в реално време :S

Здравейте. Опитвам се да си инсталирам NFS Carbon под виста, обаче ми изкарва съобщение, че нямам инсталиран DirectX. Като се опитвам да кача 10-ката ми излиза това съобщение. Някакви идеи от какво може да е?

post-49460-1259694046,7_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.