Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Благодаря ти. Пробвам с "правилния начин" с Recovery Manager-a да направя Recovery disc creation ама изплюва следното ” This computer does not have a drive capable of creating CD’s or DVD’s. Contact HP support.” Да кажа че записвачката си работи без грешка и записва всичко. Мерси.

• Отговори 265
  • Прегледи 27,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

дефинирайте "не иска"

shift+delete? какво показва системата когато опитвате да изтриете папката?

anngel на мен поне не ми идва никаква идея (от където и липсата на отговор), а като гледам и съфорумците май са в креативна дупка

аз лично си признавам че предпочитам първия начин - просто ми е по бърз

ДА пробвах и така но не става.Не се появява прозорец или нещо такова,нищо не се случва все едно не съм натиснала delete..

а след рестарт можете ли да пратите папката в recycle bin? ако да, какво(!) се случва когато изберете Empty the Recycle bin

а след рестарт

можете ли да пратите папката в recycle bin? ако да, какво(!) се случва когато изберете Empty the Recycle bin

И след рестарт не става.

Папката не иска да се прати в recycle bin.Натискам delete и нищо не става.

Ами няма да стане...

Ще трябва да преименуваш папката: Start -> Run и пишеш cmd. След това отиваш до мястото, където е проблемната папка с команда, например cd <име на мястото, където е папката>. После пишеш команда за преименуване на папката: ren "<тук използваш alt+0160>" <име на папката>.

Пример: ако папката се намира в desktop и се казва papka, защитена е с alt+0160.

Ето начина: Start -> Run -> cmd, после cd desktop и натискаш Enter. След това пишеш ren " " papka. Кавичките се използват, като първо се пише една кавичка, после се използва комбинацията alt+0160 (не съм пробвал, но може да стане и с alt+255, както е на видеото по-долу), затваря се кавичката и се пише името на папката. След това не би трябвало да има проблем с триенето.

Ето видео за ориентиране:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VEDM0U5StlU&feature=related

anngel на мен поне не ми идва никаква идея (от където и липсата на отговор), а като гледам и съфорумците май са в креативна дупка

аз лично си признавам че предпочитам първия начин - просто ми е по бърз

Оправих се - F11 след рестарт, казах му да направи нова инсталация на Виста-та, форматира С:, обаче при инсталацията ми наслага и всичкия софт който са заредили предварително (една камара глупости), та ми отне половин ден да прочиствам. Въпреки това пак не искаше да ми направи инсталационен диск с Виста - продължава да твърди, че ” This computer does not have a drive capable of creating CD’s or DVD’s. Contact HP support.”

Исках да си имам диск, но и този начин върши работа - само трябва да не трия Д: че всичко е там.

Здравейте! Имам нужда от помощ. Вистата ми дава една грешка наречена APPCRASH и не знам как да я оправя. Заради нея някои пдф файлове не ми се отварят и една програма ABBYY FineReader 10 не иска да работи. А доколкото знам си функционира коректно и е кракната. Благодаря ви предварително!

Ето какво ми показва когато даде грешката:

Firma con problemas:

Nombre del evento de problema: APPCRASH

Nombre de la aplicación: AcroRd32.exe

Versión de la aplicación: 9.3.0.148

Marca de tiempo de la aplicación: 4b309800

Nombre del módulo con errores: CoolType.dll

Versión del módulo con errores: 5.5.64.1

Marca de tiempo del módulo con errores: 4b3075de

Código de excepción: c0000005

Desplazamiento de excepción: 0002ffdc

Versión del sistema operativo: 6.0.6002.2.2.0.768.2

Id. de configuración regional: 3082

Información adicional 1: 2497

Información adicional 2: 9e99d43f5ba70ffb419cdef5d7457241

Información adicional 3: f0ba

Información adicional 4: 923bb9c22aff14c61faaab7d310260af

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Nombre de la aplicación: AcroRd32.exe

До колкото виждам имаш някакъв проблем с акробат ридъра, най-добре се опитай да го деинсталираш и да изчистиш регистрите. Малко късничко ти отговарям, но дано свърши работа.

Здравейте,бих искал да ви попитам,има ли за Windows Vista някакво обновление подобно на KB971033 за Windows 7.

Това е активатора за Win7, май върви и на Виста.
Пробвах рестартирайки го още преди месец може би. Инсталирах напълно различни версии, но продължава да ми дава грешката. А сега започна да ми я дава и при "Configurar a mi PC", когато компютъра ми се стартира и съответно ми иска затваряне на опцията. Главната грешка е една и съща, но името на апликацията е друго. Не знам какво да правя...:/

има ли начин да си направя цвета на папките прозрачен

Изстрих си кошчето от десктопа, къде на друго място го има, за да си го извадя пак

Дясно копче на десктоп>Personalization>горе в левия ъгал бърху синьо-зелената лента търсиш Change desktop icons и от там си избираш каквото ти трябва. всеки път се учудвам че още има хора дето сами си правят мизерии

Дясно копче на десктоп>Personalization>горе в левия ъгал бърху синьо-зелената лента търсиш Change desktop icons и от там си избираш каквото ти трябва.

всеки път се учудвам че още има хора дето сами си правят мизерии

Поредната мизерия ... след като затворя прозорец от експлорара ... дава ми рестарт за 20 сек... десктопа си стои, спира ми се уи фи то ..... и ми примигват иконите.......

а 2 рата мизерия е- минимизатора на мозилата започва да мига, рестора не работи.... а хикса не отбира... за да затворя или трябва да спра уи фито... да почакам, да се рестартира, или да използвам а show desktopa и да почакам да спре да се базика с мен !!!! чудо невиждано а :)

ПОМООООООООЩ дразни ме адски, а жената иска да зимам нов, а стария да си го бия в главата :)

:rolleyes::speak::cool:

То и аз от невероятно много време чакам за отговор, но никой не го дава. Надявах се на помощ, защото грешката на уиндоуса не мога да я намеря в самата система. Като че ли е несъществуваща, виртуална.

Поредната мизерия ... след като затворя прозорец от експлорара ... дава ми рестарт за 20 сек... десктопа си стои, спира ми се уи фи то ..... и ми примигват иконите....... а 2 рата мизерия е- минимизатора на мозилата започва да мига, рестора не работи.... а хикса не отбира... за да затворя или трябва да спра уи фито... да почакам, да се рестартира, или да използвам а show desktopa и да почакам да спре да се базика с мен !!!! чудо невиждано а :) ПОМООООООООЩ дразни ме адски, а жената иска да зимам нов, а стария да си го бия в главата :):cool: :cool: :speak: 0 колеги, супер гадно е ... помагайте........

Като си пусна таск мениджъра имам между 75-80 процеса които се изпълняват.Имам предвид нормално ли е да са толкова много? Колко би трябвало да са? Използвам няколко допълнителни програми но не мисля че цифрата трябва да е толкова висока. Какво ще кажете?

и 3000 да са процесите, важното е ОС да работи добре връзвате се за най-малките сламки като удавник съвсем нормално си е

Пробвах рестартирайки го още преди месец може би. Инсталирах напълно различни версии, но продължава да ми дава грешката. А сега започна да ми я дава и при "Configurar a mi PC", когато компютъра ми се стартира и съответно ми иска затваряне на опцията. Главната грешка е една и съща, но името на апликацията е друго. Не знам какво да правя...:/

Проблемът е породен от допълнително инсталирани шрифтове. Оправя се, след като се премахнат всички допълнително добавени шрифтове и евентуален последващ рестарт на компютъра. Естествено един шрифт обърква сценария, но няма как да узнаеш кой е точно, освен ако не деинсталираш шрифт по шрифт, докато не откриеш черната овца в стадото.

Проблемът е породен от допълнително инсталирани шрифтове. Оправя се, след като се премахнат всички допълнително добавени шрифтове и евентуален последващ рестарт на компютъра. Естествено един шрифт обърква сценария, но няма как да узнаеш кой е точно, освен ако не деинсталираш шрифт по шрифт, докато не откриеш черната овца в стадото.

Благодаря ти, страшно много! Малко по-малко ще се заема с това. Но само че как да различа инсталираните шривтове от тези, които си принадлежат принципно на Уина?

• 2 седмици по-късно...

Използвам Vista Home Premium и имам следния проблем. Когаам да променя данните на някоя песен в details panel(панела отдолу) не се показва никаква информация ,а при опит да напиша нещо ми излиза грешка 0x080то се опит004005:Unspecified error. Това се повтаря ври всяка песен. При опит да променя данните през Windows Media Player те се променят, но само там. Преди всичко си работеше нормално, къде може да е проблема. Благодаря предварително. :lol6:

Искам да ми помогнете сложих си виста и сега клавиятурата ми е рабъркана Някой мове ли да ми даде българска традиционна фонетика

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.