Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Здравейте!Айде предложете някоя добра тема(theme) за виста.Ако може дайте линк и инструйций как да я сложа .. :P

Редактирано от Минков (преглед на промените)

• Отговори 265
  • Прегледи 27,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

теми колкото искаш в deviant art вариант 1: ползвате обикновенните theme който сменят само цвета на прозорците и тапета (в много редки случаи и някой звуци) варант 2: инструкциите са същите като за хр - пачвате си системните файлове, копирате нужното по директориите и избирате желания стил стига да не ви мързи можете да си намерите достатъчно теми

• 1 месец по-късно...

здравеите,проблема ми е следния :

когато се опитвам да инсталирам нещо или да сменя темата(визуалния стил) се ми изкарва някаква грешка ще фаиловете за които ми дава грешка нямат права или нещо такова ето снимка (грешка ми опит за смяна на стила) :

Публикувано изображение

имам пълни права на цялата Windows папка с Take Ownership и с десен бутон > proparties > Security :

Публикувано изображение

с Windows Vista Home Premium 32 bit ,3 gb ram памет 2.00 GHz

до колкото съм чел темите в форума знам ,че има мн разбирачи и моля,помагаите :biggrin:

Само да те питам: като влезеш с админ-акаунта пак ли имаш този проблем? Вистата каква е? От оригинален диск или от някой торент? Да си слагал някакви пачове или нещо подобно за смяна на темите?

Само да те питам: като влезеш с админ-акаунта пак ли имаш този проблем? Вистата каква е? От оригинален диск или от някой торент? Да си слагал някакви пачове или нещо подобно за смяна на темите?

Аз съм с админ-акаунта ,вистата е от оригинален диск с всички програми на toshiba само че диска съм го загубил някаде,бях свалял теми от deviantart.com и бях правил нещо с vistaglazz бях сменил и фаиловете за темите в system32 : uxtheme ,themeui и shsvcs само че сега пак ги върнах оригиналните фаилове които си бяха и свалих vistaglazz и изтрих всички теми от c:windows/resources/themes само оставих оригиналните на windows и пак ми дава грешка.

А сега,като се опитах да деинсталирам една програма ми даде същата грешка само че не с rundll32.exe а с нещо друго което е от папката на програмата,

освен тази на снимките грешка ми дава и още една при инсталация например на winrar или др програма ,пише Acces is denited .

Аз съм с админ-акаунта ,вистата е от оригинален диск с всички програми на toshiba само че диска съм го загубил някаде,бях свалял теми от deviantart.com и бях правил нещо с vistaglazz бях сменил и фаиловете за темите в system32 : uxtheme ,themeui и shsvcs само че сега пак ги върнах оригиналните фаилове които си бяха и свалих vistaglazz и изтрих всички теми от c:windows/resources/themes само оставих оригиналните на windows и пак ми дава грешка.

А сега,като се опитах да деинсталирам една програма ми даде същата грешка само че не с rundll32.exe а с нещо друго което е от папката на програмата,

освен тази на снимките грешка ми дава и още една при инсталация например на winrar или др програма ,пише Acces is denited .

Предлагам ти следното: ако ти е влючен System Restore и имаш точка отпреди да почнеш да "разкрасяваш" ОС, спаси си файловете, които ти са по-важни на външен носител или си ги качи в докс.бг и възстанови с-мата преди тези проблеми! Ако всичко ти е успешно, свали си програмата Vista Manager и с нейна помощ можеш да смениш иконите на основните папките, иконите на файловия тип и още други! Така ще ти бъде по-малко омазана Вистата, а и този проблем с Acces is denited е един от малкото проблеми, които можеш да имаш с пачването на системните теми! Успех!

Предлагам ти следното: ако ти е влючен System Restore и имаш точка отпреди да почнеш да "разкрасяваш" ОС, спаси си файловете, които ти са по-важни на външен носител или си ги качи в докс.бг и възстанови с-мата преди тези проблеми! Ако всичко ти е успешно, свали си програмата Vista Manager и с нейна помощ можеш да смениш иконите на основните папките, иконите на файловия тип и още други! Така ще ти бъде по-малко омазана Вистата, а и този проблем с Acces is denited е един от малкото проблеми, които можеш да имаш с пачването на системните теми! Успех!

пробвах се,но запецна (всичко вървеше по план ,но никакво мъдане изведнъж попринцип много барзо ми го прави restore,но сега ми се стори много бавно рестартирах го и ми пише ,че немоше на се направи restore защото Acces is denited ! :idea::beat::):no-no:

Това ме кара да мисля ,че нещо правата се бъркат на фаиловете и на папките или нещо такова и май няма как да се оправи :(:)

Забравих да добавя още нещо,че като взимах права над цялата win Папка за някои фаилове ми пишеше acces is denited ... ще се опитам да имам права и над тях ...

пробвах се,но запецна (всичко вървеше по план ,но никакво мъдане изведнъж попринцип много барзо ми го прави restore,но сега ми се стори много бавно рестартирах го и ми пише ,че немоше на се направи restore защото Acces is denited ! :idea::beat::):no-no:

Това ме кара да мисля ,че нещо правата се бъркат на фаиловете и на папките или нещо такова и май няма как да се оправи :(:)

Според мен не остава друг вариант освен преинсталация, но при положение, че си изгубил диска става интересно! Ако си намериш live cd пробвай да направиш поправяне на ОС! Ако и това не помогне...преинсталация! Но нека и някой друг колега да си даде мнението! Успех!

krisobgto, Vista-та ти се е "омазала" :) . Поправката ще бъде трудна, и не е гарантирано, че ще бъде и успешна. Намери си диск с ОС, драйвери, и преинсталирай.

ОК ,Благодаря ви за това че ми помогнхте с вашите мнения ,скоро ще слaгам win 7 само трябва да си намеря диск с програми за toshiba и др . :crying10:

Редактирано от krisobgto (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Толкова много мнения са че не зная кога ще ги изчета а междувременно да попитам каквото ме интересува. Кирилизирах си Вистата но не ми чете субтитрите. Много неща всъщност ми излизат на "маймунки". За субтитрите пробвах различни плейъри и варианти но си мисля че проблема е от системата, може би е нужно още нещо специално за гледане на филми? Ще съм благодарна ако ми обясните...

в Regional and Language в таб Location изберете България и в таб Administrative в секцията language for Non-unicode също

• 2 години по-късно...

zdreveite vijdam che ima tema na windows vista az izkam da popitam kak moga da sloja aero na win vista 

molqvi pomognete :(

eto i snimka kak izglejda molq vijde 6te vi pomogne :)

post-341714-0-15463000-1379177266_thumb.

zdreveite vijdam che ima tema na windows vista az izkam da popitam kak moga da sloja aero na win vista 

Тоя бълвоч само в чата :) прочети правилата

dobre samo v chata

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.