Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

ако подобно съобщение излиза от сетъпа на самата игра (а ЕА обикновено ги правят така) се инсталира независимо то това с какъв Дх е оборудвана ОС

• Отговори 265
  • Прегледи 27,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това излиза от сетъпа на DX, а играта ми казва, че нямам инсталиран DX 0 (нула) и да посещавам сайт да си го тегля.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3 кк посещавай.... какво става при стартиране на играта след завършване на инсталационния процес без да са извършвани действия отнасящи се до Дх?

Инсталацията на играта прекъсва, когато ми изкарва оня екран.

• 2 седмици по-късно...

Здравеите, бихте ли ми казали как да преинсталирам вистата ми, като лаптопа ми е закупен от Англия и нямам диск (не съм правил бакуп)! :)

Здравеите, бихте ли ми казали как да преинсталирам вистата ми, като лаптопа ми е закупен от Англия и нямам диск (не съм правил бакуп)! :toboggan:

Може да провериш тук, но можеше и гугъл да ползваш? :P

Как да забраня достъп от 1ния юзер към другия ?? смисъл от гост към администратор?

Здравейте, ще започна с това, че съм с Windows Vista Home Basic и имам един много сериозен проблем, още от 1 година. С лаптоп съм и понеже племенникът ми имаше оригинален инсталационен диск на Vista, ми го инсталира. В началото всичко вървеше много добре, без да ми е правила никакви проблеми, но след 30 дни вече не можеше да стартир WINDOWS, защото ми искаше product key. И така въведох този който беше на гърба на инсталационния диск, но не ми го прие и ми даде две възможни опции - да закупя оригинален код от интернет или да стартира Windows за ограничено време с ограничени опции. В интернет, от различни форуми и други сайтове търсих най- различни кодове за Виста, но всички не успяха да направят нищо. Ако някой знае нещо повече по този въпрос без да се налага смяна на операционната система с друга, го моля искрено да пише как мога да оправя този проблем. Важно ми е, защото на Вистата имам едни много важни файлове и папки иначе досега да бях си сменил ОС с друга . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Еехххх... виста,лупих си лаптоп преди около 8 месеца с готова инсталирана ОС (windows vista home basic sp2) в началото беше кеф много готина система слет около 4 месеца се збъгяса тотално но си струваше слет вистата сложих XP но като си бил веднъж с хубавото после с ХР някак си не върви канех се да си я инсталирам пак но прес това време излезе седмицата та сега съм с Windows 7 i Ubuntu ако може някой да ми даде линк за активатор на виста или някакбо ключе ще е супер

Искам да питам колко заема инсталирана виста,защото смятам утре да я инсталирам :>

Ако говорим за Ultimate - 9Гб.

Искам да питам колко заема инсталирана виста,защото смятам утре да я инсталирам :>

Лично аз ти препоръчвам седмицата защото самата виста ми развли иначе разваленото добро мнение за win os и M$, но твой си е избора!

На лаптопа си съм с vista и имам един вечен проблем.Много досаден , не винаги се появява.При включване на компютъра (от слееп мод) нямам връзка с интернет , по точно пише ми limited connectivity или local only.За да се оправи трябва да дам repair , появява ми се reset internet adapter(когато го рестартирам ръчно от копчето до power-a не става нищо трябва от repair менюто) цъкам го ,но то казва не е това и ми предлага auto set ip цъкам го и се оправя.Този проблем е в 75% от случайте в който си пускам лаптопа.Това е само към моя рутер , когато се закача на съседа на рутере нямам проблем.Има ли нещо общо с настроиките на рутера защото е отвратително досадноо това. ?

• 2 седмици по-късно...

Имам един доста голям проблем и се обръщам към Вас с молба за бърза помощ. Моята шефка ползва лаптоп Sony с Windows Vista Home premium По рано през деня се опитах да инсталирам Radmin 3.3 но нещо се обърка с правата за запис и четене и реших да му дам да се ресторне на по-ранна дата. Тъй като Вистата е на Български не съм убеден дали му дадох и точната опция за рестор. Изгасна и след това се появи съобщение “Моля изчакайте докато вашите файлове на Windows се възстановят. Възстановяването на системата се инициализира. Това съобщение стоя 1 час. След това се опитах да го изгася от копчето, но при всяко ново включване пак се появява и не може да изчезне. Дали е възможно да ресторва бекъпа няколко часа? Какво мога да направя? Нямам диск с Вистата наоколо? Моля помагайте. Утре лаптопа трябва да работи!!! Дали направих грешка, че го изгасих от копчето 4 пъти? Ако намеря Друга Виста дали мога да оправя нещата? Благодаря ВИ!

Здравейте. Инсталирах си Vista Ultimate SP2, но не мога да я направя на български, а уж бил включен във SP1. Имам и проблем с Run As - не мога да разбера защо когато искам да изпълня програма от друг потребител, ми излиза само “Run as Administrator“. А имам още два акаунта със администраторски права. Ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен.

• 5 седмици по-късно...

Здравейте,бих искал да ви попитам,има ли за Windows Vista някакво обновление подобно на KB971033 за Windows 7.

<P> има(ше) но от доста дълго време вече никой не му обръща внимание</P><P>ако не забравя ще едитна номера после<BR></P><BR><BR><BR><BR>

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Aquaris,ще съм ти благодарен ако напишеш номера. :)

Някъде прочетох,не знам доколко ще излезе вярно,но обновление KB971033 щяло да работи доста успешно и под Windows Vista.

Добре де, щом толкова искаш да си провериш windows-а, защо не влезеш в сайта на МС и да си го провериш? Ето ти линк към него. http://www.microsoft.com/genuine/default.aspx?displaylang=bg Ако го нямаш въпросния ъпдейт, сайта ще те подкани да си го изтеглиш. След което го инсталираш и си правиш проверката.

Редактирано от penmark (преглед на промените)

Някъде прочетох,не знам доколко ще излезе вярно,но обновление KB971033 щяло да работи доста успешно и под Windows Vista.

нищо чудно - все пак говорим за почти 1 и съща платформа

но поживеем-увидим

Бях задавал въпроса в друга тема... Вистата е била preloded и нямам никакви дискове, от къде да дръпна инфото (какви папки да търся)за да мога след формат да инсталирам същата. Понеже е оригинална с номера и т.н. и мога ли със SN който имам да инсталирам друга виста и да си продължи да си е оригинална? Vista home premium е(друго инфо не откривам), и не намирам от къде да я дръпна. Намерих Windows Vista Home Premium x86 SP1 OEM. Ще стане ли тази, понеже мойта нямам представа дали е OEM и този SP1 вграден, пречи ли? Или да дърпам някаква 7-ца? Мерси.

мързелив пиратски начин: MSDN в маймунда>използваш кода залепен по корпуса на лаптопа>триеш сервизния дял понеже и без това не е нужен (*заб: да, остава си оригинална.... ... ) правилен начин: създаваш си back-up дискове следвайки инструкциите приложени с лаптопа и пак според тях възстановяваш системата до първоначалното и състояние

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.