Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии относно романа

Featured Replies

Да се отчета и аз. Наистина редакцията отне повече от предвиденото, не само заради бурята в София, но и заради някои мои ангажименти. Знаете как е, точно когато ти трябва време, не ти стига. Благодарим за търпението!

Не мога да не отбележа, че и аз като Петето, прекарах много приятни мигове пред лаптопа. Мила, беше удоволствие за мен съвместната ни работа, наистина се сработихме отлично. ;)

Надяваме се и вие да сте доволни от резултата. В по-горния пост е пояснено, че на места сме внасяли допълнителни подробности, изглаждали сме определени неточности. Все пак сме много пишещи и е нормално. Аз лично си позволих да внеса нов елемент в персонажа на Девлин. Щом прочетете, ще видите, че съм намекнала как преди време се е опарил от любовта. Реших, че е интересна идея, някак преди това липсваше интрига в отношенията на втората ключова двойка в романа. А така ще може да се разпише сюжет, в който Девлин трябва да преодолее съмненията си относно любовта. Надявам се, че одобрявате. Освен това сме смекчили характера на Доминик. Доколкото успяхме да разберем от дискусиите тук, това е общото желание, оставяме на вас да я развиете в посоката, която искате. Обърнахме малко внимание и на Бриана, а към държанието на Кристофър сме добавили по-голяма обосновка. За враждата между Алекс и Монтбар сме намекнали само, смятам, че вече в хода на действието ще може да се напише с подробности за какво става дума.

Та това е! Четете и коментирайте, все пак вие ни сложихте на този пост и трябва да отсъдите как сме се справили. Публикувано изображение

• Отговори 461
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• lost_prophets
    lost_prophets

Не знаех, че има вероятност от кулинарски атаки тук За по-сигурно ще изровя отнякъде една каска, че от тефлоновите тигани и тенджери разправяли "Как болиии" За самия роман- даже смятам

• lost_prophets
    lost_prophets

Бледата лунна светлина призрачно се прокрадваше през големите прозорци на спалнята, любопитно изучавайки луксозната обстановка на помещението с настоятелен поглед. Пълноликият, месест лунен кръг сякаш

• Мен ме навести малко вдъхновение, и реших да го уплътня със старите ни познайници. Пускам сцената си тук, за да може да се коментира: "Скоро младата двойка напусна покоите си, за да потърси подходящ

Момичета :)Публикувано изображение спавилисте се чудесно.Малко ме е яд че аз не успях да се спаравя толкова добре.

Надявам се скоро да пиша, но анганжиментите ми тази седмица са жизнено важни.Предтои ми кандидат студентски изпит и за това само ще чета.Поздрави на редакторите :beer::wors:

Божичко,какво да кажа,думи нямам...Превъзходно е,направо съвършено,истинско бижу :) Пете,Тихи..просто сте уникални...не можете дори да си представите колко ме развеселихте и удивихте..Възхитена съм...и съм страшно впечатлена.Продължавайте в същия дух..пожелавам ви музата никога да не ви напуска..и да знаете,че се гордея с вас :P

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

станало е наистина страхотно,плавно се преминава от една в друга сцена както всички искахме,поздравления за нашите редакторки,много ми харесва Публикувано изображениеПубликувано изображение

е аз малко съм разочарована,защото моята сцена е изцяло преработена и няма нищо общо с написаното от мен,но щом така са решили редакторките ни добре

Супер!!!

Не знам какво друго да кажа за страхотната ви работа - чудо и приказ момичета направо не мога да му се нарадвам! Наистина доста добре сте се сработили вие двамката - страхотен екип, страхотна работа! Публикувано изображение

Хиляди благодарности и на двете ви за труда и поздравления за превъзходната редакция ;)

Сцените са красиво изпъстрени с неоттегчителни и нужни подробности за обстановката, преминаването между сцените е плавно, отвърдили са се характерите на героите, характера на Доминик се е посмекчила и Мия доста добре е влязла в хармония и е направила така че да видим каква любяща съпруга и майка е била в миналото - поздравления и за теб Миа ;)

Доминик се е посмекчила и Мия доста добре е влязла в хармония и е направила така че да видим каква любяща съпруга и майка е била в миналото - поздравления и за теб Миа ;)

Съгласна! Браво Миа, много ми хареса цялата сцена и адски се радвам, че Доминик ще е с положителна роля, направо ми се плачеше за нея, като я гласяхме за злодей! Изобщо и как се връщаш назад във времето е много яка идея, следващото включване!

Благодаря ви,радвам се,че ви хареса ;) Вече си казах мнението за редакцията,нямам повече думи да опиша колко ми хареса.Романът обещава да се превърне в нещо божествено просто :) Давайте момичета Публикувано изображение

станало е наистина страхотно,плавно се преминава от една в друга сцена както всички искахме,поздравления за нашите редакторки,много ми харесва Публикувано изображениеПубликувано изображение

е аз малко съм разочарована,защото моята сцена е изцяло преработена и няма нищо общо с написаното от мен,но щом така са решили редакторките ни добре

Маги, когато стигнахме до разговора в библиотеката, преценихме, че ще е най-добре да се напише един общ спор, а не отделни, тъй като беше малко хаотично, а общия разговор разкрива много повече подробности. Това наложи почти пренаписване на целия разговор, за да се включи всичко, което беше разпростряно в три поста. А и промените в предишните сцени изискваха по-различни реакции на героите. Въпреки това сме запазили всичко под някаква форма, например момента, в който Алекс защитава Бет го има, просто е изместен напред в разговора.

П.С. Миа, сцената ти е трепач, останах очарована. Нямам думи! ;)

е аз имам предложение най вече към Мия,мила няма ли да е по добре ако Кат И Бет говорят с майка си на "ти" вместо на "вие",някак си облика и на добра майка обичаща децата си преди,не се връзва с това да ги е карала да си говорят на "вие",малко е студено :rolleyes: иначе сцената е много сладка,особено със спомените в началото,супер е !

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

С риск да се повторя, момичета вие сте невероятни. Призванието ви е да пишете. Редакцията се е получила толкова добре, че едва познах романа. Всичко е плавно и свързано и някак завършено, все едно го е писал един човек. Няма начин някой да не е останал разочарован но резултата е такъв, че си заслужава. Единственото което ме притеснява, е че се е получило толкова добре, че не смея да се включа за да не объркам нещо.

Единственото което ме притеснява, е че се е получило толкова добре, че не смея да се включа за да не объркам нещо.

Не мисля че трябва да се притесняваш от подобно нещо. Последното, което сме искали с Тихи е да ви откажем от писането, единственото, за което апелирам е да се придържаме към написаното до сега, за да не се получават разминавания. Както сами видяхте, продължението на Миа се получи страхотно, така че давайте по-смело. И съвет от мен, ако наистина те е страх да не би идеята ти да не се хареса, задай я в дискусията и ще я обсъдим :) Успех!

kristi_34 моето мнение е повече от положително. Много ми хареса сцената, забавна, в пълен унисон с предишните, с повече подробности, а това за Дерек направо ме изкефи, дефакто появява се още едно разклонение на романа. Само едно нещо, това за скиците на роклите, не ми се връзва с присъствието Алекс и Дев, това е по-скоро за посещението при най-известната шивачка в града. ;)

В обобщение, аз съм твърдо "ЗА", да видим мнението на другите момичета. Публикувано изображение

П.С. Това е жестоко:

"- Мисля, че причината не е в мен а в тясната рокля която си облякла – продължи да я дразни той – корсажът ти е толкова стегнат, че очаквам гърдите ти да изскочат всеки момент." ;):baby::super:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Радвам се, че ти харесва. Ако имаш идея с какво да заменим скиците веднага ще го редактирам. Исках да ги уединя двете майки а не ми хрумна друга причина, може би покани за сватбата...

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Радвам се, че ти харесва. Ако имаш идея с какво да заменим скиците веднага ще го редактирам. Исках да ги уединя двете майки а не ми хрумна друга причина, може би покани за сватбата...

Става, общо взето всичко, друго което касае подготовката е подходящо, поканите, място за венчавката, гости, храни, напитки...каквото ти душа иска :blink:

Редактирах го, и ако го харесваш така може да го преместиш. Благодаря ти за помощта.

Съжелявам, но нямам такива компетенции, за това трябва да се обърнеш към Хеси :blink:

Мда, сценката е доста пикантна. Харесва ми как Бет излива чая върху Алекс. Единствената ми забележка е реацията му. Някак си очаквах нещо по пламенно, като например "Алекс подскочи с проклятия на уста. Тази малка вещица се опитваше да го осакати ли?! - Да не си полудяла, за Бога! - изръмжа той насреща й, осъзнавайки, че изглежда нелепо с мокри панталони. - Но аз се извиних! - овърна му тя с лукава усмивка. - Не се захващай с мен, мила, ще останеш неприятно изненадана! - Заплахата не остана тайна за никого, тъй като младият мъж почти я изкрещя, след което се обърна на токовете си излезе от стаята като ругаеше под нос." Ох, извинявай, оплеснах се. Просто на мен някак не ми върви Алекс да я обвинява, че го е направила нарочно. Сякаш по-добрия вариант е нападателния. Това е мнението ми.

Тихи благодаря ти за редакцията. Много ми хареса и я вмъкнах. Аз съм ти голям фен, много ми харесва стила ти. Надявам се, че сега когато и на двете с Петето ви харесва мога да я преместя в романа докато някой друг не е писал след Миа.

Тихи благодаря ти за редакцията. Много ми хареса и я вмъкнах. Аз съм ти голям фен, много ми харесва стила ти.

Надявам се, че сега когато и на двете с Петето ви харесва мога да я преместя в романа докато някой друг не е писал след Мия.

Изчервих се, благодаря за комплимента. :speak: Не виждам защо да не я пуснеш сценката и се радвам, че ти е харесало малкото ми вмешателство. Публикувано изображение

е аз имам предложение най вече към Мия,мила няма ли да е по добре ако Кат И Бет говорят с майка си на "ти" вместо на "вие",някак си облика и на добра майка обичаща децата си преди,не се връзва с това да ги е карала да си говорят на "вие",малко е студено :brick wall:

иначе сцената е много сладка,особено със спомените в началото,супер е !

Маги,диалога е написан така като знак на уважение на дъщерите към майката :nono: ,защото доколкото аз знам хората( и по-конкретно благородниците) по онова време са си говорили на "вие",дори да са много близки,поне в повечето случаи :) Не мога да бъда сигурна за това,естествено,но имам чувството ,че съм права :P Ако греша поправяйте ме :) ..та затова съм го написала така - да е по-автентично :P Ако желаете ,разбира се, ще го коригирам..за мен няма проблем :)

kristi_34,много хубаво се е получило..доста забавно и оригинално... Имаш талант със сигурност :) Единствената ми лека забележка е за това "г-жо"...някак си не ми върви да наричаме една херцогиня - госпожо,все пак титлата "Херцог" е много високо в йерархията - непосредствено след "Принц" и затова си мисля,че е по-подходящо да се обръщаме към Бриана с "Ваша Светлост" :) Просто изказвам мнение :)

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Радвам се че ти е харесало Миа, ще го оправя това г-жо. Мен единственото което ме е подразнило до сега е едно изречение в началото - невероятни чувствени устни, толкова красиви и привлекателни, че Бет се зачуди, какво ли ще стане ако прокара езика си по тях. За невинно момиче ми звучи прекалено дръзко това с езика. Но зависи от гледната точка.

Да,тук ще те подкрепя...наистина не е подходящо за невинно момиче...Достатъчно е,че Бет го гледа като "мераклия младото си слугинче" - това беше размазващо просто Публикувано изображение ,освен това е много точно и супер намясто :) Все пак е младо неопитно момиче,което само преди година излиза в обществото и е нормално при срещата с такъв мъж да го зяпа и оглежда...и според мен трябваше да спрем дотук,защото мислите за езика й върху устните му са по-подходящи за брюнетката от спалнията (Розалин) :) Това е моето мнение...Ето Пете,искаше критика и най-накрая намерих за какво да се хвана :P Сега само да не се обидиш,че ще се разтроя :)Публикувано изображение

Много се радвам,че темата отново е отворена и можем да пишем...Виждам,че през последните дни има малко хора във форума и някак си е едно мудно и заспало :computer8: Силно се надявам скоро да поправим това и да си продължим хубавото романче :)

Мен единственото което ме е подразнило до сега е едно изречение в началото - невероятни чувствени устни, толкова красиви и привлекателни, че Бет се зачуди, какво ли ще стане ако прокара езика си по тях. За невинно момиче ми звучи прекалено дръзко това с езика. Но зависи от гледната точка.

Веднага обяснявам, тъй като аз съм го писала. Тя си е невинна, но до сега никой мъж не й е правил впечатление, и според мен освен да се възхити на красотата му, тя трябва да изпита и по- как да кажа, плътски желания към него. Едва ли може да се каже, че не е виждала други привлекателни мъже, та ние дори Монтбар сме го описали като красавец, обаче само "избрания" ще предизвика подобно усещане. Не знам дали ти е направило впечатление в други книги, но главните героини реагират доста остро на "ухажването" на други мъже, обаче когато става въпрос за главния, привличането става неудържимо, дори и на пръв поглед да се отблъскват един друг. Точно от непозната реакция на тялото й, трябва да звънне камбанката, която съобщава: "Аааа значи това ще е двойката". Поне така аз го виждам.

Миа в никакъв случай не бих се засегнала, тъй като си позволявам да отправям критика, би било смешно, да се обиждам при такава, насочена към мен. Дори напротив, до края на вечерта ще се постаря да редактирам въпросният цитат. :)

kristi_34 поздравления мила, доста хубаво и забавно и яко се е получило, май и ти имаш призвание а и нюх за писане а :P Момичета за сега макар и мудно върви доста добре, чета с удоволствие (но май нещо не е наред с мен - въртят ми се сцени в главата а не мога да ги събера в едно и да пиша :angry:) Не мислите ли че трябва да се вмъкне и една сценка за Монтбар, веднага след деня на бала как с размазана физиономия чете за годежа във вестника, побеснява и се точи по наште??

kristi_34 поздравления мила, доста хубаво и забавно и яко се е получило, май и ти имаш призвание а и нюх за писане а :speak:

Момичета за сега макар и мудно върви доста добре, чета с удоволствие (но май нещо не е наред с мен - въртят ми се сцени в главата а не мога да ги събера в едно и да пиша :)) Не мислите ли че трябва да се вмъкне и една сценка за Монтбар, веднага след деня на бала как с размазана физиономия чете за годежа във вестника, побеснява и се точи по наште??

Това е идея, не ми е любимец, но пък съвсем го изключихме от картинката след побоя. А аз самата съм в лека творческа почивка, ех как звучи само. Че то от редактиране и т.н. малко се поизхабих, трябва да се заредя с вдъхновение. Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.