Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Цял предиобяд се разправях с майки, които висят под прозорците ми (на 1-я етаж съм)...Тъкмо ги укротя... се показва една глава, писква едно, след него останалите...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Хм, за хубави неща си мислиш значи :wors:

Аз пък мисля, да си ходя от работа вече ;)

И ти за хубави работи си мислиш ;)А аз отивам на работа....

Паркирах на 4 преки от нас! На четири! ;)

Рекорда ми бе 3, но ме принудиха да го подобря.

И ти за хубави работи си мислиш ;)А аз отивам на работа....

Мисля си, лека и спорна да ти е...

Юле, има още на къде ;):wors:

и аз мисля да си ходя :baby:

Юле, има още на къде :baby::tease:

Има, да. Сега спирам на 300 м. от нас, но до крайните квартали има-няма 15 километра. laugh.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Пак я втасахме. Дано между капките не е много тясно.

Днес са решили да ме побъркат явно с глупави оплаквания.

А утре ще има събрание на съвета за антикризисните планове :baby:

Дежурството свърши ,уморен, но само лекичко ядосан си предадох смяната и си заминавам в къщи.

Точка.

Доктора вече не го мисля, той трябва да си е в къщи и да са му направили салата.

Ама, Юлето, ако почне да паркира на 15 км. от къщи,тогава вече сериозно мислене ще падне ;)

Аз си мился... за Любов. За това, колко красива може да бъде и колко жестока. За това, че дори, когато откриеш "другата си половина" - не означава, че животът ти ще бъде само песен и красота. Защото дори и да осъзнаваш, че си открил смисъла на живота си, този смисъл не е разбрал и преобръща всичко с краката нагоре. Ето за такива мрачни и обезокуражаващи неща си мисля. Любовта е Болка. Дори, когато сме "най-щастливи", всъщност сме нещастни. И защо?! Защото в тези прекрасни моменти нашият "обременен" мозък ни пуска неприятни сигнали, с които ни напомня, че няма вечно щастие. И ако днес Животът е прекрасен, не очаквай да е такъв и утре.

А, не си мислете, че съм нехилистично настроена към живота си. Напротив. Болезнен оптимист съм, но дори и ние, оптимистите, понякога биваме "удряни" от песимизма.

Аз си мился... за Любов. За това, колко красива може да бъде и колко жестока. За това, че дори, когато откриеш "другата си половина" - не означава, че животът ти ще бъде само песен и красота. Защото дори и да осъзнаваш, че си открил смисъла на живота си, този смисъл не е разбрал и преобръща всичко с краката нагоре. Ето за такива мрачни и обезокуражаващи неща си мисля. Любовта е Болка. Дори, когато сме "най-щастливи", всъщност сме нещастни. И защо?! Защото в тези прекрасни моменти нашият "обременен" мозък ни пуска неприятни сигнали, с които ни напомня, че няма вечно щастие. И ако днес Животът е прекрасен, не очаквай да е такъв и утре.

А, не си мислете, че съм нехилистично настроена към живота си. Напротив. Болезнен оптимист съм, но дори и ние, оптимистите, понякога биваме "удряни" от песимизма.

Мисля си, че имаш нужда от една широка усмивка. Всъщтност, нека тя зарази и теб. Усмихни се и забрави за миг за болката, защото тя е неизменна част от живота ни. Ако я няма болката, ние никога няма да оценим по достойнство това, което ни прави истински щастливи !

Я, кой бил наоколо ;)

днес мисля да си легна на време....

Мисля си, че имаш нужда от една широка усмивка. Всъщтност, нека тя зарази и теб. Усмихни се и забрави за миг за болката, защото тя е неизменна част от живота ни. Ако я няма болката, ние никога няма да оценим по достойнство това, което ни прави истински щастливи !

Така е. Много си права. И да ти кажа честно, винаги се усмихвам. Дори и през сълзи. Но усмивката не винаги помага.

Що се отнася до Болката. Преди много години /хехе, звучи сякаш съм на 100/ разбрах една много простичка истина - Всяко живо същество /включвам и животните... за растенията мога само да гадая/ е своего рода мазохист. Било то в чисто физически или духовен смисъл. И аз като жива твар не правя никакво изключение.

Но мисълта при предишни ми пост бе по-скоро насочена към онова страдание, към което уж всички се стремемим - Сродната душа. И затова, че дри и да бъде открита не означава непременно щастие. Защото не всеки "разбира" или усеща смисъла на това понятие и смисъла да бъде изживяно. Или така наречените духовно непораснали хора. Е, не твърдя, че аз съм. Просто имам по-силни инстинкти, с които "да надушвам" хората. Та ако бъдеш "отхвърлен" от "себе си" Болката си е бая голяма. И не болка поради загубата на човека сам по себе си, колкото болката, че се чувстваш ампутиран. Сякаш половината от теб вече не съществува.

Нещо много се забих в "Размисли и страсти". Простете ми, ако много ви натоварвам.

Shefkata, Благодаря ти за прекрасните усмивки. Ти си слънчице. :sun:

Я, кой бил наоколо :baby:

Хихи, и аз като някои известно комети - появявам се рядко, но пък за сметка на това бивам запомняна и споменавана /па макар и само от 1 човек/. Ето за това си заслужава да се радваме на факта, че съществуваме.

Как е снукърът при теб? Продължаваш ли да го мъчиш?

Аз отдавна не съм се пробвала. Чакам теб ;) Нали си ми обещал :baby:

Редактирано от sericsson (преглед на промените)

Трябва да се навия да седна да уча... ама това е сложната част... първо трябва да се разсъня... и после да чета хубаво, че да не стане така, че трима да ми обясняват една задача и после да ми се карат за други две, че не чета условието като хората... тцтц...

Мисля си, колко е тъпо / в моя случай поне / да те слудне да ходиш с пола и токчета на работа. Едно, че е неудобно, второ...по бавно подвижен си, трето...най-много да се прибера със скъсан чоропогащтник :down:

Жив и здрав да е тоя, дето е измислил дънките и маратонките :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.