Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

полудЕх окончателно и безвъзвратно :down:

програмата ми за деня беше :

6:30 ставане

7:45 доставяне на малката в училище

8:00 доставяне жената на работата

8:30 болницата - довършане на графици, входяща поща, рапорти - текуща работа, която няма как да свърша, докато съм на дежурство.Не че някой ще ми признае вършенето на работа, в свободното ми време....

10:30 посрещане на пратка от DHL ( това ме изкара от нерви - върнах се в къщи в 10 :23, и заварвам беежка, че куриерът е бил тук в 10:15 ! идиоти.вдигане на скандал по телефона.)

11:00 фризьорката ми - стрижене

11:55 взимане на детето от училище

13:00 отново връщане в болницата и админ.съвет

15:00 отиване до DHL и взимане на проклетата пратка

16:00 будене на детето

17:00 взимане на жената от работата

след това - домашни задължения.

До тук - една издънка с куриера.

Ще видим нататък какво предстои.

ядосан съм.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Че е време да скоча в маратонките, и да ида на разходка с кокера в парка :yanim:

трябва да ходя на родителска среща........

Като изцеден лимон съм

И аз. Днес направо ми скриха шайбата от бачкане... :yanim:

Мислех си за висотите ,които може да стигне човешката глупост и простотия!?

Чудех се колко ли духовно нищожен е човек ,който може да сложи отрицателен вот на един прекрасен разказ на Хемингуей ,на нежната лирика на Миряна Башева и страхотния Евтим Евтимов,само заради факта ,че въпросните творби са постнати от някой ,който го дразни?!

Направете си кефа да ми слагате отрицателен вот тук,под моите глупости ,а не под произведенията на тия гениални творци.

Sancta Simplicitas

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Мислех си за висотите ,които може да стигне човешката глупост и простотия!?

Чудех се колко ли духовно нищожен е човек ,който може да сложи отрицателен вот на един прекрасен разказ на Хемингуей ,на нежната лирика на Миряна Башева и страхотния Евтим Евтимов,само заради факта ,че въпросните творби са постнати от някой ,който го дразни?!

Направете си кефа да ми слагате отрицателен вот тук,под моите глупости ,а не под произведенията на тия гениални творци.

Sancta Simplicitas

Мда... на мен пък ми слагат минуси на линковете с които съм помагал... значи съм си свършил добре работата m121.gif

Мисля си за petinka90 и hopepper и за Хейди. Някак си бях свикнал да усещам присъствието им и ги чувствах близки...

Дали моят вълшебен показалец не би могъл да заличи несправедливостта, а? ;)

Аз пък си мисля, в събота било работен ден май, а на мен не ми се работи...Дали на някой не му се пие кафе, а ? :rolleyes:

Мисля си, колко е тъпо / в моя случай поне / да те слудне да ходиш с пола и токчета на работа. Едно, че е неудобно, второ...по бавно подвижен си, трето...най-много да се прибера със скъсан чоропогащтник :rolleyes:

Жив и здрав да е тоя, дето е измислил дънките и маратонките :baby:

Е, най-накрая да попадна на жена, която да "боготвори" дънките и кецовете /маратонките/ :wors: Като знам какъв ужас е да се предвижваш по софийските "павета" /включвам и онези, дето не са в центъра...хаха/... и ми се завива свят... Буквално... :doh:

Редактирано от sericsson (преглед на промените)

За тройката, ама не е тройка кебапчета с гарнитура. :rolleyes:

толкова съм уморена , а вчера не беше така , дали няма и есенна умора

Е, най-накрая да попадна на жена, която да "боготвори" дънките и кецовете /маратонките/ :wors: Като знам какъв ужас е да се предвижваш по софийските "павета" /включвам и онези, дето не са в центъра...хаха/... и ми се завива свят... Буквално... :doh:

Мисля си, че май пак мислим еднакво :baby:

Токчета-мокчета и поли...не си ли е да стъпиш на равно и да си ходиш спокойно, не е работа :rolleyes:

И се надявам, днес да си по спокойна и усмихната :)

Мисля си, че жените, които обичат да ходят с дънки и маратонки явно много се кефят да им миришат краката...

Редактирано от Censored (преглед на промените)

Мисля си, че Цензурата е пак във вихъра си :shock11:

Мисля си, че жените, които обичат да ходят с дънки и маратонки явно много се кефят да им миришат краката...

За маратонките видя, за кафето нищо :shock11:

Мисля си, че днес ще заспя хепи и доволен щот мадам ФедорИ ме забелезА...

За маратонките видя, за кафето нищо :shock11:

Кво кафе, кви пет лева, кво оранжево метро...

Мисля си, че мадам дьо ШефчИ нещо се е нашмъркала...

Шефката те покани на кафе в Събота.. :shock11:

Мисля си.. за падане на колене.. Горкият той :shock11:

А аз си мисля, че на този с минсите му е много забавно тази вечер :shock11:

А Цензурирания, да върви да събира адитория ;)

Шефката те покани на кафе в Събота.. :shock11:

Мисля си, че тя носи маратонки. Мисля си, че поради това сигурно и миришат краката. Мисля си, че ако не ме кани някъде, където правят ароматно, турско кафе, другата миризма ще доминира в ноздрите на хората. Мисля си, че техните не ме интересуват, но моите са чюфстфителни. Мисля си също дали миризмата на нечии крака са достатъчен мотив да се убедим, че същите миришат не от маратонките, а защото започват от задника...

Всъщност мисля си, че е крайно време да започна да трия всички излияния, свързани с тая трътлеста репутация. Уж никой не му дреме, ама ако не му дремеше нямаше изобщо да си я гледа и да и обръща внимание. Самия факт, че в изповедалнята все повече постове са свързани с нея говори, че на хората много повече им пука дали са с добра репутация във форума, отколкото дали да живи, здрави и нормални в живота извън калдата.

Мрън, мрън, мрън...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.