Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похвалете се с компютъра си

Featured Replies

http://www.overclockersclub.com/vimages/cm_hyper212_evo/19.jpg- Нямам камера да снимам моя, за да ти покажа, но и тази снимка ще помогне. По-принцип така е най-добре, но ако не ти се занимава да го сваляш, да чистиш новата паста и да слагаш нова, обърни перката на обратно да смучи от радиатор.

То същност даже май няма смисъл от сваляне на целия радиатор, просто свали перката и я сложи, както на снимката. :) 

Редактирано от Стъпил на дъното (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 427,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дойдоха чарковете днес. Сега ми остават само скобите за водния блок и всичко това(плюс още няколко неща) трябва да влезе в онова дървеното от другата тема. Обаче като гледам как ме сърбят ръ

• Янко Влахов
    Янко Влахов

А защо изобщо му се връзвате? Ако наистина е поръчано подобно нещо, то това са едни от най-глупаво похарчените пари.

• Айде да почнем на чисто! Няколко снимки от днешното почистване. Машината от подписа:         За жалост в mallbg.com се беше изчерпала R9 290 за 500 лв., иначе щях да се подсиля с нея. Ам

Публикувани изображения

IMG_20141119_153724.jpg

Нова придобивка. Като се прибера в България ще я пробвам. Жалко че в местния магазин нямаха нито един свестен HDD (само боклуците WD)

IMG_20141119_153724.jpg

Нова придобивка. Като се прибера в България ще я пробвам. Жалко че в местния магазин нямаха нито един свестен HDD (само боклуците WD)

И какво им е на WD? Това, че се скапал някакъв при теб, не значи, че е боклук. 

Ето го и с новото охлаждане.

808c7170e8a60509.jpg

Доста по-добре се охлажда при мах товар с prime95 ми е дигало 59-60 градуса. А със стария 93. :)

Toshiba DT01ACA050 -  :)

И аз да се похваля с новия и дано живее колкото старото Хитачи което изкара осем годинки.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

808c7170e8a60509.jpg

Доста по-добре се охлажда при мах товар с prime95 ми е дигало 59-60 градуса. А със стария 93. :)

Някакъв... Имам една чанта скапани дискове WD лаптоп десктоп...

Някакъв... Имам една чанта скапани дискове WD лаптоп десктоп...

За да ги имаш, явно не си ги използвал като хората нормално, не казвам, че са най-добрата марка, но и не са зле,както ти казваш, че били "Боклуци" докажи го, че са боклуци и тогава говори, че са. 

За да ги имаш, явно не си ги използвал като хората нормално, не казвам, че са най-добрата марка, но и не са зле,както ти казваш, че били "Боклуци" докажи го, че са боклуци и тогава говори, че са. 

1 чанта нима е малко ? От разни лаптопи и компютри които са идвали при мен...

И какво имаш в предвид с това не използвани като хората ?

Имам един стар Самсунг 160ГБ на 8 години който е минал през всякакви зверства и все още е перфектен.

1 чанта нима е малко ? От разни лаптопи и компютри които са идвали при мен...

И какво имаш в предвид с това не използвани като хората ?

Имам един стар Самсунг 160ГБ на 8 години който е минал през всякакви зверства и все още е перфектен.

Казваш от хора.... А знаеш ли хората как са го ползвали ? Едва ли. То и аз карах 5 години с hitachi, докато не се ядосах и взех да удрям по масата и си отиде хард диска... Това имах предвид, че не знаеш какво са го правели хората... За парите си и моделите им са си много добри! Казах ти всеки може да каже, че в тях има много части и да каже, че Nvidia са боклуци пред AMD или обратното.... Докажи го с някакви тестове в интернет, че са боклуци и, че не си струват да ги взимаш и тогава кажи така.

Тогава, защо си с Seagate, a не с samsung?

Казваш от хора.... А знаеш ли хората как са го ползвали ? Едва ли. То и аз карах 5 години с hitachi, докато не се ядосах и взех да удрям по масата и си отиде хард диска... Това имах предвид, че не знаеш какво са го правели хората... За парите си и моделите им са си много добри! Казах ти всеки може да каже, че в тях има много части и да каже, че Nvidia са боклуци пред AMD или обратното.... Докажи го с някакви тестове в интернет, че са боклуци и, че не си струват да ги взимаш и тогава кажи така.

Тогава, защо си с Seagate, a не с samsung?

Скоро няма да има SG на моите машини поради споменатото за WD.

Вероятно ще минавам на Тошиба или Хитачи.

Скоро няма да има SG на моите машини поради споменатото за WD.

Вероятно ще минавам на Тошиба или Хитачи.

Аз за 2 години успях да счупя 2 WD и 2 SG 2 WD на 2-та ми лаптопа един SG на десктопа ми (същия като в момента,но беше гаранционен) и сега чупя второто SG като го слушам как стърже явно няма да го бъде,но пък имам и WD My book 2TB,от който съм доста доволен :D

Аз за 2 години успях да счупя 2 WD и 2 SG 2 WD на 2-та ми лаптопа един SG на десктопа ми (същия като в момента,но беше гаранционен) и сега чупя второто SG като го слушам как стърже явно няма да го бъде,но пък имам и WD My book 2TB,от който съм доста доволен :D

И двете марки са кенеф

Как така ги чупите не знам и аз. Моя WD кара 2 година и няма проблем засега.

Е и моите така по 2 годинки и GG :D общо взето ми е все тая стига да има нещо там,My book-а го ползва майка ми така,че не са мои файлове и да се прецака,другите дискове бяха пълни на 1/8-ма примерно...Некачествени са наистина.Сега се сетих,че моя Sg не кара 6 години,а 2.Другия преди него изкара 3-4 някъде преди да сдаде багажа.

Как така ги чупите не знам и аз. Моя WD кара 2 година и няма проблем засега.

2 години са малко за твърд диск. Ако изкараш 9 със Сийгейта като мен, тогава го хвали това дрънкало. Тестове в интернет много. Заключението - black  серията шумна. Blue бавна. Аз мелачка за орехи няма да си купя никога. Прав си като казваш, че не се знае как се е ползвал диска. Аз ще добавя - не се знае и как е бил транспортиран. Обикновено проблемите се задълбочават след лош транспорт и ако не веднага, то след някоя друга годинка диска си заминава. А с тия готовите конфигурации дето се поръчват от Никем и тем подобни, има доста счупени хард дискове, включително два тошиба в две отделни теми тук. Сега и Тошиба ли да обявяваме за боклуци както WD  и Seagate? В крайна сметка хората са измислили RAID, ама Ганьо повече от 80 лева не дава за дъно. ей затова и ще ревете заради счупени хард дискове, изгорели видеокарти и прецакани памети. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Най-накрая сглобих мечтата. Накратко: i7 4790k, R9 290, 8GB 2300MHz, SSD 840EVO. Подробности в подписа :) Кутията е Corsair Graphite 230T, остана само по-добър охладител, но всичко с времето си.

10633547_10203533789928990_1582649308404

10575278_10203441573583639_5970459689766

10372819_10203441573103627_8999527083973

Честито!Избрал си страхотна машина.Със здраве да си я ползваш.

Честито! Остава само да му лепнеш някакво червено охлаждане и ще изглежда уникално.

От любопитство: Кой е производителятя на видеото?

Благодаря :) Видеото е Sapphire, охладителя е стандартния(reference)

Здравей, колега колко градуса вдига под товар.

250 градуса... Нали е хасуел.

Това няква шега ли е, виж до колко съм клокнал "Хасуела" Това не е амд :Д

Точно че не е амд и е абсолютен калорифер. Но винаги се намира някой да каже че хасуел не грее и че се клоква без грижи.

808c7170e8a60509.jpg

Малко закъснявам с отговора тъй като сега видях известието. Но твоето си е фенство "Ако не е Интел+Нвидиа+WD" не става.

ето една малка статия от хора които са пробвали много повече дискове от всички тук взети заедно.

http://www.extremetech.com/extreme/175089-who-makes-the-most-reliable-hard-drives

Точно че не е амд и е абсолютен калорифер. Но винаги се намира някой да каже че хасуел не грее и че се клоква без грижи.

Ми клоква се, и от къде знаеш, че е като "Калорифер" разбирачи като тебе мн.

Ми клоква се, и от къде знаеш, че е като "Калорифер" разбирачи като тебе мн.

https://www.google.co.uk/?gws_rd=ssl#q=haswell+hotter+and+slower+than+expected

Погледни тук.

http://www.techpowerup.com/forums/threads/cpu-hits-96-degrees.187250/

Също тук.

http://www.overclock.net/t/1429257/solved-i7-4770k-not-ocd-at-100-degrees-celsius

Тук също....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.