Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Е, тука вече... нямам думи. А мадамата от "The Courtesan" е страхотна, суупер яка корица!!! :huh:

• Отговори 911
  • Прегледи 104,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малко английски корици, но на романи със съвременен сюжет, хубави са, имат чар, и определено мога да кажа, че си харесах половината мъжки модели за съпруг :) , че как иначе такива изтупани, лъснати с ролексите, пу пу дай боже всекиму по един такъв милионер :)

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Пете, ще поделиш ли с мен някой мъж от тези, че много ще ти станат, а мен сестра ми почти ме е заклеймила за стара мома вече. Знаеш ли как се разочарова миналата вечер като й звъннах и разбра, че се прибирам в 21:30 от кафе с теб, Мия и Йори, а не от среща с момче! :P А кориците са трепач, бях срещала една-две от тази поредица, но не знаех, че едва ли не всичките са толкова яки. Направо не мога да си избера любима, всичките са страхотни! :P

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ехеее Тихи, къде бараш в басейна на кака ти, ще има :P , шегичка :P толкова се радвам на новите емотиконки и само се чудя как да ги прилагам! А иначе, ако на 20 години сестра ти те е отписала, какво да кажем по възрастните :( А като стана въпрос за сестри, ето нещо на което да се посмеете. Питам я аз моята за някое по-уединено кафене на центъра (по повод неделната форумска среща) и тя с блеснал поглед - с кого ще ходиш и какво ще правите, че искаш да е уединено. И аз като се изчервих, защото просто търся местенце, където да можем да си чуем приказката, а тя ме изкара, че ще ходя да се натискам... позор! Сега за кориците - моята любима, номер 14, първо мацката е бременна, което си много сладко и като добавиш господина с очилцата, много ми хареса! И ти си засекла 1-2, вярвай ми ако кажа че са към 2000 едва ли ще излъжа...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Хахахаха, Пете, мен поне не са ме очернили, че търся уединени места за гушкания, но пък да беше чула въодушевения глас на сестра ми като й казах, че тъкмо се прибирам (час 21:30 вечерта). Все едно видях на лента мислите в главата й, как съм свалила някой сладур (че по-предния ден й обяснявах как съм скивала един красавец в рейса)... :) Отплеснах се. Мистър "Цайси" определено хваща окото, аз бих добавила, че и корици 5 и 7 са отличаващи се, а номер 12 е една нежничка, много сладурска. :)

Съгласна съм, Тихи, 5 е много въздействаща, а в 7 - заглавието е трепач "Beauty and the billionaire", направо ме напушва на смях. А като стана въпрос за заглавия, много ме впечатли "A bride for His Madjesty's pleasure" - номер 27, пък и самата корица е много сладка, направо ми се дочете нещо в този стил, чак не мога да повярвам, като знам как бягам от съвременните романи като от чума...

Ааа, щях да забравя най-важното...Тихи, с кой рейс пътуваш :)

П.С. В предната партида забравих да кача една много провокираща корица, стил Джеймс Бонд, господина как е замахнал слънчевите очила, същинска машина...за секретни работи, а роклята на мадамата е страхотна!:

Публикувано изображение

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

:) Рейса е 94, но предупреждавам, ако имах и един неонов надпис, щеше да гласи: "Опасен за сърцето и живота", защото освен, че може да получиш сърцебиене от вида на някой снажен студент, получаваш и шофьори самоубийци, които мачкат коли наред (тази седмица отнесохме един фиат). Да разчитам ли на чувството ти за самосъхранение? :)
  • Автор
:) Забранявам на участничките във форума да се возят в градския транспорт поради опасни за здравето мъжки екземпляри. :) Оттук-нататък се разрешава само возене с такси при шофьори с доказана възраст (с лична карта) над 60 години :) И ще следя внимателно за това, така че..:)

Пете кориците с супер яки. Аз много им се радвам на изданият на Mills & Boon, защото и Историческите и Модрените са със супер корици. Отделно из тях има едни поредички все с бременни жени, и са толкова яки, че думи нямам.

Определено се стремите да ме довършите...Петето продължава да качва корици,които ме поболяват,а Тихи пък заговори за градския транспорт и то в събота,когато се опитвам да забравя този екшън,изживян през седмицата...разтроена съм.

Този тип корици са ми много интересни,виждала съм няколко такива преди,има много блясък и класа в тях,а в немалка част сякаш се преплитат и съвременни,и исторически мотиви,което е много яко...Въобще не мога да определя коя ми харесва най-много,всичките са прекрасни.

А... в градският транспорт се изумявам все повече с всеки изминал ден...абсолютно никакво кавалерство,вярно,че отдавна отминаха рицарските времена,но ако бях мъж определено щях да направя място на някое момиче да седне...последният път,когато се опитах да седна на едно току-що освободено местенце,един мъж буквално ми седна на крака,та се наложи набързо да стана,защото явно голям мерак е имал човекът да се настани по-удобно.

Айде и от мен няколко корички и да бягам да си готвя боб :eek:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И специално за тези,които обичат мъжът на кориците да е без риза :eek:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Надявам се да няма дублажи,качвам по памет,затова ако видите някоя повтаряща се просто ми кажете,за да я махна :P Приятен уикенд на всички.

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

• Автор

...

И специално за тези,които обичат мъжът на кориците да е без риза :eek:

...

А без панталон може ли? :eek:

Пете кориците с супер яки. Аз много им се радвам на изданият на Mills & Boon, защото и Историческите и Модрените са със супер корици. Отделно из тях има едни поредички все с бременни жени, и са толкова яки, че думи нямам.

Мила, сигурна съм че са страхотни, трябва да ги качиш, за да им се порадваме :P

И какво стана, Хеси рече и отсече! Вече никакви рейсове, ще ходим пеша, значи трябва да се измисли нещо друго, с което да поплакнем очета :eek: ето нещо малко от испанците:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Стига толкоз, да няма сърдечни кризи, още малко "традиционни" испански корички:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Корицата на "Шана" ми харесва много, виждала съм я в какви ли не варианти, но този е най-сполучливия, голямо браво на испанците!

Миа страхотни корици! Най-ми хареса "The kindness of a rogue" by Nancy Butler, много е нежна! А последните три не се нуждая от коментар :eek:

Пете,испанските ти мъже са големи красавци :wors: ,откъде ги изкопа :lol6:

Миа страхотни корици! Най-ми хареса "The kindness of a rogue" by Nancy Butler, много е нежна! А последните три не се нуждая от коментар :P

Хихи, Пете, защо ми четеш мислите сега?! Аз си харесах точно същата корица, а последните три... :)

Иначе испанските корици съм ги признала! Те са ми на второ място след английските. ;)

Oх, не е честно, много са яки... Двете корици Regency са доста интересно съчетани, а тази на Stella Cameron е супер нежничка.

А без панталон може ли? :)

;) Без панталон не може,Тори,защото ще шокираме и скандализираме дамите във форума :wub:;)

А тези английските корици са просто уникални :biggrin:

:) Без панталон не може,Тори,защото ще шокираме и скандализираме дамите във форума ;);)

А тези английските корици са просто уникални :biggrin:

Хах, мила имайки предвид естеството на книгите които четем, един батко без панталони едва ли ще успее толкова да ни шокира :wub:
Счетох за редно да ви попитам, дали имате нещо против да публикувам някои от кориците в блога си? Естествено съм дала кредит с линк към форума и името на темата. :)

всеки път са все по хубави,подкрепям Тихи тези на Regensy са много сладки и милички а също и тази на Виктория Александър

Счетох за редно да ви попитам, дали имате нещо против да публикувам някои от кориците в блога си? Естествено съм дала кредит с линк към форума и името на темата. :)

Аз лично - нямам, давай смело :cool:

Отново английска партида:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Много са красиви всичките, но най-сърце ми легна на Carole Mortimer "The rake's wicked proposal" :wors:

Благодаря ти много. Наистина оценявам трудът на всички, които пускат корици тук. Публикувано изображение От тези може би най-много ми харесва - "A light for my love" - Alexis Harrington. Но и останалите са много хубави.

Оле Пете тея последните са супер яки, особено на a romanizi pasione направо ми останаха очите в тях. Браво, супер са.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.