Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Много се радвам че ви харесват момичета, голямо ровене падна докато ги открия. И последно за днес, още една руска серия, почти съм убедена че книгите са на същото издателство, като тези от предния ми пост - издателство "Домино", определено заслужават поздравления, защото са подходили много оригинално. Книгите са от поредицата "История на любовта" и са издадени 3 автора. Имам питане, някой срещал ли е нещо тяхно на български, защото аз освен "Птиците умират сами" на Колийн Маккълоу(която ми е сред любимите книги, които ми късат сърцето), другите двама (или две не съм сигурна за пола) са ми абсолютно неизвестни.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Абсолютен фаворит за деня "Леди из "Миссолонги", обожавам я!!!

• Отговори 911
  • Прегледи 104,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
Много красиви и оригинални, и тези и предишните. Наистина не бях виждала подобни. Както вече казаха преди мен, на какви прекрасни книги се радват другите страни. Не само отвътре, а и отвън са страхотни. Представете си какво е цялата домашна библиотека да е пълна с такива красоти. Публикувано изображение Пете, ако мога да ти казвам така, поздравявам те за това, че намираш толкова уникални неща. Сигурно ти отнема доста време. :P

Редактирано от ^Lydia_Coleman^ (преглед на промените)

Книжки на Айрис Мърдок и на Ерик Сийгъл има издадени на бг, можете да погледнете в сайта на Хеликон.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Публикувано изображение

A gifted but troubled physician, Blue Calhoun runs a thriving medical practice from his Nob Hill mansion in San Francisco while raising his son alone after an unthinkable tragedy. Then one day a female fugitive with a gunshot wound appears in Blue's surgery. Even though she holds a pistol aimed at his heart, the desperation in her eyes awakens Blue's compassion. Reluctantly he is drawn to her fragile beauty, her nerves of steel and the mystery surrounding her circumstances.

Isabel Fish-Wooten has spent most of her life on the run, but everything changes when she forces a stranger to save her life. Yet her rescue comes with an unexpected price. As Isabel recovers from her wounds, she finds herself touched by this remarkable man and yearns to reach out to him and his rebellious son.

From danger-filled back alleys to the glittering ballrooms of high society, Isabel and Blue confront the violence and corruption that threatens their newfound passion. Theirs is an unforgettable quest to discover a rare and special love, and the precious gift of a second chance at happiness.

Публикувано изображение

With a little determination and a lot of charm, Rosa Capoletti took a run-down pizza joint and turned it into an award-winning restaurant that has been voted "best place to propose" three years in a row. For Rosa, though, there has been no real romance since her love affair with Alexander Montgomery ended without explanation a decade ago. But guess who's just come back to town?

Reunited at the beach house where they first fell in love, Rosa and Alexander discover that the secrets of the past are not what they seem. Now, with all that she wants right in front of her, Rosa searches for happiness with the man who once broke her heart--and learns that in love, as in life, there are second chances.

Публикувано изображение

Maureen Davenport lives for Christmas—and there's nothing more magical than Christmas on Willow Lake.

The prim librarian is finally getting her chance to direct Avalon's annual holiday pageant, and she's determined to make it truly spectacular. But it might just require one of those Christmas miracles she's always read about.

Because her codirector is recovering former child star Eddie Haven, a long-haired, tattooed lump of coal in Maureen's pageant stocking. Eddie can't stand Christmas, but a court order from a judge has landed him right in the middle of the merrymaking.

Maureen and Eddie spar over every detail of the pageant, from casting troubled kids to Eddie's original—and distinctly untraditional—music. Is he trying to sabotage the performance to spite her? Or is she trying too hard to fit the show into her storybook-perfect notion of Christmas?

And how is it possible that they're falling in love?

не знам за тези корици и книги ,но на Сюзън Уигс имам една книжка(от Ирис)и хич не съм впечатлена-Венеция,художници и куртизанки.

Пете, убиваш ме бавно и мъчително. И последната руска партида е хубава, но предната направо ми взе дъха! Въобще съм без думи...

Имам питане, някой срещал ли е нещо тяхно на български, защото аз освен "Птиците умират сами" на Колийн Маккълоу(която ми е сред любимите книги, които ми късат сърцето), другите двама (или две не съм сигурна за пола) са ми абсолютно неизвестни. Абсолютен фаворит за деня "Леди из "Миссолонги", обожавам я!!!

Пете, тук я имаме сканирана "Дамите от Мисалонги", а другите автори не са ми познати

Кориците на книгите на Philippa Gregory издадени в Турция (то май цялата поредица е издадена у нас):

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от svetla11 (преглед на промените)

Отново немска вълна:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Благодаря на всички за инфото за Айрис Мърдок, Ерик Сийгъл и Колийн Маккълоу!

П.С. Гюлче, много хубави корици, особено номер пет (не мога да й напиша имено), ама таз червена рокля е страхотна! :P

:P ... Много са красиви...Пете в твоите има толкова страст,а Гюлче,тези,които ти качи са страхотни,отдавна искам да прочета "Другата Болейн" - филмът ми хареса много,очаквам книгата да е трепач.

Отново немска вълна:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Благодаря на всички за инфото за Айрис Мърдок, Ерик Сийгъл и Колийн Маккълоу!

П.С. Гюлче, много хубави корици, особено номер пет (не мога да й напиша имено), ама таз червена рокля е страхотна! :)

Мило сууупер са. Я да те попитам, ти смаляваш ли ги? Ако да, можеш ли на скайпа да ми пратиш големите размери, харесах си едни на коиот да махна надписите. :lighter:

Мило сууупер са. Я да те попитам, ти смаляваш ли ги? Ако да, можеш ли на скайпа да ми пратиш големите размери, харесах си едни на коиот да махна надписите. :lol6:

Мило смалявам ги, английските ми са с височина към 500, немските са около 420-450, руските ги увеличих защото бяха към 320-330, при първа възможност ще ти ги пратя, даже ако искаш мога да архивирам каквото съм събрала и вече каквото си харесаш да си работиш по него, помисли си, и утре вечер да ми кажеш какво искаш :biggrin:

Мило смалявам ги, английските ми са с височина към 500, немските са около 420-450, руските ги увеличих защото бяха към 320-330, при първа възможност ще ти ги пратя, даже ако искаш мога да архивирам каквото съм събрала и вече каквото си харесаш да си работиш по него, помисли си, и утре вечер да ми кажеш какво искаш :biggrin:

Да мило, много ще те обичам. Когато можеш архивирай ги и ми ги метни. А аз после ще махам надписите. :lol6::lol6:

Пете, нали няма да е много нахално ако помоля и на мен да ми ги пратиш? :rolleyes:

Момичета след почни месец ровене из нета в търсене на корици и събиране на колекция, аз най-накрая намерих моите фаворити. Видях много страхотни комбинации, но преди малко просто починах преглеждайки един френски сайт.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Ииииии най-доброто, просто е уникална... Лично аз съм пред сърдечен срив...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз съм без думи! Просто.... :down:

Невероятни са! А тази бие всичко, видяно досега. Толкова загадъчна и красива корица... :hang:

Момичета след почни месец ровене из нета в търсене на корици и събиране на колекция, аз най-накрая намерих моите фаворити. Видях много страхотни комбинации, но преди малко просто починах преглеждайки един френски сайт.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Ииииии най-доброто, просто е уникална... Лично аз съм пред сърдечен срив...

Публикувано изображение

Супер са мила. :hang:

Аз искам да ти благодаря за тези които ми прати. От няколко часа така съм се заплеснала да махам надписите, че направих над 30 корици. Ако не беше ти, тори нямаше да се сетя. Мерси.

Момичета благодаря ви за темата. Чета мн. романи обаче отдавна минах на елекронните библиотеки и то предимно на руски.

Така че кориците понякога не ги и виждам или не ги харесвам. Направо си напълних очите :P Много красива тема

Ето няколко и от мен:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Xesi
Спазвайте правилата за големина на снимките! (преглед на промените)

Няколко от мен, мисля че са полски, но не съм сигурна, съдя по заглавията, Теди беше качвала в началото на темата, на същия език, така че мила поправи ме ако греша за националността, та да не се излагам повече :):

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Лични Фаворити - последните три :lol6:

Италианска серия

Попаднах на много хубава италианска серия, издателството се казва "Harmony" и издават любовни романи, но в различни серии, около 10 на брой, както съвременни, така и исторически, ето малко част от историческите, много са сладинки :huh:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Пете страхотни корици мила. Браво. Моите фаворити са последните две. Много са яки и са с една и съща двойка, като поредица. Обичам ги.

Ето и няколко не толкова "горещи",колкото красиви корици.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Тази последната е победител в конкурс за корици.Наистина приятна ,но какво ще кажете за подгласничката й:

Публикувано изображение

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Много са красиви, особено последната направо ми взе очите. :)

Кориците на Нора отдавна ме изкушават да си купя книгите само заради тях. Ето тези са ми любими:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.