Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

"Pickpocket Countess"-от тази и на мен ми изкочиха очичките :angry::baby: .Хареса ми,както и тези на Лиз Карлайл.

Не знам за вас,но предпочитам не толкова *физическите корици*(с разни разголени хора),колкото нещо по-семпло и да има отношение към книгата.Това второто не е задължително,но корици често са ме подвеждали за съдържанието(или пък двойката отпред няма нищо общо с тази в книгата).

Често позите са смешни,жената е руса и бяла,а в книгата тъмнокоса("Мъжът на нашите мечти").

Също не харесвам корици-колажи(така им викам аз)-примерно в единия ъгъл кон,в другия захилена двойка,в средата някаква друга глупост.Всички тези неща са свързани в съдържанието,но няма нужда да ги тропват всичките отпред.

Аз също не си падам по разголените корици - може да е класика за този жанр, обаче на мен ми е досадно /гадната заядлива част от мен скандира "Клише!Клише!Клише!" :down: / И съм напълно съгласна с ненужното струпване на няколко несвързани по между си елементи.

Сещам се за първите корици на трилогията Ключът на Нора. И те имаха трески за дялане, обаче новите изобщо не ги харесвам - какво оригинално има в женски лица на фона на рандъм избран замък/луна/каквото там беше...? При положение, че всичките им корици на любовни романи са подобни - вижте изданията на Сандра Браун издадени от Хермес - мога да кажа, че им трябва някои по-добър дизайнер на корици /понятие си нямам кой се занимава с тая работа.../.

• Отговори 911
  • Прегледи 103,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Повечето са просто прекрасни момичета, но и аз по тия рокли въздишам... вълшебни ми изглеждат направо...

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Та такаа, намерих корици които ми хванаха окото с резюмета, които разбудиха въображението ми. Ето ги и тях:

Публикувано изображение

2 March 1810 . . .

Today, I fell in love.

At the age of ten, Miranda Cheever showed no signs of Great Beauty. And even at ten, Miranda learned to accept the expectations society held for her—until the afternoon when Nigel Bevelstoke, the handsome and dashing Viscount Turner, solemnly kissed her hand and promised her that one day she would grow into herself, that one day she would be as beautiful as she already was smart. And even at ten, Miranda knew she would love him forever.

But the years that followed were as cruel to Turner as they were kind to Miranda. She is as intriguing as the viscount boldly predicted on that memorable day—while he is a lonely, bitter man, crushed by a devastating loss. But Miranda has never forgotten the truth she set down on paper all those years earlier—and she will not allow the love that is her destiny to slip lightly through her fingers . . .

Обикновено не харесвам кориците, използващи снимки, но има нещо в тази... Пък и коментарите за интригата звучат обещаващо, ако някой се интересува...

Публикувано изображение

Simon Basset, the irresistible Duke of Hastings, has hatched a plan to keep himself free from the town's marriage-minded society mothers. He pretends to be engaged to the lovely Daphne Bridgerton. After all, it isn't as if the brooding rogue has any real plans to marry— though there is something about the alluring Miss Bridgerton that sets Simon's heart beating a bit faster. And as for Daphne, surely the clever debutante will attract some very worthy suitors now that is seems a duke has declared her desirable. But as Daphne waltzes across ballroom after ballroom with Simon, she soon forgets that their courtship is a complete sham. And now she has to do the impossible and keep herself from losing her heart and soul completely to the handsome hell-raiser who has sworn off marriage forever!

Публикувано изображение

Това няма нужда от представяне.

ето и от мен няколкоpost-99631-1252515069,8_thumb.jpgpost-99631-1252515096,29_thumb.jpgpost-99631-1252515108,06_thumb.jpg а защо моите не излизат в цял размер а като прикачени

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Сравнения на кориците издадени в Турция с оригиналите:

Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Двойни корици:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нали знаеш, че ме спечели с тази корица... харесала съм си я от преди няколко месеца. ;)

Нали знаеш, че ме спечели с тази корица... харесала съм си я от преди няколко месеца. :)

Страхотен е този тип :inlove1:

ако и тук издаваха книги с такива корици които се насъбраха в тази темичка мисля че читателките на любовни романи щяхме да сме мнооого повече! :blink:

Страхотен е този тип :inlove1:

ако и тук издаваха книги с такива корици които се насъбраха в тази темичка мисля че читателките на любовни романи щяхме да сме мнооого повече! :blink:

Абсолютно съм съгласна и с двете твърдения! :)

Реших, че ще е интересно да изровя различните корици на едни и същи книги. Всички са на Нора, ама нищо.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение- тази последната ми е любима.

Публикувано изображение

Тази определено ми харесва най-много.Много семпла,но красива.Или може би защото съм чела книгите и нямам нужда от "подробна" и претрупана корица.
Отново всички са много красиви. Не мога да кажа коя най-много ми харесва, но може би "Indiscreet" ме грабва малко повече от останалите. :P

Публикувано изображение

Ауууу тази е много хубава

Няколко и от мен: Публикувано изображение

На мен пък най много ми хареса тази, не занам какво - може би невинността която се излъчва от нея е това което ме грабна но мисля че бих купила тази книга заради корицата й :withballoon2:

На мен пък най много ми хареса тази, не занам какво - може би невинността която се излъчва от нея е това което ме грабна но мисля че бих купила тази книга заради корицата й :cool:

Каква невиност -те са голи.Хайманите му с хаймани. :biggrin::)

Четеш ми мислите! :)

Ама и заглавието си го бива, та сериозно се замислям дали да не си я купя. Може да е интересна :angry::yanim:

Радвам се че ви хареса въпросната корица, мен също ме грабна, защото наистина излъчва нежност, много е сладка, чак невинна изглежда...ама вижте още една английска версия за корица на тази книга, е това не е нещо, което би ме впечатлило, в крайна сметка темата е и за негативни коментари, та първият ми такъв-комбинацията от ярки цветове, е просто отвратителна, но мисълта ми е друга, все повече се убеждавам, че корицата определено може да повлия на желанието ти за покупка!

Публикувано изображение

Каква невиност -те са голи.Хайманите му с хаймани. :yanim::D

:angry: да голи са ама тя ми изглежда толкова невинна, нежна и толкова чувственна :)

Публикувано изображение

А какво ще кажеш за това?Не е ли ужасна?Все едно страдат от болки.

Публикувано изображениеЗа разлика от тази.

Публикувано изображениеОлеле!

Публикувано изображение

А какво ще кажеш за това?Не е ли ужасна?Все едно страдат от болки.

Публикувано изображениеЗа разлика от тази.

Публикувано изображениеОлеле!

Пепи нищо не виждам, а ще се пръсна от любопитство какво искаш да ни покажеш!

И аз реших да кача няколко корици, които намерих. Това е любимата ми тема и се надявам, че ще Ви харесат.

Извинете ако има някоя, която се повтаря.

Ето и една от българските корици, които най-много ми харесват. :)

Да не говорим, че този красавец на нея, е идеалът ми за мъж. :)

Публикувано изображение

Редактирано от ^Lydia_Coleman^ (преглед на промените)

Ето и една от българските корици, които най-много ми харесват. :)

Да не говорим, че този красавец на нея, е идеалът ми за мъж. :cool:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.