Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

страхотни корици... :baby: направо оствам без думи ето нещо и от мен...Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

дано не си останем само с гледането по чуждите сайтове, ами и на нашия пазар да пуснат нещо което си заслужава парите...

• Отговори 911
  • Прегледи 103,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пепи нищо не виждам, а ще се пръсна от любопитство какво искаш да ни покажеш!

Ха-ха,това бе в отговор на svetla11.

Първата корица ми бе странна(сякаш героите ги мъчат болки),докато втората е романтична и приятна.

Третата, ей тъй я сложих.Интересното на героя е,че е гол (е не напълно).При това в опасна близост :) .Чудно колко от нас ще си купят книга заради снимка на разголен мъж като този?! :)

Аз поне не харесвам типа "културист".

Хехе хей никой да не ми закача батко джончо, че ша са ръмжим

Така ли се казва? Добре, но може ли поне да ме запознаете с него. :) Ще държа ръцете си долу, все пак съм невинно момиче ;)

radysan - "The Endless Forest" е страхотна. Много загадъчна ми изглежда. Останалите също са много приятни за гледане. :)

Няколко и от мен, както и ще забележите на немска вълна съм :)

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

П.С. Пепи, попитах защото линковете не се зареждат, мерси че ми обясни :)

П.С. 2 Джулия твоя любимец, а и не само твоя, да го кажем всеобщия се казва Джон Де Салво.

Майчицее!!! :baby: Страхотни, невероятни, изумителни са! Няма и да се опитвам да реша коя ми харесва най-много. Сигурно цяла вечер ще ги зяпам :baby: Благодаря ти, че ги сподели с нас. :)

Не знаех, че си има толкова фенки. На мен веднага ми се появиха сърчица в очите, щом го видях. Още малко и ще ми кажете, че е истински човек, който си живее някъде там. Е тогава вече стягам куфарите и заминавам. :)

П.П. Можете да ми казвате Джули, или каквито варианти на името ми измислите ;)

Пете както винаги слагаш най-страхотните корици, чак да му е трудно на човек да си ареса някоя. Супер си, продължавай все така. А ако случайно ги намериш и без буквите, направо на колене ти падам и почвам да те боготворя.

А ако случайно ги намериш и без буквите, направо на колене ти падам и почвам да те боготворя.

Момичета много се радвам, че ви харесват, и аз съм така, не мога да им се нагледам, мога да си прекарам целия ден в събиране :eek:

Ине ще се оглеждам, и ако намеря нови картинки, различни от публикуваните в общата тема ще ги пусна...

От Тихи, знам че има една програмка, с която си чистиш надписите от кориците, тя ми показа няколко нейни творения, които бяха адски сполучливи, и ако си харесаш някоя корица прекалено много, си е вариант за да я превърнеш в картинка...вярно че е занимавка, но определено има корици, които си заслужават усилието.

Ха-ха,това бе в отговор на svetla11.

Първата корица ми бе странна(сякаш героите ги мъчат болки),докато втората е романтична и приятна.

Третата, ей тъй я сложих.Интересното на героя е,че е гол (е не напълно).При това в опасна близост :cool: .Чудно колко от нас ще си купят книга заради снимка на разголен мъж като този?! :blink:

Аз поне не харесвам типа "културист".

Пепи и аз нищо не виждам, а след това обяснение още повече ще се пръсна от любопитство какво искаше да ми покажеееешш! :)

А иначе всички корици са страхотни, :clap: благодаря на всички за очната баня :)

Редактирано от svetla11 (преглед на промените)

Момичета много се радвам, че ви харесват, и аз съм така, не мога да им се нагледам, мога да си прекарам целия ден в събиране :blink:

Ине ще се оглеждам, и ако намеря нови картинки, различни от публикуваните в общата тема ще ги пусна...

От Тихи, знам че има една програмка, с която си чистиш надписите от кориците, тя ми показа няколко нейни творения, които бяха адски сполучливи, и ако си харесаш някоя корица прекалено много, си е вариант за да я превърнеш в картинка...вярно че е занимавка, но определено има корици, които си заслужават усилието.

Хехе, Пете, на стар краставичар краставици продаваш. Познай от кого знам за въпросната програма. :) Инчето ме бие по точки, когато става дума за корици на романи. Не стига, че намира картинки от не знам къде, ами и програми знае. И е абсолютно права, че отното обра точките с кориците си. Аз съм особено заинтригувана от "Mein verräterisches Herz" на Janet Chapman, дори преди време бях включила картинката от корицата в класацията, която бяхме спретнали. (Погледнах, на 4-то място съм я сложила, жалко, че след обновленията по форума не се виждат изображенията) А както са допълнили замъка в далечината, съвсем ме разнежиха. Припомням картинката:

post-188291-1252887695,61_thumb.jpg

Момичета много се радвам, че ви харесват, и аз съм така, не мога да им се нагледам, мога да си прекарам целия ден в събиране :D

Ох мила и аз съм си играла да махам надписите, примерно обаче, като корици, като тази която Тихи даде за пример. Надписа е в небето, лесна работа да го махнеш, но такива на които надписа е я на някой крак, ръка или нещо такова, е тук е голям зор.

Хехе, Пете, на стар краставичар краставици продаваш. Познай от кого знам за въпросната програма. Публикувано изображение Инчето ме бие по точки, когато става дума за корици на романи. Не стига, че намира картинки от не знам къде, ами и програми знае. И е абсолютно права, че отното обра точките с кориците си. Аз съм особено заинтригувана от <b>"Mein verräterisches Herz"</b> на Janet Chapman, дори преди време бях включила картинката от корицата в класацията, която бяхме спретнали. (Погледнах, на 4-то място съм я сложила, жалко, че след обновленията по форума не се виждат изображенията) А както са допълнили замъка в далечината, съвсем ме разнежиха. Припомням картинката:

Оууууу да, тази бая време ми красеше десктопа и веднага ми попадна пред погледа. Хайде и аз да покажа няколко корици. Явно предпочитанията клонят към рокли или части от тела, ако така мога да се изразя. Както някой спомена, не е изключено да се повтарят, но...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А относно неприятните корици, досега не съм срещала по-противна българска корица от тази

Публикувано изображение

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

А относно неприятните корици, досега не съм срещала по-противна българска корица от тази

Публикувано изображение

Е нека бъда така добрa тогава, да те запозная с най-грозната Българска корица, а именно моята "Невестата от Шербрук" на Катрин Каултър.

Когато я търсех тая книга, я исках страшно много, защото е страхотна, но корицата едва не ме отказа. просто е отвратителна. А не е толкова стара, от времето на "Шана", "Сърце от Лед" "Сърце от пламък" е а те са с хубави корици.

Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Пепи и аз нищо не виждам, а след това обяснение още повече ще се пръсна от любопитство какво искаше да ми покажеееешш! :P

А иначе всички корици са страхотни, :clap: благодаря на всички за очната баня :wink12:

О,Боже-тя стана една дълга!:shy11:Карай да върви.

Няма значение ,момичета.

Доста време мина от началото на темата, а почти не сме коментирали руските творения:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Относно кофти кориците, Гане права си - "Любовницата на пирата" е бляххх.

За мен най-кофти бг корицата e:Публикувано изображение - брррррр, да ти настръхнат косите!

Инче много "интересен" вариант на "Невестата Шербрук", явно е издавана два пъти у нас, защото аз съм с друга корица.

Олеее, то колкото хубави, толкова и грозни има, това с Невестата си е кошмар, на първа страница корицата е друга и много сладка, а и руските и те много-много не ми харесаха, едни ярки ми се струват, прекалено шарени.

Харесах си повечето руски корици. Най-голямо впечатление ми направи "Негодник". И все пак не са по-хубави от немските. Онези направо ми взеха дъха. :P

И аз съм на същото мнение, руските корици изобщо не могат да се сравнят с немските или оригиналните, дори нашите варианти ми харесват повече, но имайте предвид че тези които пуснах са едни от най-приемливите, докато ги събирах на такива ужасии попаднах, живот и здраве и най-бруталистичните ще покажа.

Но преди малко попаднах на много интересна поредица на тяхно издателство, не мога да кажа дали са корици на любовни романи, по-скоро става въпрос за нещо фантастично като сюжет, но са много впечатляващи, поне за мен (напомнят ми на гоблените на фирмата HAED с тези фантастични елементи)Съжелявам, че са толкова много но не можах да ощетя никоя от внимание:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Мисля, че са много красиви, и бих си купила такава книжка с кеф, само заради корицата й.

Последните са направо страхотни мила. :)

Е нека бъда така добрa тогава, да те запозная с най-грозната Bългарска корица, а именно моята "Невестата от Шербрук" на Катрин Каултър.

Когато я търсех тая книга, я исках страшно много, защото е страхотна, но корицата едва не ме отказа. просто е отвратителна. А не е толкова стара, от времето на "Шана", "Сърце от Лед" "Сърце от пламък" е а те са с хубави корици.

Да, аз тази корица я имам, но пък в случая имаме право на избор. В смисъл че ако искаш да притежаваш книгата, не е нужно да си я купуваш точно с тази корица. Докато мойта горката ми се подхилква злорадо от библиотеката.

Да, аз тази корица я имам, но пък в случая имаме право на избор. В смисъл че ако искаш да притежаваш книгата, не е нужно да си я купуваш точно с тази корица. Докато мойта горката ми се подхилква злорадо от библиотеката.

Къде ти избор? Въобще начин няма. Тая книга толкова трудно се намира, че аз и на тая се зарадвах. Другата едно на милион да я намеря :)

Къде ти избор? Въобще начин няма. Тая книга толкова трудно се намира, че аз и на тая се зарадвах. Другата едно на милион да я намеря :)

Така ли? не знаех. Ако ми попадне от Бард, да ти свиркам ли?

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Така ли? не знаех. Ако ми попадне от Бард, да ти свиркам ли?

Oк да не ме забравиш.

Пете, Пете, какво правиш с нас? Досега упорито мълчах и само гледах с възхищение всички корици досега, ала бедното ми сърчице не издържа вече... Какви са тези красоти, цветове, рокли, лица, пози /и не на последно място-божествени мъже/, а последните-руските вече ме убиха, взех направо да въздишам, приритвам, припадам и каквото се сетите.Мъка голяма! И се чудя дали някога в нашта България ще видим и една десета от това на което се радват във всички останали държави, ако тук се появи книга с някоя от тези корици на бегом я взимам и хич няма да ме интересува дори книгата да е на Розмари Роджърс или Дженифър Уайлд представете си колко примирам за подобна корица.

Пете, следващите руски са разкошни, а Грозные чары с удоволствие и като гоблен бих я ушила.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.