Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Успех Ине, от сутринта се ровя, уви без успех, максимума ми е 575 във височина Публикувано изображение

Аз съм тъпа и упорита :rolleyes:

Ох ми тя ще излезе чак догодина бе. Затва я няма голяма. Публикувано изображение

• Отговори 911
  • Прегледи 104,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Книгата е поредица със "Среща на разсъмване".Разказва се за Родриго де Силва.Струва ми се мн интересна.А и корицата ме плени :cool:

И тази също е пленителна:

"Преплетени сърца"

Публикувано изображение

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Малко корички:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Само ме извинете за повторението...голяма мъка

Браво Йори, много са хубавинки, фаворит "Summer's end", и мъжът от тази картинка ми прави все по-голямо впечатление и в други корици, май ще измести батко Джон като мой личен любимец :cool:

Ох тази ми е най-любимата корица.Като я видя и ми потичат лигите. Страшен пич, готина двойка, и е военен........ :) :) :D:(:wow:

Публикувано изображение

Петее, пак надмина себе си... новите ти корички пак са супер - дръзки, горещи и секси - паряяят!!!:)

Божичко страхотни са!От последната партида съвременни просто не мога да определя коя е най-хубава...всички са прексрасни!

Йори,от тези,които си качила тази просто ми взе ума :boxing3: Уникална е!

Публикувано изображение

Страхотни са :yanim::yanim::clap::clap: Направо трепач :cool:

:yanim: Браво за страхотните корици. Аз не мога да намирам такива готини. :yanim:

Многооо са хубавки Пете! Страшно хубава партида си пуснала този път!!!

Пете, вдъхнови ме, пак почвам с обработките на кориците Публикувано изображение

Ети наколко корици, които много ми харесаха: post-236674-1259054666,45_thumb.jpg post-236674-1259054682,97_thumb.jpg post-236674-1259054694,94_thumb.jpg

тази с бебчето е много сладка и си я свалих ;) ,толкова са хубави двамата

А тези са страхотни корици за исторически любовни романи. post-236674-1259233455,25_thumb.jpg post-236674-1259233399,73_thumb.jpg post-236674-1259233443,22_thumb.jpg post-236674-1259233429,23_thumb.jpg post-236674-1259233414,25_thumb.jpg post-236674-1259233388,76_thumb.jpg post-236674-1259233377,13_thumb.jpg post-236674-1259233463,75_thumb.jpg post-236674-1259233479,12_thumb.jpg post-236674-1259233510,96_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.