Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Последната е сууупер сладурска! А тази, която тотално ме заплени, беше първата от испанските на Линда Хауард, леко готически стил и в същото време много нежна. Тук вече си заплювам рокля, а не мъж, хихи. :yanim:

• Отговори 911
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Johanna Lindsey - Malory saga

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Judith Mcnaught

Novels

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Second opportunities

Sequels

Westmoreland

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Браво :cheers: Всички корици са уникални и великолепни и неповторими :) Просто нямам думи :cool:

Уникални просто!!! Пете, а аз мога ли да те помоля за обработка на моята фаворитка - Loving Bella....много целувки ще получиш!!!! :-))))

Страхотни корици - браво момичета. Незнам дали тук му е мястото ,но на някой прави ли му впечетление, че последните две-три корици на Джоана за Малори са малко по-така......показали са малко плът Публикувано изображение .

Е не Публикувано изображениеВижте хората какви корици имат, а ние тук...

Момичета стигнах до извода, че всички в тоя форум си падаме малко мазохисти... :):blink:

Е не Публикувано изображениеВижте хората какви корици имат, а ние тук...

Момичета стигнах до извода, че всички в тоя форум си падаме малко мазохисти... :cool::angry:

А Петето дъжи първенството. Направо не знам как й издържа сърцето!

толкова хубави корици,а тези за Малори и на Джудит Макнот,невероятни са,защо нашите не вземат пример,дори и същите трябва да слагат

А Петето дъжи първенството. Направо не знам как й издържа сърцето!

Нищо не знаете вие! Питате ли ме, че освен страхотните корици, с тях вървят и адските резюмета, разкриващи невероятно романи или направо цели поредици :) от които сърцето ми почва да тупка ускорено, а очите ми се изпълзват със сълзи от всеобщата мъка, че едва ли ще ги чета някога на мил, роден български http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

П.С. По-поетично не можах да се изкажа :eek:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Малко английски корички:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Излишно е да казвам, че последната най-ми легна на сърцето, но и всички остонали са просто великолепни! :biggrin:

Втората и предпоследната са бомба!!!Благодаря,Петенце,отново ме зарадва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Четеш ми мислите. Бих добавила и Breath of Heaven. :P

Овации за последната и от мен :P Страхотна,но и другите не остават по назад:cool:Поздравления

Редактирано от margc (преглед на промените)

Боже,Пете къде ги намираш,направо ти завиждам,много са красиви,а тази с художника е доста закачлива :)

• 2 седмици по-късно...

Ихаааа, Пете, сърцето ме заболя, страхотни са!!! Особено книжките на Laura Kinsale. :rolleyes:

А мен ме грабна тази на Сузан Енох, наистина идейна :)

• 2 седмици по-късно...

Ауууууууууууу, френските и италианските ми събраха очите в една точка! Уникални са, Пете! :) Благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.