Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Фъх,прекрасни са!Всички,не мога да определя най-най,невероятни са!Браво,Петенце,направо си спец с тея корици.Благодаря ти за това изобилие от красоти!
  • Отговори 911
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кхъ, кхъ, Пете, мерси за "преставлението". :cool: От холандските направо се влюбих в предпоследната, на Шанън Дрейк... разкошна е!!! А от класиката, първата и втората са сладурски; Арлекин имат едни от най-добрите корици на исторически романи, по мое мнение.

Пете,направо ми спират дъха тези корици!Прекрасни са!Благодаря ти :cool:

вече не знам накъде да гледам... онези с мъжете ми обраха точките, да не говорим за последната от холандските с готиния мадамски ;) гръб. А пък за нахапаната мома да не говорим... уф всичките ми харесват!

на мен ми харесаха тези на Madelline Hunter,също и тези на Норчето,нетрадиционни са,не съм виждала такавиа

Нови корички от мен:

- малко класика:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- немски

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- полски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- руски

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- и за финал - няма нищо по-добро от оригинала :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Оххх, от последните направо ме заболя сърцето, толкова са красиви :cool:

Ах, кориците са страхотни! Но първите две немски ми легнаха най-на сърце, а от оригиналните на английски "My dangerous duke" е просто, просто... прекрасна!
Луди са!!! Всичките...особено английските направо ме замаяха...А тази "My Dangereous Duke" е трепач!Нямам думи просто...Благодаря ти!

Супер,всички са много красиви,но последната от неските ме разби.Като я гледам имам усещането за сила и свобода.А тоя ястреб просто е символ на мощ.Ееех,ако пък е обработена ще е чудо! :down::P:angry22:

Супер са ....:) Вижте какво ни донесаха днес в книжарницата.... отдавна не съм виждала толкова готина корица :biggrin:post-189484-1269930662,02_thumb.jpg Страхотна е... незнам дали са я взели едно към едно от оригинала или не, ама направо ми взе акъла :biggrin:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

...

Страхотна е... незнам дали са я взели едно към едно от оригинала или не, ама направо ми взе акъла :clap:

Оригиналната е, за което евала, защото наистина е страхотна корица. Дори съм изкушена и от самата книга, но още една поредица ще ми дойде нанагорно вече.

Пете, разкошни са направо. Английските са песен!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Кориците са прекрасни,Пете!Поздравления :clap: Особено тази от немските със орела :cool:

Ох, ох, невероятни са! Особено на Рене Бернард е супер нежна.

Ох, ох, невероятни са! Особено на Рене Бернард е супер нежна.

И аз съм съгласна!Прекрасна е!Както и останалите!Поздравления :)

Нова партида от мен :)

- английски

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- испански

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- италиански

- руски

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- немска

Публикувано изображение

- японска - по книга на Катлийн Удиуиз, една от двете непреведени на български - "Everlasting"

Публикувано изображение

Наистина съм удивена!!!Всеки път все по-хубави корици! Публикувано изображение Не знам как го правиш,нито от къде ги вадиш,но съм много,много доволна!Английските пак са на челна позиция,особено тази вторичката и предпоследната...А страшно много ми харесаха и испанските - тук фаворитът ми определено е последната с розичката на Лайза Клейпас!Страхотни са!Благодаря ти!

Ооох, както винаги са невероятно красиви! Просто нямам думи за прекрасните корици. Испанските винаги са чудесни, не съм очаквала да са така изпипани, но това което до момента съм видяла по книжарниците ме е накарало да седя и да не мога да откъсна поглед. Ала проблемът е, че книгите струват средно 15 евро.:/

Любими корици обаче ми станаха на Адел Ашуърд на втория ред и на Сюзън Иноч (предполагам така се изговаря второто име) на третия. :)

Наистина съм удивена!!!Всеки път все по-хубави корици! Публикувано изображение Не знам как го правиш,нито от къде ги вадиш,но съм много,много доволна!Английските пак са на челна позиция,особено тази вторичката и предпоследната...А страшно много ми харесаха и испанските - тук фаворитът ми определено е последната с розичката на Лайза Клейпас!Страхотни са!Благодаря ти!

Подкрепям с две ръце!

А, Пете, като гледам тук таме се вижда по някоя корица, която навява палавата секция. Казах ти, че ти е време... хихи. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.