Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

оооо Пете,страхотни са :) най-ми допадат първата и петата,много са сладки и тази с мъжа с татуирания прилеп,вече като видя нещо подобно и загубвам ума и дума :giggle1: ,страшно ми харесват :whist::speak::down:

• Отговори 911
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето различните издания на "Академия за вампири":

- американски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- английски

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- нашите представители:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- италиански:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

- китайски:

- японски:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Мале, как съм се зарибила по тази поредица...просто няма как да го опиша! При американските корици най-ми харесва на "Блъд промис", защото оставя впечатлението за някаква нежност, болка, но и предизвикателство. Ала на "Спирит Боунд" е просто прекрасна, велика! Тя ми е най-най-най-на сърце. Иначе четвъртата българска е възможно най-сполучливата и красива досега. Също много я харесвам и й се радвам.(:

Мале, как съм се зарибила по тази поредица...просто няма как да го опиша! При американските корици най-ми харесва на "Блъд промис", защото оставя впечатлението за някаква нежност, болка, но и предизвикателство. Ала на "Спирит Боунд" е просто прекрасна, велика! Тя ми е най-най-най-на сърце. Иначе четвъртата българска е възможно най-сполучливата и красива досега. Също много я харесвам и й се радвам.(:

Ами аз още не съм я чела, нещо не ми вдъхва доверие, но пък кориците й лесно се откриват :yanim:

- немски:

Между другото унгарските издания са със същите корици, но до момента са издадени само първите три книги :yanim:

- норвежки:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- руски:

- сръбски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- турски

- холандски

Този път мисля, че руснаците са се справили най-добре :)

Ох, определено оригиналните и четвъртата българска са най-хубави. На руската версия ми харесва само първата корица. При сръбските пък изображенията ми напомнят на онази поредица "Училище за вампири".

Пете, поредицата и на мен не ми вдъхваше доверие, но да ти кажа честно доста ме изненада. Ако си чела "Здрач" тази би трябвало много повече да ти хареса, защото на Стефанито сюжета е прекалено плосък и нереален. Тука има от всичко по-малко и в достатъчни количества. Моето мнение е, че ако прочетеш книгите няма да загубиш, пък ти си решаваш.(;

Пете, поредицата и на мен не ми вдъхваше доверие, но да ти кажа честно доста ме изненада. Ако си чела "Здрач" тази би трябвало много повече да ти хареса, защото на Стефанито сюжета е прекалено плосък и нереален. Тука има от всичко по-малко и в достатъчни количества. Моето мнение е, че ако прочетеш книгите няма да загубиш, пък ти си решаваш.(;

Ще я видя първата книга това лято, но някак си малко ми опротивяха тези книги, направо заляха брутално пазара...а колкото до Стефани Майер, абсолютно не съм съгласна, най-вече що се касае до реалността или липсата на такава. Ако не се лъжа визираш като нереален начина по който са представени вампирите, но като се има предвид, че това са митични, измислени създания, мисля че всеки има право да ги представя според усещанията си. На едно място онзи ден прочетох коментар, че вампирите от здрач-поредицата всъщност били "светулки"...е хубаво де, ама така или иначе вампир не съм виждала и нямам проблем днес да ми блестят на слънце (както ги представя Майер), а утре като чета друга книга да изгарят в адси огън (както например при Уорд). Аз без да искам залитнах в друга тема, всъщност друго исках да кажа - дразни ме факта, с цялата истерия около вампирските поредици...Когато навремето си купих "Здрач" - четох си я спокойно в трамвая, без някой да ме гледа ококорено, а сега ако седна на публично място с книга, от корицата на която напират двойка кучешки зъби - е то аз се нареждам в графата на пълните идиоти...опре ли се до защитаване на четивото ми, замина ми всякакво удоволствие от него...мислех, че съм претръпнала по край любовните романи, е явно не съм :cool:

Към темата, ето американските издания на книгита на Donna Grant:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И една от друг автор, която ме разби...не съм очаквала да видя такава "стойка" при каубой...Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Малко извън предназначението на темата, но все пак да драсна две думи. Няма никакъв смисъл да се сравняват поредици, независимо дали става дума за вампирски, фентъзи, исторически любовни или други жанрове. Всяка е за себе си и изпъква с различни неща, а най-малкото харесването на едната не гарантира харесването на другата. Все едно да сравняваме Малъри с Падналите ангели на Мери Джо Пътни... абсурд, едната поредица е базирана основно на хумора, а другата - на житейските предизвикателства, нищо, че и двете визират лондонското висше общество.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Тъй и аз да се включа.Първо да кажа че не си падам по вампирясването и то до толкоз,че не съм чела ни една поредица.Просто мразя истерясването по нещо и се противопоставям когато ме мъчат да вляза в някакви релси.В момента на пазара основно пускат такива книги./Знам,че следва:ама те ги пускат щот се търсят.....спора за кокошката и яйцето/,а доколкото следя коментари във форуми,а и от разни спецове,точно в този жанр плагиатството е на мода.Апропо,за Ст.Майер и поредицата й най-вече се твърди че е сглобена от произведенията на 2-3 автори, има съд.дело както за авт.права,така за изкривяване/опорочаване /на идея.Не знам терминологията. Не съм 100% сигурна,но съм човек влияя се донякъде от такива чудесии и определено жанра още доста време ще е табу за мен,като мине масовката сигурно ще прочета нещо.За сега само ще се любувам на красиви корици.

• Автор

Хмм.. Не знам кое и доколко е плагиатство, но в момента съм се заела с редакциите именно на вампирските книжки и, поне до момента, не съм забелязала някакво плагиатство, освен в самата идея, но това едва ли може да се счита някакво плагиатство, вампиризма е обект на много автори от различни епохи..

• 2 седмици по-късно...

Ееее много са красиви!!!! Само да си ги гледкаш.....

Прекрасни! А първите и последните три са истинско бижу! :D

Радвам се, че ти харесват! Моят фаворит е номер 5! :)

И малко английски, както винаги няма нищо по-добро от оригинала:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Прекрасни са! ;)

Страхотни корици, Пете! Някои от тях наистина спират дъха.Прекрасни са, браво! ;)

Оооо тези са от моя любим вид!!! Страхотни! Благодоря Пете!

Браво,Пете,малко банално става,но все изравяш такива красоти :down: така да направим малък разбор----турците стават все по-добри :angry: ,от френските ми харесаха тези с вампирски привкус :down: а английските са ненадминати както винаги :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.