Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Споделям овациите! :) Все пак щом жълтата гама е на лице...

Ох, не мога да не се съглася, никога преди не съм харесвала жълтото дори като цвят за чорапите ми...но рокля в такива нюанси изглежда просто страхотно!Публикувано изображение
  • Отговори 911
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ох, не мога да не се съглася, никога преди не съм харесвала жълтото дори като цвят за чорапите ми...но рокля в такива нюанси изглежда просто страхотно!Публикувано изображение

Чак те кара да се замислиш дали да не си вземеш дрешка в такъв цвят...

Леле,Пете,събрах погледа направо! :yanim: Както винаги ме зарадва адски много!Всичките са прекрасни,трудно ми е да определям фаворити...просто са невероятни!

Уау, страхотни, от немските комбинираните корици в началото са супер интересни. Но от двете партиди имаше една, която направо ми спря дъха, влюбих се от пръв поглед - "The Tutor" ( Hope Tarr ). Уникална, стопля ми сърцето само като я гледам!

Уау, страхотни, от немските комбинираните корици в началото са супер интересни. Но от двете партиди имаше една, която направо ми спря дъха, влюбих се от пръв поглед - "The Tutor" ( Hope Tarr ). Уникална, стопля ми сърцето само като я гледам!

Абсолютно съгласна - уникална е! Не знам каква е тази авторка, но това е третата нейна корица с исторически мотиви, която срещам в иначе съвременна поредица Blaze и както и предишните - тази просто може да те разтопи, много нежна и чувствена!

Хихи, Пете, тука някакви намеци пускаш ми се струва /"Pleasure Me"/. Я си кажи към кого е отправено това... Публикувано изображение

Хихи, Пете, тука някакви намеци пускаш ми се струва /"Pleasure Me"/. Я си кажи към кого е отправено това... Публикувано изображение

Той господина какъвто е бавно загряващ и на билборд да му я изкарам пред университета пак няма да зацепи за скритите желания, но току виж се намери някой сръчен, който да го замести Публикувано изображение

П.С. Тихчо друг път не ми постилай такива килимчета, защото с първоначалния вид на коментара ми щяхме да изгубим детската аудитория!Публикувано изображение

Той господина какъвто е бавно загряващ и на билборд да му я изкарам пред университета пак няма да зацепи за скритите желания, но току виж се намери някой сръчен, който да го замести Публикувано изображение

П.С. Тихчо друг път не ми постилай такива килимчета, защото с първоначалния вид на коментара ми щяхме да изгубим детската аудитория!Публикувано изображение

Усещаш ли, че много сме го закъсали, щом вече и детската аудитория е застрашена. :D

Много красиви корици, Пете! А тази на Плежър наистина е прекрасна. :yanim:
Красиви корици, макар че се влюбих в четвъртата заради очите на този мъж. Ух, ух, прекрасни са! Деветата също е много, много красива.
Всички корици са супер красиви, но тази на "Академия за вампири" ми е най-на сърце, може би заради манията ми на тази тема сега... не знам... но просто самата корица е много красива, елегантна и оставя чувство за интимност.(:

Една японска партида - само за ценители :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

На мен страшно много ми допаднаха рисуваните - много са ми сладки! А фаворит - номер 11 - страхотна е!!!

Ох,Пете,нямам думи,знаеш колко обичам рисувани корици! :) Благодаря ти за прекрасната изненада,всички до една са прелестни!

Малко са ми странни рисуваните, не всички ми допадат, но номер 14 определено ми направи впечатление. Много е сладинка. :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.