Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Аз като отговорен човек си спазвам обещанията (били те от друга тема) и след щателно ровичкане в палавата секция - Тихчо, колкото и да си капризна, все един ще свърши работа :ph34r: (само сега да не скандализираме малолетната прослойка от форума, защото знам че има такава :giggle1: )

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Аз си заплювам номер 9 :cant believe::wow: страхотен е!

• Отговори 911
  • Прегледи 104,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ехе,Тихчо и сега ако не забравиш ориза не знам... :giggle1:

Ххахахаха /жалко, че не ми бачкат емотките, мързи ме да трия бисквитките сега/

Свърших с готвенето за днес, добре, че Петето не ги пусна докато бях на печката, че тогава ориз нямаше да остане, щеше да загори на котлона!

Аз капризно, капризно, но си харесах третия момък, като не може на живо, на картинка ще му се радвам :cant believe: /Браво, Пете, изпълняваш препоръки перфектно/

Ох, ох, очичките ми останаха при Лоурън Дейн, Кейти Макалистър и Кристина Дод. Тази вечер сънят ми май няма да бъде спокоен, и за това си виновна ти, Пете! :yanim:

Страхотни както винаги!!! Благодаря ти!

post-189484-1269930946,78_thumb.jpg

ах, лелеей, с това не се губи детската аудитория, ами се печели Публикувано изображение

post-189484-1269930974,19_thumb.jpg

Да ви се намират още дракончета, че си търся (и заглавия са достатъчни) Публикувано изображение

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

...

Да ви се намират още дракончета, че си търся (и заглавия са достатъчни) Публикувано изображение

Искамммммммммммммммм и аз дракончетаааааааааа :):wors: :wors: И нашите издателства да издават тези книжки , искам красиви корици./ Но на първо време бих се задоволила с някое драконче/

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Нова партида от мен:

- първо малко френски

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

последната ми е любима :inlove1:

- чешки

Публикувано изображение Публикувано изображение

- руски

Публикувано изображение Публикувано изображение

- турска

Публикувано изображение

- и за финал, малко английски:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение[url=http://www.radikal.ru]Публикувано изображение

Отново последните са ми любими!

Ааа,не мога да повярвам направо :( ...И кой е казал,че и хубавите неща си имат край?...Всеки път все по-яки корици!Браво!!!Уникални са!

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Много да сладки!Браво :baby:

Пете,невероятни са.Пак си уцелила десятка.Пожелавам ти все така да продължаваш да ни радваш;)

• 2 седмици по-късно...

Ето една отврат ,която просто не мога да не сподела.Книжлето е малко и приятно зачетене,но корицата го изпорти от всякъде.

И тази е по-добрата от двете,които съм срещала.На корицата има мъж-обеснявам,за да не стане объркване.

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Колко много красоти!Ей такива големки партиди най ги обичам - да гледам,да гледам и да си умирам от кеф...Всичките са хубави,но испанските ме грабнаха най-много.Браво на теб,Пете,направо ми подслаждаш живота. Продължавай все така!

Публикувано изображение

Пете, кориците са прекрасни, но само да кажа, че това не са испански, а са поо-скоро португалски. Просто съюзните думички и в испанския език няма такива ударения (странни) отгоре. :clap:

Пете, кориците са прекрасни, но само да кажа, че това не са испански, а са поо-скоро португалски. Просто съюзните думички и в испанския език няма такива ударения (странни) отгоре. ;)

Благодаря, че ме светна...изобщо не бях сигурна какви са, но заглавията ме наведоха в грешната посока :clap: Сега ще се коригирам :)
Много са сладки,доста различни от това,което сме свикнали да виждаме,но наистина са прекрасни. Фаворит ми е "The Ragged Heiress"

Много са сладки,доста различни от това,което сме свикнали да виждаме,но наистина са прекрасни. Фаворит ми е "The Ragged Heiress"

Определено са различни, но си носят чара, моят фаворите е "The Dallmaker's daughters"

и нещо не толкова скромно:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.