Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Малко английски корички:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

• Отговори 911
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
Определено английските корици нямат равни ;) Тези на Stephanie Laurence са убиец,уникални са,особено тази с мацката с палтенцето и качулката,искам и аз такова ;) Ако някой слуайно я намери в по-голям размер и без букви,моля да се свърже с мен :wors: Браво Пете!Винаги знаеш как да ме зарадваш ;)

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Невероятни са,Пете!И тези красиви рокли... :D Уникални!Не мога да определя фаворит,всичките са перфектни!

Нямам думи просто, толкова нежни... "A Most Sinful Proposal" e вълшебна. Да не говорим за книгите на Mary Balogh, особено "Simply Love" и "Simply Perfect". Мерси, Пете, че ги сподели с нас. Публикувано изображение

Невероятни корички!!! Много много ми харесват! Целувки!

Невероятни корици!Поздравления ;) коя от коя по хубава.направо ми изтекаха очите :wow:

Страхотни корици :rolleyes: Тази корица е от сайта на Арлекин. Там романа го има в електронен вариант. Жалко, че не мога да чета на английски :)post-236674-1263372585,17_thumb.jpg

Страхотни корици :rolleyes:

Тази корица е от сайта на Арлекин. Там романа го има в електронен вариант. Жалко, че не мога да чета на английски :)

post-236674-1263372585,17_thumb.jpg

ако можеш да ми кажеш къде го има в елекронен вариант че нещо не мога да я намеря има само откъс

Търся една корица: на романа Вълшебната кутия на Синтия Виктор. Изтеглих си я в електронен вариант, но няма корица, а аз обичам да имам и корицата. Ако някой може да я намери без значение дали корицата е от българско издание или не, много бих се радвала

Редактирано от an8 (преглед на промените)

Ето една добра партида от мен, дано ви харесат. Започвам с най-скъпите на сърцето ми английски корички:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Последната особено ми е любима!

Продължавам с няколко испански представители:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Страхотни са,Пете!!!Уникална красота...не са скъпи само на твоето сърце ;) А тази Mr.Darcy broke my heart е толкова сладка! :yanim:

браво страхотни са,особенно английските,хората си разбират от работата,турските и италианските също имат добри попадения,а английските мадами с красивите рокли са направо върхът :wors:

много са сладки,особенно тези на Катлийн Удиуиз,страхотни корици,а тази на Джоана Линдзи да не е за Малори

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.