Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

От тази партида определено всичките са ми фаворити, :rolleyes: Браво на теб!
  • Отговори 911
  • Прегледи 104,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Радвам се, че ти харесват!

Последно за днес:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение - ммм този батко си го заплювам :rolleyes:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

и моята любимка:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И на мен вече ми е любимка.Всички са прекрасни,Пете,но тази е моят фаворит ;) Поздравления за страхотната работа :)

Нови, нови, нови и толкова хубавки!!! :cant believe:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

иии най-прекрасната за днес - моята любимка и фаворитка!!!

Публикувано изображение

Ее,това вече беше прекалено,таз партида изтреби рибата Публикувано изображение Любимки са ми "Rules of an engagement" на Suzanne Enoch - супер корица и супер заглавие,всичките на Stephanie Laurens и последната,разбира се...Абе,аз си знам,че няма лоша корица,на която да пише "duchess" и това си е...Публикувано изображение

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Ее,това вече беше прекалено,таз партида изтреби рибата Публикувано изображение Любимки са ми "Rules of an engagement" на Suzanne Enoch ...

Подкрепям с две ръце. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Искам и аз един такъв шотландец Публикувано изображение

Кой от тях искаш...или ги искаш всичките...Публикувано изображение

Много хубави корици,Пете!

Ауууу, Пете, сърцебиене ще ми докараш, душата! Млада съм още за проблеми със сърцето! Пупу, всичките са 'убавци, но нещо най харесах последните тримца, кой ще ми отстъпиш? Не съм алчна, един ми стига. Публикувано изображение

Ауууу, Пете, сърцебиене ще ми докараш, душата! Млада съм още за проблеми със сърцето! Пупу, всичките са 'убавци, но нещо най харесах последните тримца, кой ще ми отстъпиш? Не съм алчна, един ми стига. Публикувано изображение

И аз имам трима фаворити - номер 2, номер 6 и номер 12 Публикувано изображение...е Тихи последния все някак ще си го поделим!Публикувано изображение

И аз имам трима фаворити - номер 2, номер 6 и номер 12 Публикувано изображение...е Тихи последния все някак ще си го поделим!Публикувано изображение

Айди ще го прежаля, нали двамата преди него си остават за мен! Публикувано изображение Публикувано изображение

Тихи добре, че не си алчна, защото щеше да ни замине приятелството... ако бях аз щях да се боря до край - представиси ме - вее ми се перчема и пея марсилезата Публикувано изображение

Още малко съвременни:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Пете, днес ти е ден за корички, усещам. От новата партида номер 2 ми взе дъха, а и напълно отговаря на заглавието на книгата. Публикувано изображение

Пете, днес ти е ден за корички, усещам. От новата партида номер 2 ми взе дъха, а и напълно отговаря на заглавието на книгата. Публикувано изображение

Абсолютно права си мила, днес ме хвана "корицохолията"! Отново ни съвпада мнението, но освен номер две, фаворит в тази партида ми е и номер 8 - на това му казвам целувка!

Последните за днес, между другото тези корички с бременните жени са толкова сладки и красиви, чак да ти се прииска да бебе :help:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Абсолютно права си мила, днес ме хвана "корицохолията"! Отново ни съвпада мнението, но освен номер две, фаворит в тази партида ми е и номер 8 - на това му казвам целувка!

Последните за днес, между другото тези корички с бременните жени са толкова сладки и красиви, чак да ти се прииска да бебе :baby4:

Много си права за вкусовете ни. 8-ма е втората, която привлече вниманието ми. :) Много сладурски корици си намерила, от последните първата ми хвана окото, а готическата ми страна остана очарована от "Torment". :cool:

Много си права за вкусовете ни. 8-ма е втората, която привлече вниманието ми. :cool: Много сладурски корици си намерила, от последните първата ми хвана окото, а готическата ми страна остана очарована от "Torment". :baby4:

От последната партида се разминахме - моят фаворит е номер 15 - това червено си ми въздейства адски много. Колкото до "Torment" - става, ако не се лъжа тя е втората книга от поредицата "Падналите ангели", която излезе наскоро у нас :)

От последната партида се разминахме - моят фаворит е номер 15 - това червено си ми въздейства адски много. Колкото до "Torment" - става, ако не се лъжа тя е втората книга от поредицата "Падналите ангели", която излезе наскоро у нас :baby4:

Дам, тя е. Самата поредица не ме блазни, но кориците ме кефят.

Всичките са трепач,Пете :baby4: Но най-много ме кефи "Scandals' на Пени Джордан.Страшно много ми харесва роклята,въпреки,че не е дадена цялата,това което виждам ми харесва :cool:

Убиваш ме бавно,но сигурно...Страхотни са!Абсолютно всичките!Браво,все такава корицохолия да те хваща.Публикувано изображение
Ох, Пете, всички корици са прекрасни, ама тази колекция, е при нея тотално ми спря дъхът. Какви мъже, какво чудо. :whist:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Хубавци са,няма две мнения ;) а тези с бременните са много сладурски,браво Пете

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.