Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

За последните три се съгласих, особено за корицата с мадамата в синьо.... ехааа!

• Отговори 911
  • Прегледи 103,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

... особено за корицата с мадамата в синьо.... ехааа!

Нямам думи просто! Това в перфектната корица! :yanim:
  • 2 седмици по-късно...
Ох, последната наистина е страхотна, Пете! :headphones:

Малко мешана история от мен:

- тези си ги кръщавам съветски, не знам точно какви са, но близко до руските:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- италиански:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- френски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- и последните не ги помня какви бяха, но са страшно хубави:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Французите добре са се справили, а и тези след тях. Малко червенкото на последните ми идва в повечко, но самите картинки са улала! :headphones:

Нови антологии на Нора, нови хубави корици...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Тайната ми мечта - да изглеждам така в гръб...

Публикувано изображение

Мъж,на когото му отиват тесни панталони и високи ботуши - как да не зарадва окото...

Публикувано изображение

Ради, втората и последната са просто страхотни! Страшно много ми харесаха.

Пете, невероятна партида както винаги. Тези на Патриша Потър и Сюзън Кинг ми спряха дъха. Невероятно нежни са.

Момичетааааа, излезе корицата на "Пробудена любов". Леле, страхотна е и просто нямам думи!! Цветовата гама, която е използвана е просто супер нежна и някак си есенна...(:

Публикувано изображение

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

за съжаление незнам как да редактирам размера на кориците,простете ,че съм невежа,но не съм на ти с компютрите

Редактирано от ger_gana (преглед на промените)

Абсолютно подкрепям за последната, а и книгата е хубава на всичкото отгоре. :) А кориците на Мириам Мингър са суупер стилни, веднага ми приклякоха вниманието!

Последната наистина е много хубава, а и всички останали. Благодаря ти ,че си правиш труда да ги качваш и да ни радваш с тях.

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Прекрасни корици, Пете! Последната наистина е капчица и ми грабна оченцето. Останалите са много красиви, особено тези на Мириъм Мингър.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Момичета, имам питанка за една корица, ако някоя си я спомни. Беше преди доста години, бяха пуснали книга с корица с домино/маска. Една страхотна червена дамска маска с много камъни и пера. Само това имаше на корицата. Много ми трябва тази корица в момента. Дали някой си спомня да я е виждал :)

Момичета, страхотни корици. Особено твоите Пете. От време на време влизам да си напълня очите. И аз имам една молба към вас. Търся хубава корица на How to Marry a Marquis на Джулия Куин. Намерих две-три но не са кой знае какво. Допадна ми една като шарж но не съм съвсем сигурна. Ще съм ви много благодарна ако изровите нещо хубаво.

Момичета, страхотни корици. Особено твоите Пете. От време на време влизам да си напълня очите. И аз имам една молба към вас. Търся хубава корица на How to Marry a Marquis на Джулия Куин. Намерих две-три но не са кой знае какво. Допадна ми една като шарж но не съм съвсем сигурна. Ще съм ви много благодарна ако изровите нещо хубаво.

Аз не разбрах, дали само корици с английско заглавие търсиш - освен първите три, други не открих, затова ти пускам каквото намерих, издадено под това заглавие на друг език:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

П.С. Веси, корицата за която питаш българско издание ли е, и ако кажеш поне съвременен или исторически роман...малка насока :biggrin:

Пете, направо си уникална. Като знам, че с мойте аборигенски възможности бях открила само първите три :biggrin: . Просто нямам думи. Сега просто трябва да си избера. За сега се колебая между пет.

Пете, направо си уникална. Като знам, че с мойте аборигенски възможности бях открила само първите три :) . Просто нямам думи. Сега просто трябва да си избера.

За сега се колебая между пет.

Крисе, пиши като си харесаш окончателно някоя, да я търся в по-приличен размер :ph34r:

Пете, порво се спрях на първата. Просто стила на Джулия Куин е уникален и страшно пасва. После реших, че е доста различна и ще се хареса само на мен. И си избрах предпоследната от твоите, но Джеймс ми се вижда твърде млад там, на четвъртата е прекалено разголен и не пасва на стила, на последната пък е рус. Направих допитване до момичетата, които ме редактират и всички единодушно се спряха на първата. Така че, мила - тя ще е. Дано не се стори прекалено странна на останалите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.