Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Пете, порво се спрях на първата. Просто стила на Джулия Куин е уникален и страшно пасва. После реших, че е доста различна и ще се хареса само на мен. И си избрах предпоследната от твоите, но Джеймс ми се вижда твърде млад там, на четвъртата е прекалено разголен и не пасва на стила, на последната пък е рус. Направих допитване до момичетата, които ме редактират и всички единодушно се спряха на първата. Така че, мила - тя ще е. Дано не се стори прекалено странна на останалите.

На мен лично не ми се струва странна, но пък и аз съм свикнала с тези й издания (освен англичаните и турците са със същата визия), и наистина си е като нейна запазена марка.

Но за съжаление, точно защото е английско, а не американско издание ми е трудно да я докопам по-голямшка, изръчках навсякъде където обикновено търся и това ми е максимума, дано ти свърши работа :cool:

Публикувано изображение

• Отговори 911
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

П.С. Веси, корицата за която питаш българско издание ли е, и ако кажеш поне съвременен или исторически роман...малка насока :)

Да, на българско издателство беше. Мисля, че беше на Бард или Ирис. Беше съвременен роман. Аз за това не си го купих - повече харесвам историческите. И само заради корицата не ми се даваха пари от ученическите ми джобни :wors:

Да, на българско издателство беше. Мисля, че беше на Бард или Ирис. Беше съвременен роман. Аз за това не си го купих - повече харесвам историческите. И само заради корицата не ми се даваха пари от ученическите ми джобни :lol6:

Порових се, но наистина не мога да се сетя :lol6:

Дами изплакнете око в най-новото на американския пазар:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Направо ми останаха очите :lol6:

Какви красоти!!! Коя от коя по - хубава...... Благодаря Пете!

ОМГ! Прекрасни корици. Изплакнах си очичките с всички и не знам какво да кажа, защото останах просто очарована.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ох тази последната с удоволствие бих си я принтнала в размер...билборд и да си я лепна някъде вкъщи, почти съм сигурна че ще убедя майка ми да ми позволи ;)

Кхъ, кхъ, Пете, последната партида се нуждае от надпис "Забранено за хора със слаби сърца... и ненавършили 16"!

Но разбира се, на мен не ми попречи да изплакна око, все се канех да ти кажа, че скоро не си пускала нещо по-така, но очевидно ми четеш мислите! (т.е. присъединявам се за плаката) ;)

Кхъ, кхъ, Пете, последната партида се нуждае от надпис "Забранено за хора със слаби сърца... и ненавършили 16"!

Но разбира се, на мен не ми попречи да изплакна око, все се канех да ти кажа, че скоро не си пускала нещо по-така, но очевидно ми четеш мислите! (т.е. присъединявам се за плаката) :love:

хахаха Тихи, ако поръчаме два може да ни направят отстъпка ;)

Малко исторически:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Пете, значи се уговорихме. ;) Ама ме запращаш от яко секси корици към супер романтични. "Cloudy with а Chance of Marriage" е уникално сладка! А "The Sinner Who Seduced Me" определено приковава погледа.

Оххх Пете, нямам никакво време, ама така ми се иска да обработя някоя корица, като гледам тея твои красоти, направо му бръкна в душата, страхотни корици :down::):eek::clap:

Еха, за пръв път руските да ми харесат повече от останалите! Трепач са! А мадамата с маската от корицата "Маскарад" е направо улала!!!

Пете, кориците са прекрасни! Особено последната партида ме остави с отворена уста. :rolleyes:

Невероятни корици.....този път просто нямам фаворитя защото всички са страхотни!!! Благодаря ти Пете, без теб икога нямаше да ги видим.....Целувки!

Има защо да ти е фаворит последната, Пете! Мен ме заплени много и "Any Man of Mine" (Rachel Gibson)... има нещо в нея, което ме разнежва неимоверно. :cheers:

Тези последните наистина са невероятни. Толкова много цвят и красота. Взеха да се осъзнават някои, че корицата продава.

Малко корички от мен:

- полски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И любимият ми аватар, в малко по-различен цвят:

Публикувано изображение

- испански:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- английски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Последните 3 са простоооПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.