Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Пете, порво се спрях на първата. Просто стила на Джулия Куин е уникален и страшно пасва. После реших, че е доста различна и ще се хареса само на мен. И си избрах предпоследната от твоите, но Джеймс ми се вижда твърде млад там, на четвъртата е прекалено разголен и не пасва на стила, на последната пък е рус. Направих допитване до момичетата, които ме редактират и всички единодушно се спряха на първата. Така че, мила - тя ще е. Дано не се стори прекалено странна на останалите.

На мен лично не ми се струва странна, но пък и аз съм свикнала с тези й издания (освен англичаните и турците са със същата визия), и наистина си е като нейна запазена марка.

Но за съжаление, точно защото е английско, а не американско издание ми е трудно да я докопам по-голямшка, изръчках навсякъде където обикновено търся и това ми е максимума, дано ти свърши работа :cool:

Публикувано изображение

• Отговори 911
  • Прегледи 104,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

П.С. Веси, корицата за която питаш българско издание ли е, и ако кажеш поне съвременен или исторически роман...малка насока :)

Да, на българско издателство беше. Мисля, че беше на Бард или Ирис. Беше съвременен роман. Аз за това не си го купих - повече харесвам историческите. И само заради корицата не ми се даваха пари от ученическите ми джобни :wors:

Да, на българско издателство беше. Мисля, че беше на Бард или Ирис. Беше съвременен роман. Аз за това не си го купих - повече харесвам историческите. И само заради корицата не ми се даваха пари от ученическите ми джобни :lol6:

Порових се, но наистина не мога да се сетя :lol6:

Дами изплакнете око в най-новото на американския пазар:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Направо ми останаха очите :lol6:

Какви красоти!!! Коя от коя по - хубава...... Благодаря Пете!

Страшни са, а 4-ти номер с тази жълта рокля... муцка!

ОМГ! Прекрасни корици. Изплакнах си очичките с всички и не знам какво да кажа, защото останах просто очарована.
Пете,зашемети ме с тези красоти!Останаха ми очите!Браво на теб,продължавай в същия дух! :lol6:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ох тази последната с удоволствие бих си я принтнала в размер...билборд и да си я лепна някъде вкъщи, почти съм сигурна че ще убедя майка ми да ми позволи ;)

Кхъ, кхъ, Пете, последната партида се нуждае от надпис "Забранено за хора със слаби сърца... и ненавършили 16"!

Но разбира се, на мен не ми попречи да изплакна око, все се канех да ти кажа, че скоро не си пускала нещо по-така, но очевидно ми четеш мислите! (т.е. присъединявам се за плаката) ;)

Кхъ, кхъ, Пете, последната партида се нуждае от надпис "Забранено за хора със слаби сърца... и ненавършили 16"!

Но разбира се, на мен не ми попречи да изплакна око, все се канех да ти кажа, че скоро не си пускала нещо по-така, но очевидно ми четеш мислите! (т.е. присъединявам се за плаката) :love:

хахаха Тихи, ако поръчаме два може да ни направят отстъпка ;)

Малко исторически:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Пете, значи се уговорихме. ;) Ама ме запращаш от яко секси корици към супер романтични. "Cloudy with а Chance of Marriage" е уникално сладка! А "The Sinner Who Seduced Me" определено приковава погледа.

Оххх Пете, нямам никакво време, ама така ми се иска да обработя някоя корица, като гледам тея твои красоти, направо му бръкна в душата, страхотни корици :down::):eek::clap:

Пете,направо ме разбиваш! :yanim: Прекрасни са,а последната партида с руските -красота!!! :)

Еха, за пръв път руските да ми харесат повече от останалите! Трепач са! А мадамата с маската от корицата "Маскарад" е направо улала!!!

Пете, кориците са прекрасни! Особено последната партида ме остави с отворена уста. :rolleyes:

Невероятни корици.....този път просто нямам фаворитя защото всички са страхотни!!! Благодаря ти Пете, без теб икога нямаше да ги видим.....Целувки!

Има защо да ти е фаворит последната, Пете! Мен ме заплени много и "Any Man of Mine" (Rachel Gibson)... има нещо в нея, което ме разнежва неимоверно. :cheers:

Тези последните наистина са невероятни. Толкова много цвят и красота. Взеха да се осъзнават някои, че корицата продава.

Малко корички от мен:

- полски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И любимият ми аватар, в малко по-различен цвят:

Публикувано изображение

- испански:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- английски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Последните 3 са простоооПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.