Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Корици на любовни романи

Featured Replies

Случайно попаднах на тези корици, сториха ми се хубави и нетипични, руските обикновено са ми доста шарени и близо до кича. Напомнят ми италианските, които харесвам най-много.

Реших да ги споделя. Дано ви харесат! И дано не са пускани вече.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Бобока (преглед на промените)

• Отговори 911
  • Прегледи 103,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много са хубавки, аз руските много си ги тача!

Благодаря, че ги сподели с нас!

Красота! Някои наистина спират дъха.
  • 2 седмици по-късно...

ОМГГГГГГГГГГГГГГГГГГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоя тексасец извън закона, ми разтрепери коленцата като кастанетки.

ОМГГГГГГГГГГГГГГГГГГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоя тексасец извън закона, ми разтрепери коленцата като кастанетки.

хихихихииии....

Пете, страхотни са всички!!!

Малко корици от мен:

- Немски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

- Английски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Последните две са просто невероятно красиви, спря ми сърцето :blink:;)

Ох, Пете, направо останах без дъх. Особено последната е уникална! Нямам думи, за да опиша колко ми харесва! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ох, последните две корици са повече от прекрасни! Страхотно подбрани попълнения в колекцията ми от корици. (сън)

Руски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Английски:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Последната корица на Джоана страшно много ми хареса, а заедно с нея излезе и резюмето на книгата, звучо доста интересно и обещаващо:

"Assassin Leonard Kastner agrees to commit an abhorrent crime for an astronomical sum – kill the infant heir to the European kingdom of Lubinia. Just as he is about to carry out the heinous deed, the baby awakens…and smiles at him. Losing his heart to tiny Alana Stindal, Leonard sweeps her out of their homeland to safety in England where he conceals her true identity from her and gives her an education fit for a queen. Eighteen years later, when the king of Lubinia faces a revolt because he has not produced another legitimate heir, Leonard knows he must take Alana home to prevent a civil war. But at the Lubinian palace no one believes Alana is the missing princess. Christoph Becker, the captain of the palace guards, arrests Alana because he suspects she is a pretender or a seductive assassin. When the king recognizes Alana as his long-lost daughter he proudly betroths her to the one man he believes is capable of protecting her and eliminating the shadowy figures who are determined to destroy his dynasty – Christoph Becker."

Майтап нема, наистина добре звучи резюмето, кога ша излиза или не се знае :) И ако мога да вметна - ей това е як задник хихи. А пък лилавата руска корица на нощен свят, третата отзад напред е направо убиец :yanim:

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Аве пете ти немаш ли си работа да тормозиш четящото латино и не можещото казва не магаре баш с джо? Ша са бийм ей, хихихихи

Аве пете ти немаш ли си работа да тормозиш четящото латино и не можещото казва не магаре баш с джо? Ша са бийм ей, хихихихи

Ти мани ами май чак към юли ша излиза по света и у нас хаха. Е за у нас не съм много сигурна де :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.