Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Читателски клуб

Featured Replies

Здравейте съфорумци!

Представете си... закътана малка антикварна книжарничка, светла, топла, уютна - носи се аромат на канела от прясно опечени курабийки... и индийски чай. И, разбира се, много книжки на разположение за всички нас! Вземете си топло мляко, чай или кафенце, малко курабийки и се настанете удобно на меки диванчета Публикувано изображение

По някаъв уникален начин всички от форума сме се побрали в това малко помещение :yanim:

И понеже всички сме страстни читатели, прочели почти всичко от малката книжарничка (нашия торент), ми е много трудно да избера първата книга в читателския ни клуб... Затова грабвам една от стелажчето зад мен - тази книжка пристигна вчера, дано по-малко хора са я чели - Линда Хауърд - Сърцето на амазонката.

Желая ви приятно четене и ще се срещнем отново тук следващата седмица, в петък, за да споделим впечатленията си. И се надявам колежката Мия - The Duchess да посочи следващото заглавие! :clap:

Правила:

За да не изневерим на форума, трябва да се предлагат любовни романи от всякакви типове и да се следи за разнообразие - съвременен, исторически, приключенски, криминален, класически и т.н.

Всеки петък:

1. Започват дискусиите по четения до момента роман;

2. Поставя се ново заглавие;

3. Посочва се следващия предлагащ заглавие.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 198
  • Прегледи 28,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз преди няколко дни дочетох "Опасен мъж" на Анита Милс и мога да кажа, че съм повече от изненадана от книжлето. Оказа една много сполочлива комбинация от добра история, забавни ситуации и романтика.

• Момичета предлагам следващата книга за обсъждане да е "Шепот в полунощ" на Карън Робърдс: http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=80 Ицглежда ми интересна, пък и напоследък сякаш по-често и

• До тук си абсолютно права и аз имах бегъл отдавнъшен спомен за книжката и сега чета ли чета за да си я припомня.

За начало ще кажа само ,че книгата ужасно ми хареса(чела съм я преди 10-тина години от приятел и се чудех се откъде да си я намеря).

Спомените ми са размити ,но си спомням добре,че между двамцата хвърчаха искри от самото начало,а и имаше малко криминален елемент.

Хубава книжка,но първо мисля да си я припомня преди да съобщя ТЕЖКОТО си мнение. :);)

За начало ще кажа само ,че книгата ужасно ми хареса(чела съм я преди 10-тина години от приятел и се чудех се откъде да си я намеря).

Спомените ми са размити ,но си спомням добре,че между двамцата хвърчаха искри от самото начало,а и имаше малко криминален елемент.

Хубава книжка,но първо мисля да си я припомня преди да съобщя ТЕЖКОТО си мнение. ;):comp_virus:

До тук си абсолютно права и аз имах бегъл отдавнъшен спомен за книжката и сега чета ли чета за да си я припомня.

Не знам тук ли му е мястото да похваля и "Сенки от мрака" на Линда Хауърд.Малко е драматична,но няма да остави никого безразличен(За разлика от "Търси се съпруга",която ми се видя неправдоподобна.).

Аз я прочетох вчера книжката....но ще почакам да я прочетат още хора и тогава ще споделя мнението си....но като цяло ми хареса!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Аз я почнах, но нещо ми е скучна. Досега каквото съм прочела на авторката ми харесва, но тази някак си не ми допада засега.

Вече сме петък :clap:! Прочетох романа, както си помислих и в самото начало - бях го чела и преди ,но определено трябваше да си припомня някой моменти от сюжета , за да си кажа мнението. Не е лоша книжката като цяло, чете се лесно и има идейна линия, която авторката следва от началото до края. Хареса ми напрежението между героите и това за мистериозния град, но............. за жалост има и "но" - не ми хареса образа на главния герой , начина по който го представи...........ми........." Просто не ме кефи пича" - няма я грацията,сексапила и романтиката в този гирой или аз не я намирам в тип- американски мачо, вярно че се е опитала да го изкара авантюрист, но някак не се е получило. Мога да кажа , че и главната можеше да е малко по - друга, не говоря за визия , а една идея по-нежна и романтична. Засега е това от мен, чакам с нетърпение и другите мнения.

п.с. За Бога що за тъпо име е Бен!!!!! за герой на любовен роман!!!!:cool::shock11::PПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Вече сме петък :clap:! Прочетох романа, както си помислих и в самото начало - бях го чела и преди ,но определено трябваше да си припомня някой моменти от сюжета , за да си кажа мнението. Не е лоша книжката като цяло, чете се лесно и има идейна линия, която авторката следва от началото до края. Хареса ми напрежението между героите и това за мистериозния град, но............. за жалост има и "но" - не ми хареса образа на главния герой , начина по който го представи...........ми........." Просто не ме кефи пича" - няма я грацията,сексапила и романтиката в този гирой или аз не я намирам в тип- американски мачо, вярно че се е опитала да го изкара авантюрист, но някак не се е получило. Мога да кажа , че и главната можеше да е малко по - друга, не говоря за визия , а една идея по-нежна и романтична. Засега е това от мен, чакам с нетърпение и другите мнения.

п.с. За Бога що за тъпо име е Бен!!!!! за герой на любовен роман!!!!:ph34r::shock11::PПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Хм,донякъде съм съгласна,но ще видя как ще ми върви нататък книгата.

Колкото до името-и по-лоши има.Но разбирам какво имаш предвид-когато и безтуй не те кефи ,едно такова име още повече закопава.

Не знам за вас,но в началото-когато за пръв път четях такива книги, страшно си падах по всичко американско или английско.Сега, смятам нещата си влезнаха в релси и не изглупявам по едно име :cool: .

Да, вече сме петък и поради тази причина снощи стоях до два часа за да прочета романа и за да се вместя в срока. Никога преди не бях го чела. Като цяло има интрига, не е като да умреш от скука но дотам. Напълно подкрепям Gael за Бен. По външния му вид - нямам забележки, просто ми идва прекалено вулгарен и циничен. Не ме грабна изобщо. Общо взето Линда Хауърд го е казала - "Мъж,който се задоволява с малко - кльопачка,креват,хубаво уиски и много секс - това му стигаше за да е щастлив" Е, вярно че е авантюрист и се втурва в приключения но според мен го прави за пари, не за удоволствие. Единственото което проследих с интерес е опитомяването му. Е и страстните сцени между главните герои. Онази под дъжда беше доста впечатляваща въпреки, че се чудя дали ако му се случи на човек подобно нещо ще е толкова приятно като изживяване./тук бих вмъкнала емотикон но не ми работят /Темата за търсене на изгубен град в джунглата ми хареса като цяло но преди време четох една книга на Джеймс Ролинс – „ Амазония” , коята ми се стори по интересна

Книжката на мен ми хареса общо взето, легендата за изгубения град, сблъсъка на характери, репликите които си подхвърляха, е романтиката липсва определено, но май при тези условия, при които се развива действието не може и да се очаква кой знае каква романтика. Вярно че Бен на моменти е груб и вулгарен, но пък е човек на когото можеш да повериш живота си и които държи на думата си, малко попрегреши като скри диаманта, но в крайна сметка я поправи тази грешка.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Здравейте дами, днес е петък и както знаете от правилата на най-новата ни тема "Читателски клуб" е време отново да се предложи книга,която да изчетем в рамките на седем дни. Моето име беше предложено за да определя тазседмичното заглавие ... и това е една книжка,която страшно много искам да прочета - Сюзън Танер - Сърце в изгнание. Да благодарим на Боби,че я сподели с нас.Надявам се да ви хареса и да сте доволни от избора ми. Имам добри очаквания за тази книга,но за съжаление нямам никакво време и едва ли ще мога да се включа в дискусиите,както за нея,така и за "Сърцето на амазонката".

Доколкото разбрах,Теди ще бъде тази,която ще определя човека,предлагащ всяка следваща книга,затова аз няма да посочвам име.

Това е от мен,желая на всички приятно четене.

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Здравейте дами, днес е петък и както знаете от правилата на най-новата ни тема "Читателски клуб" е време отново да се предложи книга,която да изчетем в рамките на седем дни. Моето име беше предложено за да определя тазседмичното заглавие ... и това е една книжка,която страшно много искам да прочета - Съзън Танер - Сърце в изгнание. Да благодарим на Боби,че я сподели с нас.Надявам се да ви хареса и да сте доволни от избора ми. Имам добри очаквания за тази книга,но за съжаление нямам никакво време и едва ли ще мога да се включа в дискусиите,както за нея,така и за "Сърцето на амазонката".

Доколкото разбрах,Теди ще бъде тази,която ще определя човека,предлагащ всяка следваща книга,затова аз няма да посочвам име.

О, аз съм я чела, наистина е много много хубава :wors:
  • Автор

Момичета, ох, май аз не съм обяснила добре- исках предлагащия заглавие да посочи и следващия предлагащ. Ще помоля Петето / hol back girl/ следващата седмица да посочи новото заглавие и един от форумците за предлагаш по-следващата седмица и така от само себе си да се получи верига. Сега за книжката, не бях чела нищо от авторката, избрах заглавието спонтанно, просто защотото много мислих какво да предложа. Като цяло ми хареса, най-вече заради археологическата идея, от друга страна пък съм чела няколко заглавия на подобна тематика, които бяха по-сполучливи. За самата любовна история...да имаше го напрежението, но и аз не харесах главния герой- вулгарния му език ме дразнеше през цялото време, а относно името Бен напълно пасва на неговата порода, както и Чък, Бът и т.н.

Здравейте дами, днес е петък и както знаете от правилата на най-новата ни тема "Читателски клуб" е време отново да се предложи книга,която да изчетем в рамките на седем дни. Моето име беше предложено за да определя тазседмичното заглавие ... и това е една книжка,която страшно много искам да прочета - Сюзън Танер - Сърце в изгнание. Да благодарим на Боби,че я сподели с нас.Надявам се да ви хареса и да сте доволни от избора ми. Имам добри очаквания за тази книга,но за съжаление нямам никакво време и едва ли ще мога да се включа в дискусиите,както за нея,така и за "Сърцето на амазонката".

Олелееее, страхотно, мила Публикувано изображениеЕдна от любимите ми книжки. Но за да съм добре подкована за следващия петък, с най- най-голямо удоволствие ще си я прочета пак Публикувано изображение

Моето мнение за книгата тази седмица е положително, на мен лично ми дойде доста ободряващо!!! Аз по принцип не чета много много съвременни романи и това, което ми хареса особено беше че не ми се набиваше модерността. Цялото пътуване по Амазонка ми беше много интересно, тъй като е доста рядко срещано в този тип книги. За героите - на мен Бен ми беше много очарователен и симпатичен....много готино я дразнеше и определено беше доста мъжествен!!! Главната героиня също ми допадна - упорита и хладнокръвна, в тежките ситуации реагираше адекватно.....а като цяло емоциите, любовта и страста между двамата направо огън....хареса ми неговото отношение и решението въобще да нея остави да го напусне....

:tourist1: Kнигата беше хубава. По принцип книгите на Линда Хаурд много ми харесват, но незнам тази беше малко скучна. Иначе главният е много мъжествен това не може да се отрече, а името му подхожда според мен. Главната ми се струва малко ненужно опърничева, но може би само на мен ми се струва така.

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

и на мен ми хареса книгата,обаче като цяло,сюжета беше интересен и това с мистерията около града и дали ще го намерят,главните също бяха симпатични от една страна,но този Бен всъщност името и на мен ми направи впечатление,много е варварско,беше много груб,циничен и вулгарен въпреки че последните две могат да се оправдаят отношението към главната беше ужасно,всъщност този мотив се наблюдава във всички книги на Линда но тук е отвратително и най вече затова остава един горчив привкус въпреки че завършва добре

Аз я почнах ,но не я дочетох. Не ми допадна начина на изразяване на главния, много просташко на места. Чела съм два други романа на Линда Хауърд и бях много доволна,но тази за сега ни ми се чете.

Аз я почнах ,но не я дочетох. Не ми допадна начина на изразяване на главния, много просташко на места. Чела съм два други романа на Линда Хауърд и бях много доволна,но тази за сега ни ми се чете.

Хихи и аз не можах да я дочета. По късно ще я дочета кат ми се прииска. И аз леко бях разочорована от тази й книга, други три нейни романи си бяха супер.

Не можах да намеря книгата за тази седмица Сюзън Танер - Сърце в изгнание. Уж я изтеглих от акунта но то се оказа един филм. Ще съм много благодарна ако някой я има или знае от къде да си я изтегля да ми я посочи (само да спомена че не мога да тегля от 4storing'а) :blink:

Качих я временно в рапидшеър и може да се изтегли десет пъти. После ако трябва, ще я кача пак. Целувки на всички и приятно четене.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Качих я временно в рапидшеър и може да се изтегли десет пъти. После ако трябва, ще я кача пак. Целувки на всички и приятно четене.

Благодаря ти много Публикувано изображение за линка.

Хиляди благодарности Гани :wors: Не очаквах толкова бърз отзив за това ме свари неподготвена (сега съм на работа и нямам разрешение да тегля от нет ;)) дано до довечера мога да си я изтегля...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.