Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

4 нови скина и над 100 нови емотиконки

Featured Replies

• Автор
  • Администратор

И при мен го има проблема с Mozilla Firefox 3.5, на същата резолюция.

Оправено е вече. Не бях го тествал на ниска разделителна способност.

• Отговори 56
  • Прегледи 16,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
  • Администратор

Още един нов скин е добавен: CleanCut Наподобява много стария облик на форума, дори има бутон "Нагоре" до всеки пост - опция, която някои казаха че им липсва. Поздрави на всички.

хах,

при всяко влизане в форумът има нещо ново ;)

и тoзи скин е чудесен, но има малък проблем (както и при Blue Orange)

Публикувано изображение

резолюция 1024х768

а в полето при бързо редактиране като изкарам емотиконките идват точно до бутона "Откажи" или малко върху него (зависи от скина). Мен лично не ми пречи, ама...

и при редакция на съобщението като цъкна на Разширен редактор няма действие (без значение от скина)

Браузър: Опера 10 Build 1750

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Още един нов скин е добавен: CleanCut

Наподобява много стария облик на форума, дори има бутон "Нагоре" до всеки пост - опция, която някои казаха че им липсва.

Поздрави на всички.

Мерси за изпълнената ми "молба" относно CleanCut. Това е скинът, който желаех и ще ползвам тук :shake_puter:

Новият скин е супер.Още повече се доближава към старата версия на IPB.Надявам се някой ден да видя нещо още по-наподобяващо.

Още един нов скин е добавен: CleanCut

Наподобява много стария облик на форума, дори има бутон "Нагоре" до всеки пост - опция, която някои казаха че им липсва.

ГОЛЯМО ЕВАЛА! най-после нещо, за което не мога да кажа НИЩО лошо! ПЕРФЕКТЕН, стилен скин! БРАВО на този, който го е предложил!

Dark Knight приятел на мобилния компютър ;) сега и нещо WAP2 стил трябва за PDA/PPC ;)

Браво ;) CleanCut e моят избор.

• 4 месеца по-късно...

яко :yanim: :yanim: :yanim::)

• 4 седмици по-късно...

Не знам сами при мен ли е така, но когато съм с IP Duo, не ми дава опцията да отварям всички емотки. Показват се само няколко,и отдолу липсва бутонът "покажи всички"

Засега на Blue Orange съм забелязал един бъг.

Линка за преход най-отгоре в страницата (в долния ляв край с текст Нагоре), незнайно защо е активен само върху буквите Р и Е от Нагоре.

Вие сте добре при мен пък липсват Тези -подчертано,bold,наклонено,субскрипт,добави интернет връска, даже и емотекони няма, и размер не работи про мене и цвят- абе всички .. Дано да е нещо от форума и да се оправи :hush:

Вие сте добре при мен пък липсват Тези -подчертано,bold,наклонено,субскрипт,добави интернет връска, даже и емотекони няма, и размер не работи про мене и цвят- абе всички .. Дано да е нещо от форума и да се оправи :hush:

Изтрий кеша на браузера!

Хм. Голямо теле съм. Чак сега ги забелязах новите скинове :biggrin: Ако трябва да съм съвсем честен спрях се на IP.Duo. Не знам що, ма другите не ме "грабнаха"... Иначе голямо браво за труда и идеята ;)

Хм. Голямо теле съм. Чак сега ги забелязах новите скинове :biggrin:

Не си само ти :angry:

Иначе браво! Аз лично си избрах Dark Knight ;)

• 1 месец по-късно...

А кудедаа си сменя темата

А кудедаа си сменя темата

Първо си смени училището. Явно нямате добри учители по български. А иначе, за да смениш скина отиди най - отдолу на страницата. В ляво трябва да видиш едно падащо меню. Точно там са скиновете и си ибираш този, който на тебе ще ти хареса. хайде успех и лека вечер. :)

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Сега са само три скина Публикувано изображение

ще има ли нови скинове :nono::)

Практически, облиците са почти безкраен брой варианти, защото подлежат на персонализиране, особено варианта "Nacht".

Поздрави за Вас и за Екипа!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.