Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

4 нови скина и над 100 нови емотиконки

Featured Replies

• Администратор

4 нови скина и над 100 нови емотиконки са добавени.

Новите скинове на форума можете да променяте от долния ляв ъгъл на форума до менюто за избор на език.

Надяваме се да оправдаем очакванията ви за нови цветови схеми :grimace::giggle1::ipod::):wors:

Поздрави.

ПП: Благодарности на Madonna за помощта.

• Отговори 56
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

На IP.Duo прави лека раздувка от двете страни на големия банер в горната част. А на блока с емо-иконките има някакво линкче под бутончето с хикса ? Не се разбира за какво е, може би - всички ? Добра работа Админ, муцунките са отлични Публикувано изображение

Blue Orange е моят избор.

моят също!

Dark Knight , напълно ли е завърен?

Благодарим!

Браво, браво. Малко разнообразие никога не е зле, въпреки че засега мисля да си карам със стандартния скин (:

и 3те са добри, но оставам с IP.Duo

Не знам сами при мен ли е така, но когато съм с IP Duo, не ми дава опцията да отварям всички емотки. Показват се само няколко,и отдолу липсва бутонът "покажи всички"

Не знам сами при мен ли е така, но когато съм с IP Duo, не ми дава опцията да отварям всички емотки. Показват се само няколко,и отдолу липсва бутонът "покажи всички"

При мен също липсва. Да се надяваме, че ще го оправят.

Засега на Blue Orange съм забелязал един бъг. Линка за преход най-отгоре в страницата (в долния ляв край с текст Нагоре), незнайно защо е активен само върху буквите Р и Е от Нагоре.

Нямам думи за визията!Похвално!Дано няма недоволни - има си за всеки вкус!Поздрави!

• Автор
  • Администратор

Засега на Blue Orange съм забелязал един бъг.

Линка за преход най-отгоре в страницата (в долния ляв край с текст Нагоре), незнайно защо е активен само върху буквите Р и Е от Нагоре.

Оправено е

Оправено е

Проблем с бутоните Абонаменти и Чат

Публикувано изображение

и в профилът

Публикувано изображение

Браузър: Опера 10

Резолюция 1024х768

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

всичко е страхотно, нямам почти никакви забележки. моля ви, обаче, да сложите един линк ВИЖТЕ НОВИТЕ МНЕНИЯ в IP.Board Lo-Fi и нормален текстов редактор при отговор.

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

• Автор
  • Администратор

Проблем с бутоните Абонаменти и Чат

Публикувано изображение

и в профилът

Публикувано изображение

Браузър: Опера 10

Резолюция 1024х768

Непотвърдено, тествано с Opera 10.00 Build 1750 - няма проблем. Очаквам някой друг да докладва същия проблем.

На същата версия на Opera и същата резолюция го има и при мен.На по-голяма(1280/1024) няма проблем но на 1024/768 го има.

На мен най-много ми допадна Blue Orange.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.