Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво четете в момента

Featured Replies

Ръководство по Питон.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 312,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калдата - Форуми

• Преди малко започнах :     Димитър Димов е невероятен просто. Свърших "Поручик Бенц" и веднага започнах с "Тютюн".   Любимата ми - "Осъдени души" си я оставям за финал, като десерт.От сега пре

• За мен е малък празник, когато купувам книги. След тези, които съм набелязала за купуване, избирам и от промоциите. И почти винаги съм доволна.

Публикувани изображения

Току-що прочетох "Портретът на Дориан Грей" (The picture of Dorian Gray) на Оскар Уайлд и сега започвам "Майстора и Маргарита" на Михаил Булгаков ... :clap:

Преди два дена приключих с последната(6) част на книгите за Хари Потър. А в момента(снощи) започнах "Джейн Еър" на Шарлот Бронте!

"Етюд в червено" - Артър Конан Дойл. Наскоро си намерих една програмка, която прави всеки файл, отворен в Word, на jar файл и сега си слагам книгите на телефона и така си ги чета където и да се намирам, стига да имам време ;)

"Етюд в червено" - Артър Конан Дойл. Наскоро си намерих една програмка, която прави всеки файл, отворен в Word, на jar файл и сега си слагам книгите на телефона и така си ги чета където и да се намирам, стига да имам време :clap:

би ли споделил коя е тази програма

:)

Aз в момента чета 2 книги, "Черният Корсар" (след 10 минути го свършвам) и на средата на "Последната битка на Сандокан" съм, много са хубави пиратските книжки :yanim:

Зимата на нашето недоволство - Стайнбек Още една прекрасна негова книга ...

Чета едно трилърче, което ми подариха още за НГ, но покрай многото учебници, не ми остава време да си го дочета :) "Последната тайна на Земята" на Джеймс Ролинс.

Най - накрая и аз реших да прочета Дъглас Адамс - Пътеводител на галактическия стопаджия.

В момента препрочитам "Железният светилник". Като гледам, малко са тези, които обръщат внимание на българските книги. А имаме много стойностни такива.

"Сто години самота" на Г. Маркес Много особена книга....

"Бумерангът на злото" - Волен Сидеров

Най - накрая и аз реших да прочета Дъглас Адамс - Пътеводител на галактическия стопаджия.

Не си единствена ;) В момента съм на "Ресторант на края на вселената". Книгата е много интересна, но малко ме е срам, че я имам от няколко години, а още не съм я изчел... Но предполагам, че тая събота и неделя, като имам малко свободно време ще я изям Публикувано изображение

Аз след "Шесто клеймо" и "Шифъра на леонардо" на Дан Браун, в момента реших малко да сменя тематиката и започнах да чета "Фън Шуй за апартамета" на Ричард Уебстър

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

В момента 4ета "Пътуване с Чарли" -Джон Стайнбек про4ела съм още две книги на Стайнбек и започва да се превръща в любимия ми автор:ph34r:))

В момента 4ета "Пътуване с Чарли" -Джон Стайнбек про4ела съм още две книги на Стайнбек и започва да се превръща в любимия ми автор:clap:))

Прочети "Зимата на нашето недоволство", "Улица Консервна", "Благодатния четвъртък" и "На изток от Рая" - ще останеш без думи след тези книги :clap:

Клифърд Саймък - Градът. Великолепна фантастика...

Редактирано от selia (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.