Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво четете в момента

Featured Replies

"Цар плъх"-Джеймс Клавел

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 312,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калдата - Форуми

• Преди малко започнах :     Димитър Димов е невероятен просто. Свърших "Поручик Бенц" и веднага започнах с "Тютюн".   Любимата ми - "Осъдени души" си я оставям за финал, като десерт.От сега пре

• За мен е малък празник, когато купувам книги. След тези, които съм набелязала за купуване, избирам и от промоциите. И почти винаги съм доволна.

Публикувани изображения

Кратка история на Втората Световна- 700 стр.

От коя година? Кои са авторите?

Историята на ВСВ е политизирана до невъзможност - най-вече защото ключовите играчи на днешната международна политическа сцена основават своята значимост и претенции поне отчасти на събитията от онова време... или пък още се борят с наследството си от онова време...

ЦИТАТ(lpa @ 11.11.2006г. в 03:50)

Амиииии, най-готиният е Теория на правото

Строго индивидуално lpa, строго индивидуално. Ще взема да запиша още едно висше аз , че ми домъчня за Софийския университет вече

Съгласен съм, че е индивидуално. На мен най-много ми харесаха учебниците по гражданския процес на Живко Сталев и римското право на Андреев.

Последната книжка от трилогията "Cat" на Джоан Д. Виндж. За съжаление не е превеждана на български, но горещо я препоръчвам на всички, които се разбират с английския и си падат по телепатия и телекинетика. Трилогията съдържа: "Psion", "Catspaw" и "Dreamfall".

В момента чета "Животът на Исус" от Е. Вайт. Мисля, че в днешното объркано, нечовешко, жестоко и лицемерно време, такива книги са нужни на всички нас. Много искам да прочета и "Исус от Назарет" на Папата, дано скоро излезе и у нас.

Тъкмо прочетох "Всичко на масата" на Чарлс Буковски и се убедих, че тоя човек наистина е луд:)

Тъкмо прочетох "Всичко на масата" на Чарлс Буковски и се убедих, че тоя човек наистина е луд:ph34r:

Публикувано изображение

Чета в момента "Нации и национализъм от 1780 до днес" на Ерик Хобсбом.

"Покорителят" на Джоана Линдзи :wors:

Публикувано изображение

Чета в момента "Нации и национализъм от 1780 до днес" на Ерик Хобсбом.

Чела ли си някакви книги на Буковски? Бахти идиота дето е :ph34r:

Иначе в момента чета "Нюйоркска трилогия" на Пол Остър;)

В момента чета поредицата Мечът на истината на Тери Гудкайнд, до момента съм стигнал до осма книга първи том - или иначе казано Уязвимата Империя

В момента чета поредицата Мечът на истината на Тери Гудкайнд, до момента съм стигнал до осма книга първи том - или иначе казано Уязвимата Империя

Аз съм чела "Дългът на костите" на Гудкайнд, много добро!

В момента чета "Намерена на улицата" на Патриша Хайсмит(майсторката на напрежението или "Черната кралица" още)

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

Преди малко свърших със Зеления път от Стивън Кинг. Таэи книга е нещо НЕВЕРОЯТНО ! Направо останах беэ думи :rolleyes: ''В клетките на затвора, издълбани в Студената планина по протежение на дълга редица, известна като „Зеленият път", изроди убийци, като психопата „Били хлапето" Уортън и налудничавия Едуард Делакроа, оковани очакват смъртта си. Охраняват ги надзиратели като добрия Пол Еджкоум и садисти като Пърси Уетмор. Но никой - добър или лош, виновен или невинен не е виждал човек като новия затворник Джон Кофи, осъден на смърт за изнасилване и убийство на две млади момичета.'' "Кинг надминава очакванията ни, омайва ни и ни кара да очакваме с нетърпение развитието на действието... " "Един от най-добрите романи на Кинг от години насам - роман за затворници - ужасяващ и трогателен, както и преследващ мислите на читателя... "

Бях гледала последната версия на Граф Монте Кристо, но като прочетох романа, останах без думи! ВЕЛИК Е Просто филмът бледнее . А иначе сега си припомням разказите на Елин Пелин :speak:

Неразгаданите мистерии ... от Колин и Деймън Уилсън. Доста интересно четиво ако си падате по мистиката :rolleyes:

Аз съм чела "Дългът на костите" на Гудкайнд, много добро!

И аз съм я чела.Наистина е много добра. :) А иначе в момента чета "Пътуване във времето" на Дж.Х.Бренан

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.