Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво четете в момента

Featured Replies

"Смъртта на Наполеон"- Тиери Ленц и Жак Масе.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 319,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калдата - Форуми

• Преди малко започнах :     Димитър Димов е невероятен просто. Свърших "Поручик Бенц" и веднага започнах с "Тютюн".   Любимата ми - "Осъдени души" си я оставям за финал, като десерт.От сега пре

• За мен е малък празник, когато купувам книги. След тези, които съм набелязала за купуване, избирам и от промоциите. И почти винаги съм доволна.

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

запалена съм по викториянската литература

Излезе една нова писателка Kate Morton и току що свърших втората й книга.

Тази вечер като се прибера започвам последната THE 

HOUSE AT 
RIVERTON

Карла Монтеро "La Tabla esmeralda"

Тайни от 15 век стигнали до втората световна война.Започнах я вчера и съм пристрастена.

Редактирано от janis joplin (преглед на промените)

престръстена.

:) Облакът Атлас.

Публикувано изображение

Спонтанна еволюция.

Публикувано изображение

...иии?

Чета само в градския транспорт, все пак  :D

И аз така :) Ма това са е цял час и 10 мин. на ден :) (за мен де).

Имах предвид, по-класическо фентъзи ли е, или кат тия дето ти ги четеш ( "<Еди-каква-си> любов" = "Здрач" )

И аз така :) Ма това са е цял час и 10 мин. на ден :) (за мен де).

Имах предвид, по-класическо фентъзи ли е, или кат тия дето ти ги четеш ( "<Еди-каква-си> любов" = "Здрач" )

Това е втора част. В нея действието се развива в миналото приз 16-век.

Първата част си е в нашенско време. И доколкото съм в час, трябва да има и трета част, която ще излезе нам си кога...и изобщо нямам на идея, в кои времена ще се движи  :D

Няма толкова секс, като в "Едикоя си любов" и е по класическо от "Здрач" определено. Движи се между Англия и Франция, споменават се исторически места, личности и тинтири минтири...А, да - и пият вино и на закуска, честна дума.

Абе, хубава е книжката, ама аз бях позабравила първата час, че я рових и нея една вечер, да си призная под секрет. И докато излезе третата, ще забравя съвсем за какво иде реч  :D

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Няма толкова секс, като в "Едикоя си любов" и е по класическо от "Здрач" определено.

Ще си я шедулна тогава за след Файловете на дрезден (ма те са 14 части). Тоя облак Атлас, ме измъчи неговата кожа, шестте под-книги (до 4тата съм) са в тотално различни стилове и английският ми едвам покрива езиковите еквилибристики в тая книга.

Животът може да е чудо - Ивинела Самуилова

Чете се на един дъх на мен лично ми отне 2 часа, много се смях!

Главната героиня е Аида  -  Ади. Тя търси своето Призвание!

• 2 седмици по-късно...

Една от най-хубавите книги, която съм срещал. Не обичам книги за любов, но това е докосване до момент от човешката екзистенция. Винаги се пише само една Книга, винаги се разквазва само една История и нищо друго никога няма смисъл. Език, който е пълен със значения, натоварен при всяка дума с емоции ... Задължително четиво не само за феновете на Маргьорит Дюрас, а за ценителите на стойностните четива!

Ян Андреа Щайнер. Тази Любов. изд. Прозорец. София 2012

post-174659-0-21001200-1367753342_thumb.

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Точно тази любов. Преди време се опитах да изгледам филма. Намерих го в руски сайт, без субтитри и с ужасно озвучаване. Но… не това беше причината да не го изгледам до край.

Спрях до момента, в който дори притежателят на една пустота се почувства силен от това, че е обичан и по някакъв начин започна да се превръща в доминанта над нещо, с което дори не може да се сравнява. Попрочетох за Дюрас. Разбира се пак по онзи любопитно-повръхностен начин. Помислих си, че нещата не може да са на това елементарно ниво на моето възприятие и че може би аз самата трябва да узрея. После ме подмина… до днес...

Факт е, че филмът още стои на компютъра ми. Пак се чувствам объркана, а това винаги е знак, че скоро ще се изясни… Поне знам утре от къде ще започна – от книжарницата…  където ще питам за "Тази любов"…

Тайните подземия на България

Мога да ви предложа 1-ва част тук

Просто се увличам по езотериката, а и днес бях провокиран от предаването на Люба Кулезич (след 1:21:00)

Редактирано от agr (преглед на промените)

Ще си я шедулна тогава за след Файловете на дрезден ...

Недей, сега вече съм сигурна...Това трябва да се чете готово, в смисъл, като излезе и третата книга и на купаж. Не съм особено очарована от тази част. Дано третата си струва, щото в тази нищо не се случи.

Утре захапвам...

Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.