Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво четете в момента

Featured Replies

Публикувано изображение

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 312,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калдата - Форуми

• Преди малко започнах :     Димитър Димов е невероятен просто. Свърших "Поручик Бенц" и веднага започнах с "Тютюн".   Любимата ми - "Осъдени души" си я оставям за финал, като десерт.От сега пре

• За мен е малък празник, когато купувам книги. След тези, които съм набелязала за купуване, избирам и от промоциите. И почти винаги съм доволна.

Публикувани изображения

Публикувано изображение

Много полезни неща за хора,които обичат да ходят по лагери и да прекарват времето си сред природата!

• 2 седмици по-късно...

В момента чета това. Уникално фентъзи. Направо ще ви отнесе с огромните си мащаби.

Мен ме отнесе с наистина мащабната скорост, с която мрат героите в нея... Изпреварва дори препопулярната "Игра на тронове", която също е напред по този показател.

А аз започнах да чета "Фуриите на Калдерон" - Книга първа от "Кодекс Алера" на Джим Бъчър. При все, че (засега) не може да се сравни с "Досиетата на Дрезден", започва много прилично в един добре представен и оригинален за жанра свят. Ако продължи така, Джим Бъчър ще изпревари много големи имена в личната ми класация за автори. Аз дори и сега трудно бих се сетил за фентъзи, което ми е направило такова впечатление като "Досиетата..."

Публикувано изображение

Далас в Смъртта-Нора Робъртс

• 2 седмици по-късно...

А аз започнах да чета "Фуриите на Калдерон" - Книга първа от "Кодекс Алера" на Джим Бъчър.

Вече съм на номер 4. "Фурията на капитана." Много добра поредица.

Може би ще ви е интересно, че Бъчър е написал книгата след като се обзаложили, че той не може да напише книга по глупава идея. Джим Бъчър казал, че може, дори по две глупави идеи едновременно. Идеите които му задали били: "Изгубеният римски легион" и "Покемон". :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

На 50% съм в момента. Бих казал, че ми харесва до момента. Ще се радвам да я видя на филм.

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

...

хартиено или електронно?П.П. не лоша книга. П.П.П. Въх като си припомних, кога съм я чел и се депресирах, колко съм остарял...Аз пък почнах да си препрочитам хрониките на Дрезден. И след това планирам да почна поредицата за Валандер на Хенинг Манкел.

Редактирано от flare (преглед на промените)

хартиено или електронно?П.П. не лоша книга. П.П.П. Въх като си припомних, кога съм я чел и се депресирах, колко съм остарял...Аз пък почнах да си препрочитам хрониките на Дрезден. И след това планирам да почна поредицата за Валандер на Хенинг Манкел.

Хаха, електронен де  :D Аз съм добра ученичка  :whist:

Търсих ги аз тия хроники, ама май ги няма преведени в е-вариант...

Търсих ги аз тия хроники, ама май ги няма преведени в е-вариант...

Има любителски превод на първата в читанката и официален хартиен на първата и втората и това е.

Последният бастион-Пол АндерсънПълна скука :angry:

На Фицджералд  и Балдачи съм чела повечето неща.Напослредък чета Джефри Арчър и съм доволна

G.R.R. Martin - A Feast for Crows

Силна поредица за хората , обичащи фентъзи с привкус на суровата , заобикаляща ни действителност.

В момента съм на (Тъмната кула)

Публикувано изображение

Майкъл Конъли - "Петата поправка"

Публикувано изображение

След завладяващия "Ехо парк" в ръцете ми попадна "Петата поправка". Още от първите страници разбрах, че ме чакат поредица от лабиринти - достатъчно, за да я чета настървено! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.