Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит Рожден ден на Emmi, Zorito и Genatraikova

Featured Replies

Честито и на другите две дами да сте живи и здрави :giggle1::whist:

• Отговори 141
  • Прегледи 36,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• това съм го писала преди една година е, повтарям го плюс един практически съвет: Никога не отказвайте покана. По-добре после да съжалявате че сте приели отколкото да съжалявате че сте изтър

• Повтарям това: и повтарям това:     И добавям: Да не ви пука. Живота е прекрасен.

• Не знам за какви сатурнови дупки ми се говори напоследък и как всички задължително пропадали в тях точно преди рожденните си дни и с каква мъка се измъквали от там опустошени морално и физически. Едно

Публикувани изображения

Честито и на другите две дами

Оф, сега видях продължението на заглавието...:eek:

Честито и от мен и само хубави моменти!!!:clap:;)

Честит рожден ден дами! Бъдете живи и здрави :eek:

Ев,

Публикувано изображение

;)

Честит Празник, Момичета!

Както сте красиви, бъдете здрави, щастливи, обични и късметлии!

Публикувано изображение

Честит рожден ден, уважаеми дами Публикувано изображение!

Публикувано изображение

Торти ядем всякакви...

Честито и от мен... :) Бъдете здрави,весели и щастливи!!! Обичайте и бъдете обичани!!! Наздраве... :cool:

Честит Рожден Ден, моми хубави! :wors: Много успехи, щастие и здраве ви желая!

Не знам за какви сатурнови дупки ми се говори напоследък и как всички задължително пропадали в тях точно преди рожденните си дни и с каква мъка се измъквали от там опустошени морално и физически. Едно мога да кажа: внимавайте къде ходите, бе!!!!! А ако летите на една педя/няма нужда от повече/ над земята - гаранция нито една дупка няма да може да ви гепне. Добро настроение, събуждане с усмивка, приятели, широко отворени за света очи, удоволствие от всеки миг - всичко това ни държи на една педя над земята. Така че пожелавам на всички: една педя. Не ви трябва повече, че ще си удряте главата в кабелите на кабелната телевизия :wors: кой е за тортата, че не остана?

Честито и от мен, откачалке Публикувано изображение

Остани си все същата, но направи едно изключение и иди за още една торта Публикувано изображение

Ние закъснелите, може ли да те мляснем по веднъж, ей тъй...от лигавщина :* Много здрави бъдете, момичета :withflowers:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Здравейте ,нека на голяма патерица да честитя и аз с късно поднесен букет,но не и увяхнал :wors:))

Публикувано изображение

Желая ви да сте щастливи "Еmmi" и "Zorito" ! И благодаря за пожеланията :rolleyes:

• 11 месеца по-късно...

А аз тъкмо се чудех кой ще почерпи за изборите...

Публикувано изображение

Честитоооооо! Публикувано изображение Да не се отървете от късмет (и от нов кмет - да вкараме малко изборна нотка) :)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СКОРПИОНКИ!

Публикувано изображение

Девойки, както казах и днес на Еми по телефона, аз бонбони не пия, а вие предполагам, цветя не ядете, така че...да минаваме направо на въпроса.....ъъъъъ

Да сте ми живи и здрави най-вече, другото според мен, сами ще си го извоювате, защото знам, че го можете :(

Публикувано изображение

Айде, от мен да мине, отивам за виното :P

Не знам за какви сатурнови дупки ми се говори напоследък и как всички задължително пропадали в тях точно преди рожденните си дни и с каква мъка се измъквали от там опустошени морално и физически. Едно мога да кажа: внимавайте къде ходите, бе!!!!!

А ако летите на една педя/няма нужда от повече/ над земята - гаранция нито една дупка няма да може да ви гепне.

Добро настроение, събуждане с усмивка, приятели, широко отворени за света очи, удоволствие от всеки миг - всичко това ни държи на една педя над земята.

Така че пожелавам на всички: една педя. Не ви трябва повече, че ще си удряте главата в кабелите на кабелната телевизия ;)

кой е за тортата, че не остана?

това съм го писала преди една година

е, повтарям го :)

плюс един практически съвет: Никога не отказвайте покана. По-добре после да съжалявате че сте приели отколкото да съжалявате че сте изтървали :)

п.п. Мики да си изреже ноктите

Многооооо, мнооооого се извинявам, че забравих точно твоя милост и съм готова да си понеса наказанието.... Каквото и да ти пожелая - ти си го имаш....Само едно голяма порция здраве подплатена с малко късмет! Целувка!

• 11 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.